"לעט עתה" - אתר המוקדש ליוצרים (סופרים ומשוררים) ישראליים. באתר קישורים ליצירות, לקורות חיים, לראיונות עם היוצרים, ולניתוחים ספרותיים. בין היוצרים, למשל: עגנון, ביאליק, יהודה עמיחי, אהרן אפלפלד, זלדה ועוד רבים.
האם יש מקום שאפשר להוריד שו"ע (יור"ד) בצורת הדף ותודה מראש.
נשלח ב-4/7/2004 00:03
אתר חדש חדש:
"נקודת חיבור – בית מדרש צעיר"
אתר זה הוא בעצם "בית מדרש וירטואלי" לנוער שנולד בהשראת בית המדרש הוירטואלי (VBM) שקיים כבר מספר שנים בישיבת הר-עציון.
"...ישנם נושאים רבים שהנוער מתעניין בהם, ואין להם התייחסות רצינית ומקיפה מספיק באתרים השונים באינטנרט. כל התכנים שבהם עוסקים השיעורים ב"בית המדרש הצעיר" לא נופלים באיכותם וברמתם מהשיעורים ב"בית המדרש הוירטואלי". ההבדל היחיד הוא שהנושאים שנבחרו הותאמו לנוער ולצרכיו המיוחדים, וכן נכתבו בשפה שמתאימה לאוכלוסיה צעירה יותר"...
This website contains the complete contents of the 12-volume Jewish Encyclopedia, which was originally published between 1901-1906. The Jewish Encyclopedia, which recently became part of the public domain, contains over 15,000 articles and illustrations.
This online version contains the unedited contents of the original encyclopedia. Since the original work was completed almost 100 years ago, it does not cover a significant portion of modern Jewish History (e.g., the creation of Israel, the Holocaust, etc.). However, it does contain an incredible amount of information that is remarkably relevant today.
נשלח ב-4/7/2004 19:35
האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את קובצי ציון, אני מחפש מאמרי דוד אסף
"ציון" הוא כ"ע מאד פופולארי ונפוץ ואפשר למצוא אותו בכל ספריה אקדמית או ספריית עיון ציבורית.
נו טוב, אם אתה מתעקש, אז גם לי אישית יש כמה חלקים... (אם יש לי את הכרך מתוכו המאמר, תפנה בפרטי ואוכל לסרוק).