בית פורומים עצור כאן חושבים

ההשקפה על ההומוסקסואליות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/12/2011 07:24 לינק ישיר 

מה שהחרדים יוצאים נגד הומואים, זה בראש ובראשונה מכוון כנגד הומואים מרצון, כלומר, אנשים שמפתחים אצל עצמם את הנטייה הזו. נגיד שהיה להם קצת משיכה לזה, והם פשוט פיתחו את זה
לדעתי כל אדם (כמעט) יכול לפתח נטייה כזו. גם אישה יכולה לפתח אהבה מינית לאישה. 

המסקנה שלי, שכמו שאפשר לפתח נטייה לסטייה כזו או אחרת, ההומו שאתה מציג, יכול באותה מידה לפתח נטייה מינית ואהבה לגוף האישה ולאופי הנשי.

נכון שאנשים כאלו, נסיונם בעולם הזה הוא גדול יותר וקשה יותר, אבל זה לא אומר כבר שהתורה "מרושעת". להיפך, ככל שנסיונו גדול יותר כך העמידה בנסיון מקרבת אותו לבורא יותר מהר ויותר בקלות, וגם שכרו גדול יותר. חוץ מזה, שישנם חשבונות שמים שאנחנו לא יודעים למה לאדם זה יש נסיונות וצרות כאלו או אחרות. אנחנו רואים רק חלק מהתמונה, את התמונה השלמה נראה לעתיד לבא.

תוקן נוסח שאינו הולם את הפורום. אזהרה: בפעם הבאה ההודעה תימחק כולה

תוקן על ידי מנהלי_משנה ב- 06/12/2011 16:43:25

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2011 16:31 לינק ישיר 

חתום לי שכל אלה האומרים שהם דו, הם הומואים מודחקים, אף אחד לא ילך לחפש להיות עם גבר אם הוא נמשך לנשים באותה מידה אם בכלל, הטיעון כאילו הם "מפתחים" את זה, הינו טיעון שקרי ומרושע. מנסיון חיים לצערי.

תוקן על ידי מנהלי_משנה ב- 06/12/2011 16:43:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2011 19:02 לינק ישיר 

הומו_חרדי כתב:
חתום לי שכל אלה האומרים שהם דו, הם הומואים מודחקים, אף אחד לא ילך לחפש להיות עם גבר אם הוא נמשך לנשים באותה מידה אם בכלל, הטיעון כאילו הם "מפתחים" את זה, הינו טיעון שקרי ומרושע. מנסיון חיים לצערי.

נראה לי שבתגובה לקיצוניות בה נתקלת, גם אתה הקצנת. עד כמה שאני יודע ישנו סולם קינסי
ויש המון שאינם לגמרי בקצוות, מה שדי מתאים למה שתואר כאן.

מכל מקום, בטח לא קל לך. מאחל לך כל טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2012 15:23 לינק ישיר 

[quote]חתום לי שכל אלה האומרים שהם דו, הם הומואים מודחקים, אף אחד לא ילך לחפש להיות עם גבר אם הוא נמשך לנשים באותה מידה אם בכלל, הטיעון כאילו הם "מפתחים" את זה, הינו טיעון שקרי ומרושע. מנסיון חיים לצערי.

תוקן על ידי מנהלי_משנה ב- 06/12/2011 16:43:52

איזה עולם אכזר שלא מאפשר להיות עם מי שאני רוצה גם עם הפרטנר לא מעונין 

תוקן על ידי מנהלי_משנה ב- 24/01/2012 12:33:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2012 16:18 לינק ישיר 

מקסמן

אינני מכירך, אבל תיאורך את החברה החרדית הקלאסית, הינו תיאור מדויק ביותר כפי שאני אישית חוויתי בהיותו נער חסידי תמים [וגם כשרוני..], לפני הרבה שנים בישיבה. 

למרות שאני לא חסיד אדוק של ההודעות שלך כאן, את התיאור לגבי חיי המין בציבור החרדי הקלאסי הטבת להדגים, והניקים הטוענים אחרת הינם בשולי החברה.

כמובן, שהאינטרנט למי שחשוף אליו בנערות עשה מהפך בענין, והיום הקוטביות בחברה החרדית בין משתמשי אינטרנט לבין אלו שאינם ניכרת, אני שם לב בשיחה רגילה עם אדם, אם הוא מחובר לנט או לא.
החברה החרדית בנויה לצערי הרב בצורה מעוותת מאוד, אבל זה מה יש, כנראה זה מה שהא-ל רוצה. לא ?!

ובקצרה, האידיאל בחברה החרדית הוא שנער עד נישואין לא ידע בכלל מנושא המין, ושה"תאווה" הזו, יראה בעיניו כניוול שיש להדחיק בכל מחיר.  אבל אני מסייג, שיש מקומות כמו ברסלב, שמדברים הרבה מפגם ובחור שבאמת לומד איננו טיפש, אבל גם שם זה רק במקומות מסוימים.

אינני מבין מדוע אין חינוך מיני בחברה החרדית, עכ"פ בין אב לבנו. מאידך בגמרא מובא שפעם חתן ידע יותר מידי טוב איך מקיימים יחסים והלקו אותו.. אייני זוכר את פרטי המקרה, אז כנראה שלחברה החרדית יש על מה לסמוך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/1/2012 16:25 לינק ישיר 

בבוקר לאחר חתונתו נכנס בחור לבית הדין וצעק- פתח פתוח מצאתי.

אמר הרב לשמש- גרש מפה את המחזר על הפתחים הזה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2012 16:31 לינק ישיר 

הרי התורה מלאה בתאורים מיניים וכל בחור חרדי טוב שומע את קריאת התורה.
וביום כיפור היום הקדוש ביותר קוראים לא פחות ולא יותר את פרשת עריות
אז איך לא נחשפים לנושא????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2012 19:10 לינק ישיר 

מרכא_טפחא כתב:
מקסמן

אינני מכירך, אבל תיאורך את החברה החרדית הקלאסית, הינו תיאור מדויק ביותר כפי שאני אישית חוויתי בהיותו נער חסידי תמים [וגם כשרוני..], לפני הרבה שנים בישיבה. 

למרות שאני לא חסיד אדוק של ההודעות שלך כאן, את התיאור לגבי חיי המין בציבור החרדי הקלאסי הטבת להדגים, והניקים הטוענים אחרת הינם בשולי החברה.

כמובן, שהאינטרנט למי שחשוף אליו בנערות עשה מהפך בענין, והיום הקוטביות בחברה החרדית בין משתמשי אינטרנט לבין אלו שאינם ניכרת, אני שם לב בשיחה רגילה עם אדם, אם הוא מחובר לנט או לא.
החברה החרדית בנויה לצערי הרב בצורה מעוותת מאוד, אבל זה מה יש, כנראה זה מה שהא-ל רוצה. לא ?!

ובקצרה, האידיאל בחברה החרדית הוא שנער עד נישואין לא ידע בכלל מנושא המין, ושה"תאווה" הזו, יראה בעיניו כניוול שיש להדחיק בכל מחיר.  אבל אני מסייג, שיש מקומות כמו ברסלב, שמדברים הרבה מפגם ובחור שבאמת לומד איננו טיפש, אבל גם שם זה רק במקומות מסוימים.

אינני מבין מדוע אין חינוך מיני בחברה החרדית, עכ"פ בין אב לבנו. מאידך בגמרא מובא שפעם חתן ידע יותר מידי טוב איך מקיימים יחסים והלקו אותו.. אייני זוכר את פרטי המקרה, אז כנראה שלחברה החרדית יש על מה לסמוך.

והנה הגמרא בכתובות דף י עמוד א: ההוא דאתא לקמיה דרב נחמן, אמר ליה: פתח פתוח מצאתי, אמר ליה רב נחמן: אסבוהו כופרי, מברכתא חביטא ליה. והא רב נחמן הוא דאמר: מהימן! מהימן, ומסבינן ליה כופרי.
ושם בפירוש רש"י: מברכתא חביטא ליה - זונות העיר הזאת ששמה מברכתא חבוטות ושוכבות תמיד לפניו לזנות מאחר שהוא בקי בפתח פתוח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2012 22:55 לינק ישיר 

אני חושב שזו טעות להסתיר את עובדות החיים מהילדים (הבנים), אבל צריך לספר להם את זה בעדינות ובזמן הנכון. בני שיחי' בא אלי בסמוך לגיל 13, וסיפר שנפלט לו איזה נוזל משונה. לקחתי אותו לשיחה ארוכה, סיפרתי לו בשיא העדינות מה המשמעות של הנוזל הזה, ומהי המשימה המתבקשת ממנו בהקשר לזה. הוא קיבל את הדברים בבגרות ובהבנה. מאז הוא משתף אותי בנסיונות שעוברים עליו, ואני מעודד אותו ומדריך אותו לפי העניין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2012 11:28 לינק ישיר 

הצבי
יפה מאד- והיות והדגשת ששיחה זו טובה רק לבנים.  מה יעשה אדם אם בניו נקבות?
או מה יעשה אם בנותיו הנקבות?
זה התפקיד של אשתו? זה תפקיד ההורים ואשתו כגופו דמייא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2012 18:11 לינק ישיר 

הויכוח בין מקסמן לאמשלום מגוחך. מקסמן היקר, כחרדית אני יכולה לומר לך בוודאות שאישה רוצה להתחתן כדי לחבוק בעל, רק אחר כך מגיע הרצון לתינוק. ואם כך הנישואין הם לא אמצעי אלא מטרה בפני עצמה. אם תשאל בנות חרדיות (שלא יודעות מהו מין ולא חושבות על כך) למה הן משתוקקות כרגע, לחתן הגבוה והחזק שיישא אותן על כפיים או לתינוק, התשובה ברורה. ואת החשיבה שהנישואין הם אמצעי לילדים אני מכירה רק מגברים מדי אדוקים או מנשים חילוניות שאמרו לי: טוב, מקסימום לא ילך- נעשה כמה ילדים, ויאללה לרבנות. זה לא טבעי ובטח לא טוב לראות בנישואין אמצעי, ואם זה היה כך, רוב הזוגות לא היו מחזיקים מעמד. ולכל הטוענים שהקמת המשפחה יכולה ללכת גם כשאין משיכה בזוגיות- תשאלו את מכון פוע"ה כמה מגיעים אליהם עם בעיות כאלו, ורוצים לפתור אותם, כי זה גורם בעיות בקשר הזוגי הרגשי. וה' ברא את המשיכה המינית גם כגורם מחבר שמסייע להתגבר על הקשיים בזוגיות. כשאין את זה, זה בטח קשה נורא ואין לזלזל בקושי הזה. כך אני מאמינה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2012 18:46 לינק ישיר 

וואו, מקסמן- הגזמת. זה נכון לגור, מאה שערים וכיוצא בהם. לא לכל החברה החרדית. הליטאים לא כאלו, חב"ד והספרדים בטח שלא, וגם חלק ניכר מהחסידים- יצא לי להכיר די הרבה). ואגב, אצל אלו הנוהגים כך, אכן רואים זאת על פניהן של הנשים הנשואות שלא ידעו מהו חיבוק, ורואים ביחס המחפיר לגברים בלניאדו (צאנז) השתקפות של ההיסטריה הנשית מבני המין השני. המדריכת כלות החסידית אכן מסבירה ש"אין מה לעשות, אין ברירה וכדי ללדת ילדים צריך כך וכך". והנשים חיות עם ה"אין ברירה" כל החיים, אלא אם כן נפלו על גבר טוב שדווקא נהנה מהאין ברירה ומחמיא לאשתו וגורם גם לה להנות. וחלק ניכר מהצעירים היום הם ב"ה כאלו. למרות המדריכים הזוועתיים.
ומדריכים בציבור החב"די, הספרדי והליטאי, עד כמה שאני מכירה, עושים בדיוק ההיפך- מסירים את הרתיעה שנוצרה בעקבות החינוך ממין, ומסבירים עד כמה זה נפלא ומהנה ושזה מה שה' רוצה, שיהיה קשר אוהב שמתבטא גם בגשמיות. אז לא להשליך מציבור אחד על משנהו.
אלו שממשיכים בדרך הישנה כמו שתיארת, נפוצות אצלם מאוד עבירות כמו פדופיליה, משכב זכור ואשת איש. אל תגיד שלא, אני מכירה היטב וגם בלי להכיר זה הגיוני- שאישה שמקבלת רק בשבת איזה טקס מוזר ומשפיל דרך הסדין, תחפש את החום והאהבה (גם ריגשיים- במקומות האלו נשיקה זו פריצות) במקום אחר. ואך טבעי שאדם שמחנכים אותו להתרחק מאשתו יתגרה מגבר ערום במקווה, או לחילופין מתלמידיו בני השלוש בחיידר. והנה החומרא באה לידי קולא.

בנוגע למה שכתבת שהמדע ימצא פיתרון לאין ברירה- הגר"ח קנייבסקי יצא בספר תמוה כלשהו נגד טיפולי פוריות, מהזרעה ועד הפרייה חו"ג, בתואנה לא הלכתית בעליל של "שינוי דרך הפריה ורביה" ושמי שמוליד בדרך זו יהיו לו "בנים רשעים". לא פחות. אני טענתי כנגד הפצת המכתב, שיש אנשים שמתבהמים במיטה ולא מקדשים עצמם בשעת תשמיש, ולהם הבנים הרשעים על פי התניא, לא לזוג שעובר טיפול מכאיב ומבייש בבית חולים. אבל הנה לך טענה הפוכה לגמרי, שהדרך לפריה ורבייה היא לא "אין ברירה" אלא עניין בפני עצמו, עובדה שהוא אוסר על זוגות לפרות בדרך שונה. אגב- בחוגים שמתנהגים כמו שהזכרת, אין זכר למצוות עונה מן התורה, שמשמעותה היא להנות את האישה, לגרום לה הנאה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2012 18:58 לינק ישיר 

צדיקים וצדיקות, דברי באשכול זה כתבתי מזמן, ואין שואלים תלמיד בנושא שלא לומד כהיום כידוע מחז"ל,
במילא אני לא יכול לענות לכם מצטער,
max

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2012 19:30 לינק ישיר 

yakovkov כתב:

הויכוח בין מקסמן לאמשלום מגוחך. מקסמן היקר, כחרדית אני יכולה לומר לך בוודאות שאישה רוצה להתחתן כדי לחבוק בעל, רק אחר כך מגיע הרצון לתינוק. ואם כך הנישואין הם לא אמצעי אלא מטרה בפני עצמה. אם תשאל בנות חרדיות (שלא יודעות מהו מין ולא חושבות על כך) למה הן משתוקקות כרגע, לחתן הגבוה והחזק שיישא אותן על כפיים או לתינוק, התשובה ברורה. ואת החשיבה שהנישואין הם אמצעי לילדים אני מכירה רק מגברים מדי אדוקים או מנשים חילוניות שאמרו לי: טוב, מקסימום לא ילך- נעשה כמה ילדים, ויאללה לרבנות. זה לא טבעי ובטח לא טוב לראות בנישואין אמצעי, ואם זה היה כך, רוב הזוגות לא היו מחזיקים מעמד. ולכל הטוענים שהקמת המשפחה יכולה ללכת גם כשאין משיכה בזוגיות- תשאלו את מכון פוע"ה כמה מגיעים אליהם עם בעיות כאלו, ורוצים לפתור אותם, כי זה גורם בעיות בקשר הזוגי הרגשי. וה' ברא את המשיכה המינית גם כגורם מחבר שמסייע להתגבר על הקשיים בזוגיות. כשאין את זה, זה בטח קשה נורא ואין לזלזל בקושי הזה. כך אני מאמינה.

אוקיי צדיקה עברתי על דברי בחטף:

את טוענת שבחורה רוצה מה ? בעל !! ולא משנה מי ?
את צריכה להבין שאם היא רוצה מה שמושך אז תן לה להימשך, למה ההורים והשדכן מביאים לה בעל,
כלומר טבעי היית לתת להם לצאת לכרמים בליל כיפור ובליל טו באב ולעשות שם מחולות,
והבחורים במקום לשבת בדיכי בבית כנסת יבואו לבחור ולהיבחר על ידי הבנות,

אוקיי ברור לך שזה לא יקרה לכת ההשקפה,
אל כורחינו שמחנכים את הבנות שבעל הוא פונקציה להקים משפחה, במילא מיותר לגמרי הדברים הטבעים,
תראי גם לעבוד לפרנס היא מטרה לאוכל ובכל זאת כל אדם רוצה לעבוד בכיף, וגם לאכול היא צורך קיומי לחיות, אז למה לא בכיף לאכול אוכל טעים,
אותו דבר לגבי זוג, נכון שזוגיות היא להקים משפחה, אבל למה שלא יהיה גם כיף,
זה בערך מה שאת אומרת,

שאני לא אוהב אוכל אני אוכל מה שאני לא אוהב,
שאין לי כסף אני עובד במה שאני לא אוהב,
שהיפות והמושכות לא רוצות אותי. אני מסתפק עם לא יפה,
כך עושה כל אדם בלי קשר לדת וחרדיות,

אצלינו בחרדים אבל אומרים מתחילה לא יפה לחפש את המושכת ואת היפה, ההורים יביאו לך את הראויה לפי מחשבתם,
ואז אומרים לבחור\לבחורה, לך תתרגל איתה\איתו, (http://www.youtube.com/watch?v=JhYjnMmN_1Y )

ואהבה יבוא בסוף ראי כאן משחק יפה http://www.youtube.com/watch?v=JIVkm2n2YW0

תוקן על ידי maxmen ב- 24/01/2012 19:48:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2012 15:37 לינק ישיר 

מרכא_טפחא כתב:
למרות שאני לא חסיד אדוק של ההודעות שלך כאן,  .

צדיק: לא שאני רוצה חסידים הרי אני ניק וורטואלי ותו לא,
בכל אופן אני מאוד מעוניין בביקורת על דברי, הרי סוף כל סוף אני רוצה לדעת האם נכון דרך מחשבתי, אחרת עמלי לריק,
ואצלי כידוע לכל יש שני סוגי עמל, 1, לחשוב שבזה כולנו עמלים 2, לכתוב, אני מתקשה מאוד לכתוב ולא מצליח להוציא את מחשבתי בברור כידוע לכולכם, ומזה לפעמים החברים גם נפגעים ממני כאילו אני רוצה לפגוע או להטיף וכדומה,

ולכן תעשה עמי חסד וכן תאמר לי מה לא נראה לך בסדר במחשבותי,
ועדיף כאן בפורום שהגולשים גם יבינו מה אמרתי לא נכון,
תודה מראש
max

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > ההשקפה על ההומוסקסואליות
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 20 21 22 23 לדף הבא סך הכל 23 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.