בית פורומים עצור כאן חושבים

הארי פוטר והמסר היהודי (מדף ספרי הקריאה)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/1/2014 11:43 לינק ישיר 

אריאל, על כגון זה נאמר בספרים הקדושים שכל המעלה חיוך על פניו של יהודי כאילו הביא גאולה לעולם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2014 18:43 לינק ישיר 

:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2014 20:01 לינק ישיר 

אריאל,
גם אני הק' המכונה (עקב ממדי גופו נרם יאיר) הגרי"ד (=לא סולובייצ'יק) מצטרף בתרועות חן חן. זה שלך? חביב מאד מאד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2014 20:06 לינק ישיר 

גם אני הק' מצטרף כיהודה ועוד לקרא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2014 20:45 לינק ישיר 

למה הארי פוטר ולא הארי אוסר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2014 20:47 לינק ישיר 

זה שלי, תודה . הרב מיכי, למה אתה מכונה הגרי״ד?

תוקן על ידי אריאל73 ב- 26/01/2014 20:51:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2014 20:58 לינק ישיר 

עכשיו תפסתי. הצתה מאוחרת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2014 21:02 לינק ישיר 

התלבטתי האם להוסיף את המרכאות או לא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2014 21:10 לינק ישיר 

מי שלא יבין יצטרך להתכנות נוויל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2014 22:03 לינק ישיר 

אריאל

בתור אוהד שרוף של הארי פוטר וגם כמי שהתעסק בעצמו בגרסאות כאלו שכפי שחיברת - אני מוקסם.

איקון ירוק מאד.

מיכי

בגלל הבדיחה הקטנה שלך (איקון ירקרק), לא אהיה מסוגל לקרוא יותר להגרי"ד (האמיתי) בתואר הזה בלי נקיפות.

מצד שני, אולי כשאקרא את הארי פוטר (שוב?) כאשר ייזכר האגריד אחשוב על הרב סולוביצ'יק ותורתו? אין רע בלי טוב.

שומר פיו ולשונו - שומר מצרות נפשו < type="text/">document.write("");

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2014 02:03 לינק ישיר 

זה מעשה שהיה: היו אצלנו בישיבה בירוחם קבוצת תלמידים מבני עקיבא אנגליה, והם קראו לי Rabbi Hagrid.
אני לא יכול להימנע מלהוסיף כאן שקיבלתי שם בירוחם תואר כבוד מרשים עוד יותר, כשפגשתי תלמידות מהגן שבו ביקרתי פעם בשבוע כדי לספר להם על פרשת השבוע (הגננת השגיחה עליי בקפדנות והטילה עליי אימה בכדי שלא אכנס אתם לארגז החול לשחק). כשהן פגשו אותי בביהכ"נ הן קראו לי "הרב מיכוש". מאז, הוספתי לרשימת התארים בגמרא: "גדול מרבן שמו, וגדול משמו כינוי חיבתו" ("גדול" במובן של הגריד כמובן).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2014 03:28 לינק ישיר 

אגב שטפך אני לומד שפרט להיותך דוקטור, מרצה, ר״מ ומחבר ספרים מעמיקים, שימשת גם כגננת? ע״ז נאמר כל מקום שאתה מוצא גדולתו שם אתה מוצא ענוותנותו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2014 12:00 לינק ישיר 

שום ענוותנות. סתם כיף (וחוסר מוכנות להתחשבן לפי מעלות קדושים וטהורים). זה באמת היה כיף אמיתי. מומלץ לכולם.
אבל למעלת גננת לא הגעתי, שהרי להחזיק מעמד כל השבוע עם הכנופיה החביבה הזאת זה הרבה מעבר ליכולותיי (הייתי נשבר אחרי שעתיים). ועל כך אוסיף: "וגדול מכינוי חיבתו גננתו" (לא פלא שנשמעתי לה בקפדנות. זו פשוט היתה יראת הרוממות).
אבל פעם בשבוע לבוא ולשחק ולדבר אתם כשעה זה תענוג של ממש (רק לחשוב איך להסביר דברים כדי שיובנו על ידי ילדים בני ארבע חמש בלי להתפשר על האמת והרמה ככל האפשר, זה  ניסיון מרתק ומאלף).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2014 16:40 לינק ישיר 

עשית ריכוז והעברת להם רזי דרזין של הפילוסופיה?
סיפרת להם את האגדה על שתי העגלות והכדור השובב?
שיחקת איתם בקוביה?
:-)

אוי לשכן
ואוי לשכנו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/1/2014 17:19 לינק ישיר 

שכן, זה עבד הפוך. משם באו הרעיונות הללו. מהיכן לקחתי קוביות, כדורים ועגלות? מגן מגי כמובן.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > הארי פוטר והמסר היהודי (מדף ספרי הקריאה)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.