בית פורומים עצור כאן חושבים

ציטוט שבועי 12

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/11/2010 21:32 לינק ישיר 

[רדף,

אני מציעה לך לרדת מהנושא - נדמה לי שכדי לראותו נכוחה, אתה זקוק למשקפיים שטרם השגת לעצמך. איני מאחלת לך לעבור התעללות מינית ח"ו, אבל אני כן מברכת אותך שתיוולד לך בת במז"ט. כשזה יקרה, אני ממליצה לך לקרוא שוב את כל מה שכתבת באשכול הזה. אני בטוחה שיהיו לך תובנות מעניינות.]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2010 21:37 לינק ישיר 

טוב אמשלום -- אני לא כופה דיון על אף אחד שאיננו חפץ בכך, אינני אונס אף אחד לדון איתי ואינני מטריד דיונית אף אחד. 

:-)

אי לכך נרד מהנושא.

[אע"ג שזהו, לטעמי, אחד הדיונים המעניינים ביותר שהתרחשו פה בשבועות האחרונים -- מאז הדיון באשכול הראשון של שותףסוד]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2010 21:42 לינק ישיר 

רדף,

אמשלום כבר הבטיחה לי להביא חידה-ציטוט לאחר שוך הקרבות (שתיקה כהודאה...). גם אתה צריך לעשות זאת לאחר שהסטת את הדיון ממסלולו. בבקשה, רדף ואמשלום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2010 21:52 לינק ישיר 

חידה: מי היה הדוד של עצמו בתנ"ך? [אוי, זה קל כל כך]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2010 22:00 לינק ישיר 

עמון או מואב

מי כתב את השיר היפה הזה?

מַלְאֲכֵי שָׁלוֹם פִּגְעוּ בִי שְׁנוּ גַּם שַׁלֵּשׁוּ

מַאֲמָרָם לִבִּי פִתּוּ וְרוּחִי חִדֵּשׁוּ

יוֹם בְּגַנָּהּ רָעוּ יָדַי וְדַדֶּיהָ עִשּׂוּ

אָמְרָה הֶרֶף יָדֶיךָ הֲכִי עוֹד לֹא נִסּוּ

וַאֲמָרִים לִי הֶחְלִיקָה לְבָבִי הֵמַסּוּ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2010 22:01 לינק ישיר 

לירוחם,

נכון.

ולגבי חידתך -- כבר ציטטתי את זה פה לפחות פעמיים. זה, כמובן, ריה"ל.

תוקן על ידי רדףהשיג ב- 25/11/2010 22:02:36

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2010 22:17 לינק ישיר 

רדף
עכשיו  במגרש הביתי שלך

השיטה של הגל דומה לארמון בדולח מפואר שבנה אדריכל גאוני. אך כששואלים היכן מתגורר אדריכל זה בארמון שבנה, מקבלים את התשובה: במלונת הכלבים שליד הארמון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2010 22:20 לינק ישיר 

אליעזרט,

מי כתב את זה -

"כולנו קראנו בתשומת לב או שלא בתשומת לב, את סיפור שבע שנות הרעב במצרים; וכיצד יוסף, כשרק באה הזדמנות לידו לאחר שגרם ללבבות שבורים, החל באגירת לחם אביונים, וחסימת חרות האנשים. בחסימה שחמסה את כספי העם כולו, עד הפרוטה האחרונה. חסימה שהפקיעה את אדמות הארץ עד לדונם האחרון. חסימה שהקיפה את העם כולו, כל איש ואיש, כל אישה ואישה, כל ילד וילד, עד שהיו כולם עבדים לפרעה. יוסף אגר הכל מבלי להותיר דבר, אגירה רבת היקף שהעולם לא ידע כמותה. כל חסימה ואגירה שאחריה נראו כמשחק ילדים, אגירה אשר חמסה מיליוני טונות והביאה לפרעה רווח של מיליוני דולרים."
?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2010 22:21 לינק ישיר 

מי כתב:

"תחת פלפול, יגיע לקח טוב"

?

[אני לא ממשיך כי זה יסגיר את המקור  --- וכמו כן, אל תיעזרו בר' גוגל - נסו לנחש]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2010 22:22 לינק ישיר 

לאמשלום -- זה נשמע כמו היטלר במאיין קאמפף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2010 22:24 לינק ישיר 

ירוחםשמ כתב:
רדף
עכשיו  במגרש הביתי שלך

השיטה של הגל דומה לארמון בדולח מפואר שבנה אדריכל גאוני. אך כששואלים היכן מתגורר אדריכל זה בארמון שבנה, מקבלים את התשובה: במלונת הכלבים שליד הארמון.

זה נשמע כמו ביקורת של קירקגור או מארקס... 

אני צריך לחשוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2010 22:30 לינק ישיר 

רדףהשיג כתב:
לאמשלום -- זה נשמע כמו היטלר במאיין קאמפף

אה - טעות שלי. בדקתי ואני יודע מי זה - אבל לא אגלה, כי השתמשתי בשירותיו של ר' גוגל..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2010 22:43 לינק ישיר 

בבראשית (עפ"י רש"י) ישנו עוד אחד שהוא דוד של עצמו. [הלה ביצע עוד כמה מעללים בתחום].

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2010 23:10 לינק ישיר 

אמשלום כתב:
אליעזרט,

מי כתב את זה -

"כולנו קראנו בתשומת לב או שלא בתשומת לב, את סיפור שבע שנות הרעב במצרים; וכיצד יוסף, כשרק באה הזדמנות לידו לאחר שגרם ללבבות שבורים, החל באגירת לחם אביונים, וחסימת חרות האנשים. בחסימה שחמסה את כספי העם כולו, עד הפרוטה האחרונה. חסימה שהפקיעה את אדמות הארץ עד לדונם האחרון. חסימה שהקיפה את העם כולו, כל איש ואיש, כל אישה ואישה, כל ילד וילד, עד שהיו כולם עבדים לפרעה. יוסף אגר הכל מבלי להותיר דבר, אגירה רבת היקף שהעולם לא ידע כמותה. כל חסימה ואגירה שאחריה נראו כמשחק ילדים, אגירה אשר חמסה מיליוני טונות והביאה לפרעה רווח של מיליוני דולרים."
?

עושה רושם שהכותב הוא מרקסיסט, ועוד עושה רושם שהדברים נכתבו לפני שנים רבות ואפשר שהם מתורגמים לעברית משפה אירופאית. אמשלום, האם אני בכיוון הנכון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2010 23:12 לינק ישיר 

לאליעזר: זה לא מארקסיסט וזה אכן נכתב לפני שנים רבות והדברים אכן מתורגמים

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > ציטוט שבועי 12
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 9 10 11 ... 36 37 38 לדף הבא סך הכל 38 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.