|
|
| נשלח ב-25/11/2010 23:14 |
|
| |
לפי הבנתי הוא נכתב על ידי אמריקאי? בדרך? חם או קר?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2010 23:15 |
|
| |
חם
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2010 23:15 |
|
| |
אם קלעתי נכון בשנים מתוך שלושה הרי שאני בכיוון הנכון - אמשיך לחפש.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2010 23:29 |
|
| |
טוב -אני לא אחפש בגוגל ולכן אלך בדרך הגיונית- כמובן ההגיון שלי- והוא לא תמיד הגיוני- אין לי מושג קלוש מי הוא-- אבל הביאה אםשלום וגם לפי הסגנון זה לא סגנון של חרדי או אפילו דתי לאומי- לא נראה לי הרב סולויציק- אז לא נשאר לי מישהו אחר- חוץ מרביי רפורמי- והחץ הוא לכיוונו של רביי אבא הילל סילבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2010 23:31 |
|
| |
לא - בכלל לא בכיוון.
רמז: לא סתם אמרתי שזה מזכיר את היטלר
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2010 23:40 |
|
| |
בבקשה רמז נוסף.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2010 23:41 |
|
| |
רמז נוסף? הוא ידע לכתוב - הבחור..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2010 23:41 |
|
| |
אם לא הצלחתי אז אשאל על מי נכתבו הדברים הללו- מי שכתבם זו משימה בלתי אפשרית. למי שלא יודע.
ו אין תימה, אם הדרך אל לב העם מצא הוא, בעל הכנפים, ולא האברכים הם גיסו סביבם את הרומנטיקים, המשכילים, השואפים והחולמים, והוא – משך אחריו את ההמונים. עניים היו המונים אלו, "קבצנים וחולמים". אבל אלו הם ממליכי המלכים, מחוללי המהפכות הגדולות ומניעי גלגלי ההיסטוריה. היושבים "בחלונות הגבוהים" יכולים רק לשבת בבתי-מחוקקים ולחוות דעה ולשפוט ולחשוב ולפסוק הלכות, ואילו אלו, ההמון, חוש עִור יש להם וכח צפון בהם, שאין לכל מצילי הרוח יחד. ודוקא הם, הנמוכים, בני המרתף, ילדי הרחוב, חולמי הגטו, אוהבים את הגדלות, את המרחב, את הרום, את מעוף הנשר.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2010 23:44 |
|
| |
ירוחם,
שמואל טשרנוביץ, באדיבות סרגיי ברין ולארי פייג' .
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2010 00:25 |
|
| |
ואני משער שגם לא באמהרית..
כדי להגדיל כאן את נפח החידות. כל אחד יוציא ספר מספרייתו, ויצוטט קטע קצר מעמודיו השוליים. וישאל "מי כתב" ש...
באמת, מה קורה כאן?
תוקן על ידי יוחנןפאולס ב- 26/11/2010 00:27:20
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2010 00:58 |
|
| |
| אמשלום כתב: |  | [(אליעזרט, אני מתנצלת שאני ממשיכה את הסטיה מנושא האשכול, ובכ"ז נדמה לי שזה דיון חשוב ביותר).
רדף,
מה אתה יודע על הטיפול של הרשויות, שאתה כ"כ מוחה כנגדו?
האם אתה יודע אילו חקירות עוברות מתלוננות? האם אתה יודע על הצורך להוכיח ש"אמרתי לא"? האם אתה יודע על הבושה האיומה לספר כל פרט ופרט שוב ושוב ושוב כדי שהמשטרה/שופט יוכלו לבחון אם הסיפור אמיתי? האם אתה יודע על ההשפלה שעוברת מתלוננת כשהנחת היסוד של החוקרים והעו"ד היא שהיא "רצתה את זה" בגלל העובדה שלא היתה בתולה לפני כן, או כי לא לבשה רעלה?
כפי שכבר אמרתי - אתה מדבר הרבה ובנחרצות על משהו שאינך יודע דבר לגביו. במקרה הטוב, זה פשוט לא רציני.
מטפחת,
לפי הירושלמי שם, זה שאמור להכיר תודה לרמאים אינו העני שלא נתנו לו צדקה בגלל שחשדו בו בשקר, אלא מי שלא נתן צדקה. את הנמשל ואת הפאראפראזה אשאיר לך להבין בעצמך.]
|
|
כמובן כל השופטים והחוקרים חושבים שאשה רוצה אונס אם היא לא בתולה, באמת.
לא ענית לשאלתי (המרומזת) האם נימוק כזה מצדיק שליחת חפים מפשע לכלא.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2010 00:59 |
|
| |
| אמשלום כתב: |  | [רדף,
אני מציעה לך לרדת מהנושא - נדמה לי שכדי לראותו נכוחה, אתה זקוק למשקפיים שטרם השגת לעצמך. איני מאחלת לך לעבור התעללות מינית ח"ו, אבל אני כן מברכת אותך שתיוולד לך בת במז"ט. כשזה יקרה, אני ממליצה לך לקרוא שוב את כל מה שכתבת באשכול הזה. אני בטוחה שיהיו לך תובנות מעניינות.]
|
|
חשבתי שרק שותף סוד טוען להיותו בעל עין שלישית.....
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2010 01:03 |
|
| |
פורד אולי?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2010 01:05 |
|
| |
לא
|
| נשלח ב-26/11/2010 06:51 |
|
| |
[מטפחת,
לשאלתך הראשונה - ברור שהם לא חושבים כך. זו הנחת יסוד, מעין דיפולט רעיוני ולא משהו שחושבים עליו (אגב, זה נכון גם לגבי נשים ולא רק לגבי גברים).
להערתך השניה - לא עין שלישית ולא יכולות מיסטיות. טיפה ניסיון חיים ומעט היכרות עם נשים בשר ודם. אלה ה"משקפיים" אליהן כיוונתי.]
|
|
|
|
|