| נשלח ב-24/11/2010 15:32 |
|
| |
אמשלום
באשכול אחר כתבת לאח של השכן שכנראה הייתם באותו החוג אז גם בהקשר למה שאמרת באשכול זה אני יכולה לאשר שגם אני הייתי באותו החוג...
לרדף
מתברר שגם לפסיקות בית המשפט אינך מאמין. אז מה יהווה בשבילך הוכחה?
http://is.gd/hHqIA
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2010 15:41 |
|
| |
"אז מה יהווה בשבילך הוכחה?"
שוב - הוכחה למה?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2010 16:03 |
|
| |
(נתפסת לטכניקה חדשה של התשה או מה?)
הוכחה לזה שרוב התלונות אינן תלונות שווא.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2010 16:20 |
|
| |
"הוכחה לזה שרוב התלונות אינן תלונות שווא."
אה -- אני לא טענתי שרוב התלונות אינן תלונות שווא -- וגם לא טענתי את ההיפך. אין בידי נתונים על כך.
אבל אם רצונך לדעת מה כן יהווה עבורי נתון משמעותי בכיוון הזה:
אם פשעים כמו אונס יטופלו בבתי המשפט ובחדרי החקירות בהתבסס על אותם קריטריונים על פיהם מטופלים שאר הפשעים [חזקת חפות + הדרישה להוכחה מעבר לספק סביר] ואם, תחת תנאים אלו, רוב התלונות המגיעות למשטרה על אונס בסופו של דבר תיהפכנה להרשעות בבית משפט -- זה ישכנע אותי שרוב התלונות על אונס -- יש בהן ממש.
[וגם אז, כמובן, כל מקרה צריך להיות נדון לגופו -- ולא שאוטומאטית, בהתבסס על הסטאטיסטיקה, יחליטו על כל נילון שהוא אנס]
אבל עוד חזון למועד.
ואילו לגבי הטרדה: המושג כל כך אמורפי שלא ברור לי איך ניתן לטפל בתלונות על כהאי גוונא באותם אמצעים כמו בשאר התלונות..
עכשיו - המחאה כנגד הדרישות שאני מציב לעיל היא שבלתי אפשרי לעמוד בהן ברוב המקרים של אונס.
ואולי זה נכון.
אז מה האלטרנטיבה? לשים חשודים באונס בכלא סתם, בלי הוכחות - ליתר בטחון?
זו האלטרנטיבה שבפועל המערכות מאמצות במדינות המערב -- וזו שערוריה -- בדיוק כמו ציד המכשפות במאה ה-17
תוקן על ידי רדףהשיג ב- 24/11/2010 16:24:17
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2010 16:32 |
|
| |
מה ניתן עוד לומר פרט לזה שאני שמחה שאתה לא שופט במדינת ישראל.?
ומה עם סקר גיאוקרטוגרפיה על הטרדה מינית באטובוסים? האם גם סקר זה אינו משנה את דעתך על אחוז הגברים הסוטים המסתובבים בינינו ?
מרבית סוטים אלה אף פעם לא יעמדו כלל לדין בגלל שהמוטרדות לא רוצות להתמודד עם ההליכים המשפטיים הכרוכים בכך.
המקרים שעליהם נכתב בעיתון הם רק קצה הקרחון.
תוקן על ידי צענערענע ב- 24/11/2010 16:33:48
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2010 16:36 |
|
| |
ומה את מציעה, צענע, כפתרון? לשים את כל הגברים בכלא ליתר בטיחות [כדי לא להכריח את המוטרדות להתמודד עם הבושה שבהגשת תלונה וכו']?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2010 16:58 |
|
| |
הפורום הזה אינו יכול להיות המקום המתאים לפתרונות שורש לבעיה אבל כדי להפחית את ממדי תופעת ההטרדה באוטובוס (לפחות)אני תומכת בהפרדה באוטובוסים כמו שעשו ברכבות ביפן שגם הן צפופות להחריד כמו האוטובוסים כאן.
תוקן על ידי צענערענע ב- 24/11/2010 16:58:47
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2010 17:01 |
|
| |
אה - זה משהו אחר.
אני לא בעד ולא נגד. אין לי איזו דעה בנושא.
קונפוציוס חשב שזה אחלה רעיון [אם אני לא טועה - הוא היה הראשון בהיסטוריה שהמציא את פאטנט הפרדת המדרכות הנהוג היום במאה שערים].
אציין רק שבדרך כלל - אלו סוגי פתרונות שמקפיצים פמיניסטיות אסליות..
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2010 17:11 |
|
| |
"אציין רק שבדרך כלל - אלו סוגי פתרונות שמקפיצים פמיניסטיות אסליות "
תלוי מאיזה כיוון מסתכלים ומפרשים את ההפרדה.
אם חושבים על כך ככניעה לחרדים החשוכים-כמובן שפמניסטיות תתקוממנה.
אבל אם נחשוב מהכיוון של טובת הנשים-אז לדעתי זה לא פוגע בעקרונות הפמיניזם-אולי להפך..
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2010 17:15 |
|
| |
"אבל אם נחשוב מהכיוון של טובת הנשים-אז לדעתי זה לא פוגע בעקרונות הפמיניזם-אולי להפך.."
בהיותי לא פמיניסט, אין אני מוכשר לדון על האם זה פוגע בעקרונות הפמיניזם. אולי, כדברייך - לא.
אבל חוששני שזה לא ישנה לאותן פמיניסטיות -- ולו בגלל העובדה שהפמיניסטיות בהיותן "-יסטיות", כמו כל ה"-יסטים", ניזונות מקונפליקטים -- ואם מישהו מציע פתרון שיפתור את הקונפליקט, הרי שהלכה להן כל משמעות החיים..
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2010 17:18 |
|
| |
כדוגמה מאותו הז'אנר: תלונתם הגדולה של המארקסיסטים המערביים אחרי מלחמת העולם השניה כנגד השיטה השלטת [הקרויה "קאפיטאליזם מאוחר"] היא שאין בו מאבק מעמדי. לכאורה - זו הייתה אמורה להיות מחמאה -- אבל בפיהם זוהי תלונה -- ומובן למה -- כי ככה נמוגה תקוותם למהפכה בה ישחטו את כל העשירים..
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2010 17:27 |
|
| |
כן זה נכון מאוד שסוף כל סוף זה עניין של אימון בחכמינו, או שיש לי אימון לכן הם בוודאי לעולם לא חשבו להשפיל מישהו,
וכל כוונתם לתועלת, או שאין לי אימון אני יטען שהם היו שוביניזשטים
|
|