|
|
| נשלח ב-15/9/2003 06:03 |
|
| |
בוגי
קראתי פעם (לא זוכר איפה. חושב שקיבלתי באי-מייל) שעקב הסכמי אוסלו לחץ קלינטון על רבין לשחרר מחבלים עם דם על הידים. מהם היה או היו מאלה שהטיסו את המטוסים בספטמבר 11!
תוקן על ידי - רציו - 15/09/2003 6:04:13
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2008 08:37 |
|
| |
נמסר כי לפני כמה חודשים, החליטה ממשלת אנגליה להוריד את נושא 'השואה' מתוכנית הלימודים בטענה ש'העניין פוגע ברגשות האוכלוסיה המוסלמית ברחבי העולם, שטוענות כי השואה מעולם לא התרחשה.'
כמה זמן יקח עד שיישכח הפיגוע בבנייני התאומים (מרכז הסחר העולמי), מכיוון שזה פוגע ברגשות האוכלוסיה המוסלמית בארה"ב?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2008 20:38 |
|
| |
בוגי,
בקשר להודעות כאלה, נא עיין באתר 'לא רלוונטי'. לא היה ולא נברא.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2008 08:12 |
|
| |
ארהב זה לא אירופה לפחות עד הבחירות הבאות
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2009 13:07 |
|
| |
מואדיב: "יש חור בעיר" . בעקבות 11 בספטמבר 11/9/2006
.
מאורעות טראומטיים, טיבם להותיר את עקבותיהם במקומות רבים, בנפשם של החווים, ביצירות שנוצרו בעקבותיהם, בלילות טרופי שינה.
אני חושב שאחת מהתמונות הקשות ביותר שהתפרסמו לאחר האסון שארע לפני 5 שנים בניו יורק, היא תמונתם של אנשים שבייאושם קפצו אל מותם ממרומי המגדלים.
ויסלאבה שימבורסקה, משוררת פולניה, כתבה בעקבות תמונות אלו את השיר הבא:
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2009 15:38 |
|
| |
[חברתי, יהודיה ניו-יורקית, סיפרה לי השבוע על חתונה, אליה היא מוזמנת (בניו יורק) ב 11/9. תגובתי הראשונה היתה - האם אנשים מתחתנים ביום הזה??? היא לא ממש הבינה את השאלה...
בתור מי שהיתה בניו יורק בעת האירוע המצמרר (יחד עם החברה הנזכרת לעיל), ובתור מי שחוותה אותו - בשל סיבות שונות - כמכונן מבחינה תודעתית, קשה לי לדמיין שמישהו ירצה לערוך חתונה בתאריך זה. ביני לביני תהיתי האם זו תוצאה של הפנמת ערכים יהודיים דוקא (ההיצמדות לתאריך, ייחוס אבלוּת לתאריך מסויים ומתוך כך גם נקיטת צעדים מעשיים - מיעוט שמחה וכו' - מכאן ולהבא באותו יום בכל שנה וכו'), או שמא זו תוצאה של חינוך לישראליוּת (יום הזיכרון לחללי צה"ל, יום הזיכרון לשואה וכו'), ואולי לא זה ולא זה...]
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2009 20:32 |
|
| |
ואולי זה וזה..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2009 21:12 |
|
| |
אםשלום
אם עם ישראל היה זוכר ומציין את המאורעות בהיסטוריה שלו- בסדר גודל של ה11\9 לא הינו מתחתנים אף פעם.
|
|
| נשלח ב-7/8/2009 03:28 |
|
| |
[בוגי -
זו היתה האופציה הבאה...
ירוחם,
אני לא מסכימה.
א. עם ישראל זכר וזוכר עד היום (גם אם בחר "לרכז" את האירועים ליום, או כמה ימים, במהלך השנה).
ב. חלק מהותי מהיות ה 11/9 אירוע חשוב ובעל משמעות, הוא היותו יחיד במינו (או לפסימיסטים - ראשון...) בתרבות האמריקאית בכלל והניו-יורקית בפרט. ייתכן ואם יקרו דברים בסדר גודל דומה בעתיד, משמעותם התרבותית תהא פחותה.]
|
|
|
|
|