בית פורומים עצור כאן חושבים

הרב אבינר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/6/2008 13:33 לינק ישיר 

מואדיב, אענה לך בשאלה:

האם אתה סבור שהרב ליאור הורה למישהו שלא לגנוז ספר של הרב אבינר?

[עוד סברה: אם היינו בתקופת הבית השני, יתכן והרב ליאור לא רק שהיה מורה לגנוז את ספרי הרב אבינר, אלא אף שהם מטמאים]

אוי לשכן
ואוי לשכנו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/6/2008 13:40 לינק ישיר 

בס"ד
תבדוק כל אחד לפי הכללים האלו ותביא הוכחות שהוא לא מתנהג על פיהם ואז תחליט ,אני לא רץ לפרסם שום דבר אם לא בדקתי מה הדעת תורה אומרת? אתה טוען על קנאה במי יש להם לקנאות הרי הויכוח הזה לא מוסיף להם כבוד להפך הם צריכים להתעסק בדברים כאלה במקום ללמד תורה, זה לוקח להם זמן, ולא הייתי נכנס לנושא הזה בכלל אם לא ראיתי שיש כאן חילול השם קודם צריך לדאוג לכבוד השם והתלמיד חכם חייב גם הוא לירא מהשם  אחרת הוא עלול לירש גיהנם .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2008 13:42 לינק ישיר 

.

השכן,

כל זמן שבסברות עסקינן, אין כרסך עדיפה על בטני.

ואם היינו בימי הבית, והרב היה פוסק שספריו של הרב אבינר מטמאים את הידיים...

אתה מתכוון להשוות את ספרי הרב אבינר לתנ"ך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2008 13:45 לינק ישיר 

מי מכפיש את מי? מי השטינקר של הש"בכ? מי נופל בחכמה?  אבל בא נעזוב את זה.

תסביר לי הגיונית, איך התגלה שהוא  מתיר איסור.  ספר לי בדיוק איך התחיל הסיפור להתגלגל?

מודה ועוזב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2008 13:45 לינק ישיר 

אויש נו.

אחד משנינו לוקה בחושומור שלו.

אוי לשכן
ואוי לשכנו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/6/2008 13:59 לינק ישיר 

בס"ד
לירוחםשם:
הויכוח כאן הוא לשם שמים אני אישית ערכתי לו שאלות והוא היה משיב לא לענין היו דברים חמורים שנעשו פשעים והוא העדיף לדחות אותי בקש ולהתעלם כאשר יש בידו למחות והוא לא מחה ואני לא בא להשמיץ חלילה וחס.מי שלא משיב כענין מגלה פנים בתורה שלא כהלכה.איפה שמענו או ראינו שאדם טוען בצבא שהוא עיור צבעים ובפועל שערכו לו מבחן במראות דמים הוא זיהה את הצבעים כולם.
איך אדם מצהיר על עצמו דבר ההיפך האמת כתוב בתורה "מדבר שקר תרחק".אתה נתפס על לשון חריפה היו לשונות הרבה יותר חריפים ממה שכתבתי של הרשב"א ור"י החייט והיש"ר מקנדיא כתבו נגד רבי אברהם אבולעפיא "שם רשעים ירקב"ואמרו לא לעיין בספריו .
וכן הרמב"ן ז"ל תוקף כמה פעמים בפירושו לתורה  את הראב"ע ז"ל "ור"א משתבש בכאן", "וזהב רותח יוצק בפי החכם" ,"והבל יפצה פיהו"
האם גם כאן זה נובע משנאת הראב"ע ז"ל חלילה וחס הרי במפורש בהקדמתו לתורה כתב הרמב"ן "ועם ר' אברהם תהיה לי תוכחת מגולה מאהבת מסותרת".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2008 15:31 לינק ישיר 

.

השכן:

מסתמא אם זה אחד משנינו, זה לא אתה. קבל את התנצלותי.

שי98:

אם הייתי יודע שאתה משווה את הרב אבינר לראב"ע, לא הייתי מגיב כלל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2008 15:46 לינק ישיר 

שי
אתה שם לב שאתה לא עונה לי על השאלה הפשוטה ביותר. איך גילה הרב פישר למשל שהרב אבינר, אמר על דם נידה טהור,
ספר לי את הסיפור, איך זה התחיל, בלי שמות, בהודעתי הצגתי דעה כי הסיפור לא יכול להיות נכון.י

יש לי גם שאלה לשאול, אמרת שאתה מכיר את הרב אבינר, אולי הוא לא תלמיד חכם, אבל ודאי תסכים איתי שגם טיפש הוא לא.
 וגם תסכים איתי שהוא לא רוצה בכוונה תחילה להכשיל את בני ישראל, בטומאת נידה, אם כן מה ההתעקשות הזאת, להאחז בקרני הנידה??? מה מניע אותו? אם לא אמונתו בצידקת דרכו.

אגב הרי אתה מכיר טוב הילכות נידה, כך אני מבין, לפי הבנתך ההלכתית, אם אשה מביא בגד תחתון ועליו כתם אדום, ולשאלת הרב איך זה קרה? היא משיבה, למשל נבדקתי בדיקה גניקולוגית פולשנית  במכשירים,    
אתה הית פוסק טמאה??

אגב עיוור צבעיים, ההגדרה שאתה מכיר היא לא נכונה, עיוור צבעיים,זה לא שלא מבחין מאדום לחום או סגול, זה מצב מאד מאד קשה.
עיוור צבעים לא מבחין בגוונים מעורבבים, נדמה לי שבy net/  יש מבחן שכל אחד יכול לעבור לבד מול המחשב, תבדוק.

מודה ועוזב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2008 15:56 לינק ישיר 

מואדיב, אתה שופע התנצלויות.

אז ככה, אני ידוע בחושומור שמניב בדיחות קרש. אבל אני לא האישו. קראתי את האשכול מתחילתו, אבל כמו שכתב אחד מהמנהלים - זה אשכול רכילותי שדינו [או דין ההודעות הללו] מחיקה [כתב ולא מחק]. מסיבה זו לא כתבתי בו, וגם בשל ידידות אישית ותיקה עם בוחשים בקדירה זו, משני הצדדים.

הגבתי רק כשהגיע שלב הקונספירציה הגדולה. לא שהבנתי בדיוק מה שי רוצה, אבל מסתבר שהשב"כ מעורב בענין טוהר דמי אותה אשה, ושי לא ניחן בחושומור מכל סוג שהוא.

אחר כך ראיתי את קשקושי הגניזה, והבעתי סברת כרסי* שהרב ליאור אכן יחייב גניזת ספריו של הרב אבינר שבלו, כמו כל ספר קודש.

מכאן ואילך השטויות שלי יצאו משליטה [אבל להגנתי תמיד אוכל לטעון, שהשב"כ התערב איכשהו. לך תדע, בסוף זה יסתבר כנכון].

עד כאן.

וכדי לא להשאיר את הנייר חלק, אפנה בתחינה נואשת אליך, אל ירוחם ידידי, ושאר המגיבים:

אל תענו כסיל כאיוולתו! דין אשכול זה לצנוח מטה מטה לתחתיות הפורום - חידלו להקפיצו.

------------------------------------------

* בלי יותר מידי אאוטינג, כרסך כנראה גדולה מכרסי, מה שלא מחייב שסברותיה של כרסך עדיפות על אלו שלי.

אוי לשכן
ואוי לשכנו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/6/2008 03:51 לינק ישיר 

בס"ד 
תשובה פשוטה שאלתי אותו כמה פעמים אישית והוא ענה תשובות לא רציניות איני חושב שהוא טיפש,ומעולם לא עלה על דעתי להשוות בינו לבין הראב"ע ז"ל ,רק הבאתי דוגמא ללשונות חריפים ביותר למרות שאין שנאה ביניהם אלא להפך "ואת והב בסופה" כמ"ש חז"ל בקידושין
דף ל ע"ב "שאפילו הרב ותלמידו שעוסקין בתורה בשער אחד נעשים אויבים זה את זה ואינם זזים משם עד שנעשים אוהבים זה את זה שנאמר (במדבר כא) את והב בסופה אל תקרי בסופה אלא בסופה:"עש"ה
אז אם מישהו נפגע מהלשון החריפה שלי אני מתנצל כי לא היתה כאן כוונה לפגוע במישהו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2008 10:08 לינק ישיר 

שי
נא -ענה על שאלותי!

מודה ועוזב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2008 10:27 לינק ישיר 

.

ירוחם, אני מקוה שאינך עוצר את נשימתך בהמתנה לתשובה.

גם אם תכתוש אותו במכתש, בין הריפות, לא תזכה למשהו פרט להשמצות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2008 00:22 לינק ישיר 

מואדיב

איזה מזל ששמעתי בקולך, ולא עצרתי את הנשימה. בשבת בלי נדר אברך הגומל, את נפשי הצלת!

יהודי ביקש מגוי הלואה סכום רציני. שאל אותו הגוי מי יבטיח לי שתחזיר לי את הכסף?

השיב היהודי- אני אתן לך כמשכון את הטלית והתפילין שלי,  עם זה אני מתפלל כח בוקר, ועד שאני לא מתפלל אסור לי לשתות ולאכול כלום, היה סמוך ובטוח שאמהר להחזיר לך את הכסף.

עבר יום עברו יומיים שבוע, והיהודי לא בא.  אמר הגוי לאשתו, מסכן היהודי הזה, כנראה שהוא מת מרעב.

מודה ועוזב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2008 00:50 לינק ישיר 

בס"ד
מה זה קשור לענין ירוחםשם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2008 08:33 לינק ישיר 

.

הוא שכתבתי, במכתש בין הריפות וגו'.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > הרב אבינר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.