|
|
| נשלח ב-24/10/2003 00:21 |
|
| |
חבר'ה,לא צריך להסחף.
חיים ולדר אדם פשוט ורגיל כאחד העם. גם לו יש חולשות וצריך להבין אותו. הוא כמו כל אחד וזה שעושים אותו ל"מחנך" או "הוגה דעות" יוצר אצלנו ציפיות מיותרות מאדם בעל כשרון כתיבה בסך הכל. אז בואו נקח את הדברים בפרופורציה.
הוא אדם רגיל שראוי ליחס סלחני ורגיל.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2003 04:42 |
|
| |
חיים ולדר סופר 10!
נראה אותכם כותבים ספר שנכנס לכל בית חרדי, דתי וחנויות ספרים חילוניות מובחרות (סטימצקי, דני)
אפילו נויגרשל לא הצליח (לפי עדותו האישית).
ולדר -
אל תשים לב לכל הקנאים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2003 04:56 |
|
| |
לדעתי האביונית, הוחמצה הנקודה הבעייתית באמת במשנתו של הגרח"ו. האיש החכם הזה, באמת חכם, עומד יפה מאד על נקודות חולשה של החברה שלנו, אבל מפספס בשלב הבא: איך מנסים לפתור אותן.
הוא שבוי בתפיסת עולם לוחצת מאד, ועוד יותר בכבלי משרה וחברה המונעים ממנו להביע לגמרי את דעתו. "אמנת כינרת", זוכרים? לא משנה אם צדק או לא, הוא התקפל אחר כך.
בנושאים מסוימים, כל כך השתלטה עליו הקונספציה עד שהוא עצמו נתון בקונפליקט לגבי דרכי הפתרון של בעיות מסוימות.
קוראי "יתד" זוכרים בוודאי איך זכו להחשף ללבטים שליוו את דרכו אל צמרת החינוך הליטאית, ולצעוד יד ביד עם המחנך הדגול במשך תהליך ההתנסות האוטו-דידקטית שלו. קוראיו העקביים לא יזדקקו להסבר נוסף של דברי.
ולמרות הכל, הוא הצליח לחלוטין בהגברת המודעות החינוכית בציבור החרדי. לחיוב או לשלילה, חרדים רבים מאי פעם מכירים מושגים חינוכיים שלא שמעו עליהם בעבר. אני מבין את מי שמרגיש שהוא 'מנסה לחנך את כל העולם', אבל הלוואי ויצליח בכך. מהיכרות אישית דלה, הוא איש בעל כוונות טובות.
אבל לפחות בדבר אחד עוד לא האשמתם אותו: בלגימה חשאית של מיץ האשכולות הזה... (אולי מנחם ידפיס לו?)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2003 20:19 |
|
| |
למה אצלינו כל בחור עם מרץ ואמיבציה מחליטים לרדת עליו. מדבור בבחור כישרוני אין ספק שהוא התנפח בשנים האחרונות והתחיל להיות גאוותן, אבל מגיע לו1 הוא נהפך לאחד למוצלחים שיש וקידם את עצמו ב10 אצבעותיו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2021 22:36 |
|
| |
קשה לי להאמין שאדם שהיה מושמץ כ"כ מתחילת דרכו ו"שמו עליו עין" כל מיני " מפקחים" מטעם עצמם ירגיש בטוח בעצמו ויפגע בילדות פשוט חיפשו אותו כל השנים וזו סיבה למנוע מבנאדם ליפול ליידים שלהם זו דעתי בנושא מה גם שבינתיים אין שום תלונה במשטרה ולא עשרות שמדווחים על דברים דומים. הדבר היחיד שמפריע לי זו השתיקה שלו
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2021 23:07 |
|
| |
[quote]קשה לי להאמין שאדם שהיה מושמץ כ"כ מתחילת דרכו ו"שמו עליו עין" כל מיני " מפקחים" מטעם עצמם ירגיש בטוח בעצמו ויפגע בילדות פשוט חיפשו אותו כל השנים וזו סיבה למנוע מבנאדם ליפול ליידים שלהם זו דעתי בנושא מה גם שבינתיים אין שום תלונה במשטרה ולא עשרות שמדווחים על דברים דומים. הדבר היחיד שמפריע לי זו השתיקה שלו[/quote]
מדוע שיגיב? הוא יודע בדיוק מי העומדים מאחורי העלילה ומה המניע שלהם ולא חסר לו שהפרט הזה יהוה דיון ציבורי ויוסיף על הכאב האישי הטמון בו
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2021 23:26 |
|
| |
אדם שעומד מול המצלמות ואומר אני חף מפשע ויש גורמים שמחפשים ווכך וכך היה וכל מיני דברים ונותן לציבור להחליט מי מאמין לו ומי מאמין לשמועות. היה עוזר גם לעצמו וגם לאנשים שלא נסחפים אחרי הזרם אבל מרגישים לא בנוח להזדהות. ( כמובן שאם לא חף מפשע לא מצפה לתגובה) בכל אופן אם וולדר או מי מטעמו רואים את זה בבקשה תן אות חיים (תרתי משמע) תשמיע בקולך ולא דרך שאולזון את עמדתך ותראה שרבים מששנים את דעתם אל תשכח "שהלב הוא לא מחסן"...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2021 23:33 |
|
| |
הוא יודע היטב מי עומד מאחורי ההיטפלות והוא לא מעונין לדוש בכך
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2021 23:43 |
|
| |
אז עדיף להתרסק?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2021 23:47 |
|
| |
על הפרק ריסוק המשפחה לרסיסים או המתנה לאי הגשת תלונות -על דברים שלא היו מעולם- והפרכת הפרשה מאליה
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2021 00:27 |
|
| |
בהתחלה העורך דין שלו הגיב כמו שפושעים מגיבים על ידי עורך דין. בהמשך הגיבו בשמו באתר הנכבד בעולמם. אם הוא היה זכאי הוא היה יוצא ומגיב על ההתחלה ובלי לחשוש. כעת זה כבר לא משנה. חייבים לסיים עם הסאגה הזאת, שיהיה הכרעה, גם עבור חיים ולדר והמשפחה, גם לאוהדים של חיים ולדר לא הכי נעים. כשיש הכרעה הכל קצת קל יותר. עכשיו שתהיו מוכנים לקורבן הבא, ולעוד אובדן של יוצר או רב מוערך, על סמך שמועות, בא לכם ? תביאו את המתלוננים לחקירה, תעצרו את הפושע ! למה לקבור אותו חי ללא משפט ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2021 04:08 |
|
| |
היו היו ימים עולם כל כך תמים כולם בנחת חיים בלי פחד שבת אחים גם יחד עם מלא תקווה עמוק בלב האמונה פתאום באה רוח דבר לא בטוח בעולם שאיבד ת'בלמים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2021 15:23 |
|
| |
זוועה לראות את עם ישראל רוקד על הדם מישהו מכל הכותבים כאן יכול להוכיח באופן חד משמעי את ההשמצות נגד חים ולדר? בושה לציבור החרדי שמשמיץ את עצמו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2021 15:32 |
|
| |

|
|
|
|
|