אני מבקש לדעת מה פשר הדברים האלה שצרפת לאשכול הזה, האם זה המקום לרכז בו את כל תחלואי המין האנושי ?
יש דוגמא מצוינת שלא הזכירו את אותה באשכול הזה - "מדינת ישראל", מדינת הלכה חילונית שהפאנטיות שלה ממש מדהימה.
(נמחק בטוי חריף כנגד מוסלמים - גם_וגם)
תוקן על ידי - מנהלי_משנה - 04/02/2006 23:54:56
נשלח ב-4/2/2006 22:56
אם ימחקו ימחקו, אני לא אעשה את זה.
מי שחוטף ושוחט אדם שבא לעזור לו הוא תת אדם. אם הייתי אומר החיות המוסלמיות, גם אז היית מעיר לי ? מה לעשות שהם לא בגדר "אדם" וגם לכנות אותם "חיות" זה עלבון לחיות.
איזה חלופה אתה מציע ?
תוקן על ידי - הבאבא_תור - 04/02/2006 22:55:20
תוקן על ידי - מנהלי_משנה - 04/02/2006 23:56:31
נשלח ב-5/2/2006 11:51
אני רוצה להבהיר משהוא:בניגוד לאמור שהדברים היו מכוונים כלפי מוסלמים [סתם] דייקתי בדבריי ואמרתי חלק גדול מהמוסלמים, זה קודם כל.
דבר נוסף, אני תוהה אם הייתי משתמש בביטוי הזה כלפי הנאצים ימ"ש, האם גם אז היו מצנזרים אותי ?
כ"כ אני שב ומבקש ממר לינקזעצער שיואיל בטובו להסביר לי מה השיכות של שני הלינקים האחרונים שהביא לאשכול.
נשלח ב-5/2/2006 13:24
באבא,
א. למה אתה מתקיף את לינקי? הוא, כפי הנראה, שותף לעמדותיך ולכן כל מה שמוכיח את הנחת היסוד שלו כי המוסלמים הם חיות אדם/טאליבן/רשע צרוף/סוטי מין וכו', מתאים בעיניו לאשכול זה.
ב. למה אתה חושב שבמדינת ישראל הפנאטיות מדהימה? אני אשמח להסבר.
נשלח ב-5/2/2006 16:14
א.אם אלה הנחות היסוד שלו אז אני בהחלט מסכים איתם, אולי ישנם מוסלמים יוצאי דופן, אבל זה בדיוק העניין, הם רק יוצאי דופן. הבעיה שלי היא ההקשר שנוצר כתוצאה מהמובאות האלה באשכול הנוכחי.
ב.למה פאנאטיות ? אחת הסיסמאות הנפוצות נגד מדינת הלכה יהודית היא "אתם פאנטים" - תוציאו מחללי שבת למיתה ? אבל באופן מעניין אותם אנשים לא מהססים להשתמש בטיעון של "שלטון החוק" כדי להצדיק ניפוץ גולגלות.
היחס של אנשים ל "שלטון החוק" וחשיבות הציות לחוק ממש מדהימה אותי, ממש הקצה השני של הפאנטים המוסלמיים.
אני רוצה להבהיר משהוא:בניגוד לאמור שהדברים היו מכוונים כלפי מוסלמים [סתם] דייקתי בדבריי ואמרתי חלק גדול מהמוסלמים, זה קודם כל.
ובתגובה השניה:
אם אלה הנחות היסוד שלו אז אני בהחלט מסכים איתם, אולי ישנם מוסלמים יוצאי דופן, אבל זה בדיוק העניין, הם רק יוצאי דופן. הבעיה שלי היא ההקשר שנוצר כתוצאה מהמובאות האלה באשכול הנוכחי.
כאיש השייך לעם הנבחר והנאצל לא מן הראוי שתדייק יותר בדבריך?
נשלח ב-5/2/2006 16:53
אתה צודק, הייתי צריך לדייק, לדעתי רוב המוסלמים הם רעים (תת"א), מיעוטם הם בני אדם, הבעיה שהם כמעט ולא נשמעים בתוך ההמון המופרע ולכן ההשפעה והאפקט שלהם שולית כמו של יוצאי דופן.
נשלח ב-5/2/2006 17:06
תגיד, אתה לא במקרה יהודי ערבי? (מעדות המזרח). אומרים שהתרבויות דומות, זה נכון?
(לכל מי שבכל זאת לא מבין ,זה נאמר בציניות רק כדי להראות לו את הגיחוך בדבריו.)
נשלח ב-5/2/2006 18:10
אני כן.
זה לא עניין תרבותי זה עניין דתי, הדברים שלי מכוונים כלפי האסלאם, לא כלפי הערבים בכללותם שחלקם נוצרים.