בית פורומים בחדרי חרדים

מילתא דבדיחותא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/7/2012 13:11 לינק ישיר 

אבא היקר,

ברלין נפלאה, האנשים נחמדים ואני באמת אוהב את המקום הזה.

אבל, אבא, אני קצת מתבייש להגיע למכללה שלי עם הפרארי 599 GTB מזהב טהור,

כאשר כל המורים שלי ותלמידים רבים נוהגים לנסוע ברכבת.

הבן שלך,

נאצר

למחרת נאצר מקבל תשובה שלו מאביו באימייל:

בני היקר,

220 מיליון דולר אמריקאי הועברו עתה לחשבון הבנק שלך.

נא הפסק להביך אותנו וקנה גם לעצמך רכבת, כמו כולם ! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2012 03:31 לינק ישיר 

שמעון: אתה מזכיר לי דולר.
חיים: אני?! למה?!
שמעון: לא יודע, כל דבר מזכיר לי דולר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2012 04:05 לינק ישיר 

יהודי אחד כתב בפורום שנודע לו על תביעת דיבה בקשר לכתבה שפורסמה באתר והוא רצה בכל מאודו למנוע אותה.

תוך עשר דקות מחקו לו את ההודעה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2012 04:06 לינק ישיר 

יהודי אחד כתב בפורום שנודע לו על תביעת דיבה בקשר לכתבה שפורסמה באתר והוא רצה בכל מאודו למנוע אותה.

תוך עשר דקות מחקו לו את ההודעה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2012 12:38 לינק ישיר 

אל תדאג אמר הדג - בדיחה אולימפית מצחיקה!

באולימפיאדת הנכים נערכו השחיינים למקצה השחייה. היות ומדובר באנשים עם נכויות, עבר נציג מחבר השופטים ובדק שאכן כולם כשירים להתחרות.

הוא מגיע לשחיין הראשון, רואה שחסרה לו יד שמאל מהמרפק ומאשר אותו.
מגיע לשחיין השני, רואה שחסרה לו רגל ימין מהברך ומטה ומאשר אותו.
מגיע לשחיין מספר שלוש רואה שחסרות לו שתי כפות הרגליים ומאשר אותו.
כך הוא ממשיך ועובר בין השחיינים ומאשר אותם, עד שהוא מגיע לשחיין האחרון. הוא מרכין ראשו ומגלה חצי דמות, ללא ידיים או רגליים, רק גוף וראש.

הוא פונה אליו באדיבות ואומר: "תראה, זו אמנם אולימפיאדה לנכים, אבל גם כאן יש קריטריונים ואתה לא עומד בהם".

משיב לו השחיין: "אל תדאג, יהיה בסדר!"

השופט מכחכך בגרונו ומתעקש: "ראה, זה לא עניין אישי, מדובר בנושא בטיחותי ואני חושש לשלומך מרגע שתקפוץ למים..."

השחיין מרגיע אותו: "אל תדאג, כבר 4 שנים אני מתאמן, זו לא תהיה השחייה הראשונה שלי, אני יודע מה אני עושה..."

השופט מהסס קצת, אך לבסוף מתרצה ומאשר גם אותו.

כמובן בגלל שמדובר בנכים, עברה דיילת סיוע, שהלבישה עליהם את ציוד השחייה - משקפת וכובע.

שריקת הזינוק נשמעת וכולם קופצים למים. שתי שניות לאחר מכן, כולם כבר חותרים במרץ לעבר הקצה השני ורק השחיין האחרון שוקע בכבדות כמו אבן לקרקעית ומתפתל במים.

מיד קופצים שני מצילים ושולים את הגוף מהבריכה כשהוא יורק מים ונאבק לנשום...

"מפגרת! מטומטמת! משוגעת!" הוא צועק עם מעט האוויר שנותר בריאותיו.

"מה קרה?" שואלים אותו סביב.

הוא מצביע בסנטר על הדיילת ואומר: "4 שנים לקח לי ללמוד לשחות עם האזניים והיא באה ותוקעת עלי כובע!"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2012 13:04 לינק ישיר 

יוסי: תגיד יש'ך אש?
מוטי: למה? מה קרה? כמה החוב שלך???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2012 13:06 לינק ישיר 

הצבא יצא בהודעה דרמטית לחרדים: "סיימתם את הש"ס! יופי, עכשיו תתחילו צבא"!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2012 13:16 לינק ישיר 

משפטים נחמדים מהחיים

·         הלוואי ואני אגיע הביתה ואגלה שהכביסה גילתה נטיות אובדניות ותלתה את עצמה.

·         מטהר אוויר זה הדבר הכי מפחיד בבית: אתה מתיז למעלה ויש לך 3 שניות לברוח לפני שהכל נופל עליך.

·          לראות עכביש זה שטויות, הבעיה מתחילה כשהוא נעלם...

·          אין אחד שלא שיחק באולינג והתחיל לזוז כמו מטומטם בשביל לנסות לכוון את הכדור אחרי שהוא כבר על המסלול!

·         ישראלי אמיתי זה אחד שיקנה חולצה ב-300 שקל וג'ינס ב-600 שקל, אבל אם ייתקע שקל אחד במכונה של המסטיקים, כל הקניון על הרגליים.

·         אין אחד שלא קנה שלוק - עשה חצי חצי עם חבר ונתן לו את החצי בלי הצ'ופצ'יק.

·         עוד לא נולד הילד שלא עשה את עצמו מעשן, כשיש את האדים האלה בחורף.

·         כשמשהו נופל עליך כשאתה פותח את המקפיא, הכי כיף לדחוף אותו ולסגור מהר, ושייפול על הקורבן הבא.

·         כל החיים אנחנו בפייסבוק, זה הדבר הראשון שאנחנו עושים על המחשב. אבל בחיים לא נגדיר אותו כדף הבית.

·         כל הבשמים שבעולם יורדים אחרי כמה שעות. אבל קלמנטינה..     

·         אנשים שצריך להרוג: אלה ששואלים אותך בסופר "היי, מה אתה עושה כאן?"

·         הדבר הכי מרגיז בעולם זה כשאתם באים לפתוח את המקפיא ולהוציא קופסת גלידה כדי לצפות בסרט טוב, ואז מגלים שאמא הקפיאה בתוכה אורז מלפני חודש.

·         מים בטעמים זה בסך הכל בקבוק שלא שטפו טוב.

·         אני לא מבין למה חברת חשמל מבזבזת כל כך הרבה כסף על פרסומות. נגיד שאני לא מרוצה, מה אני אעשה, אעבור לבטריות?

·         מה הקטע שהפיצה עגולה, מגישים אותה בקרטון מרובע וחותכים אותה למשולשים?

·         שלא תבינו אותי לא נכון... אני מת על חורף!!! עד שזה מגיע למים החמים במקלחת...

·         גם אם ניסית למצוא דאודורנט ולא הצלחת, הכי חשוב זה לא להרים ידיים!

·         מי שהולך בראש מורם... אין לו אייפון.

·        

·         גשם הוא כמו סטנדאפיסט: כיף לצפות בו, אבל כשהוא מתחיל לרדת עלייך זה כבר לא נעים.

·         החיים הם כמו בננה - גם כשהם רקובים, אמא אומרת שזה דבש...

·         תפקידה של הבוהן הקטנה ברגל הוא לוודא שכל הרהיטים בבית נמצאים במקומם הנכון...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2012 16:03 לינק ישיר 

אחד ניגש אלי: "יש לך סיגריה בשבילי?" עניתי לו: "עזוב, קח את המצית, יותר זול.."

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2012 20:37 לינק ישיר 

גננת אחת החלה לקבל תלונות מההורים,
שהם לא מרוצים ממה שהילדים מספרים
על קורותיהם בגן. כשהתלונות התרבו,
החליטה הגננת לכתוב מכתב תגובה
להורים בזו הלשון:
"הורים יקרים, אני מבקשת מכם לא
להאמין לסיפורים של הילדים שלכם
על מה שקורה בגן. בתמורה, אני
מתחייבת לא להאמין לסיפורים שלהם
על מה שקורה אצלכם בבית"...

*--**

תוקן על ידי arimami ב- 08/08/2012 20:37:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2012 12:39 לינק ישיר 

אריה אלישיב פנה לסלקום בעיקבות תקלה במכשיר- כבר כמה שבועות שהוא לא מקבל שיחות....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2012 21:12 לינק ישיר 

חשיפה
בעקבות הקלות הבלתי נסבלת של הצתות עצמיות, לביבי לא נותרה ברירה והוא העלה את מחירי הדלק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2012 11:34 לינק ישיר 

מה ההבדל בין תפריט לתקציב?
אחד מתחיל עם כבד קצוץ והשני מסתיים עם קיצוץ כבד.

תוקן על ידי מתחרפן ב- 12/08/2012 11:40:07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/8/2012 13:47 לינק ישיר 
קיבלתי למייל- מקור פייסבוק...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2012 22:31 לינק ישיר 

התקבלתי במייל ! אנשים שגורמים לך להתעצבן.. - אנשים כשאתה אומר להם: "אתה גם בא?" והם עונים לך: "לא, אני פלפל" - ילדים שאתה מבקש מהם שלוק אומרים לך: "ירקתי בפנים" - אלה שכשאתה מגיע לתור ושואל: "מי אחרון?", עונים לך: "אתה" - אנשים שמזמינים במסעדה קילו צלעות כבש + צ'יפס ומבקשים עם זה דיאט קולה - אנשים ששומעים אמבולנס ואומרים: "נראה לי שקרה משהו" - אלה שאתה אומר להם: "עוד שניה" והם עונים לך: "שניה עברה" - החכם שמיקם במקלדת העברית את האותיות ו' ו- ן' אחת ליד השניה - אלה שמתקשרים אלייך לבית ושאלים ...איפה אתה? - אנשים שכשאתה מאבד משהו שואלים אותך שאלות כמו: "איפה שמת את זה בפעם האחרונה?" - אלה שמתקשרים אליך ב-3 בלילה ושואלים אם הערתי אותך - אנשים שאומרים לך: "תאכל זה טוב,  זה נורא טעים, זה אני בישלתי" - מי שסיים את החלב ולא החליף שקית. - מי שכמעט סיים את החלב והשאיר בשקית רק עוד כמה טיפות והחזיר למקרר אלה שמתקנים לך את שגיאת העברית (שתיים במקום שניים) ולא מרפים עד שתתקן - אנשים שאומרים לך אצלי זה כשר רק אין תעודה - מסכי טעינה שזה מגיע בהם ל99% תוך שנייה ואז זה נתקע שם לעוד 10 דקות אלו שמחליטים שאני חייב לשמוע את מה שהם אוהבים באוטובוס. - אלו שעוצרים בירוק מהבהב. - אנשים ששואלים אותם בנתב"ג אם הם ארזו לבד, והם עונים "לא, מוחמד עזר לי" - אנשים שאתה מספר להם על טעות שעשית והם אומרים לך: "לא היית צריך לעשות את זה" - אלו/ה שכל דבר שהם/הן כותבים/ות מיועד/ת לשני/שתי המינים/ות. - אנשים שכותבים מכתבי תלונה. - אנשים שרואים שקנית משהו ואז אומרים לך: "ההוא מוכר אותו ביותר זול. חבל" - ילדים שמדברים לתוך מאוורר. --  האושר אינו יכול לבוא מבחוץ הוא חייב לבוא מבפנים. לא הדברים שאנו רואים וממששים או שאחרים עושים למעננו הם המעניקים לנו אושר. האושר בא לנו מן הדברים שאנו חושבים, חשים ועושים. תחילה למען הזולת ואח"כ למעננו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מילתא דבדיחותא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 106 107 108 ... 122 123 124 לדף הבא סך הכל 124 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.