| נשלח ב-14/7/2002 02:10 |
|
| |
בדיחה של ליאורי:
אחד עצר לתקן פנצ'ר באמצע הכביש ודרס אותו מכבש ששיפץ את הכביש.
על המצבה שלו כתבו: "כאן ניטמן הישר באדם..."
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2002 11:10 |
|
| |
זה לא שלי, שמעתי את זה מאבי הבן שיושב אצלך בחדר...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2002 16:43 |
|
| |
בהקשר לגיוס בני הישיבות:
באחד הפעמים שעשו גיוס שלב ב' החברה הדתיים עשו את המות למפקדים שם כל יום מצאו להם סיבה למסיבה, אחד מהאחראים על המפקדים אמר למ"פ של הקבוצה תשמע הם עושים ממך צחוק, ש לי רעיון בשבילך תעשה להם הקפצה באמצע הלילה ותבדור מי ישן עם ציצית, ומי שלא תזמבר אותו, ואכן באמצע הלילה יש הקפצה והמ"פ תפס אחד בלי ציצית ואז הוא התחיל לצעוק עליו אתה עכשיו תשלם בשביל כולם, ואז החייל אומר למ"פ כבוד המ"פ "אתה לא יודע שלכהן אסור לישון אם ציצית בלילה?"
המ"פ ביקש את סליחתו
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2002 16:57 |
|
| |
בוהה,
והוא בטח לא היה כהן. אה?
:))
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2002 17:00 |
|
| |
שלוימי,
היה שם עוד קטע, שבארוחת הבוקר החברה לא רצו לאכול מהשימורים שהביאו להם, כי לפי טענתם צריכים פתחן קופסאות אחד לחלבי ואחד לבשרי:))
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2002 17:57 |
|
| |
באמת אמרו שרב אחד שנסע לרוסיה הביא איתו תפילין ליהודי רוסיה. אבל בתקופה ההיא בדקו במזוודות. הוא נדרש להסביר למה הוא צריך כה הרבה תפילין. לא היתה לו ברירה והוא הסביר:
זה לי, זה לאשתי. זה לשבת, זה לחול.
שומר פיו ולשונו
שומר מצרות נפשו
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2002 22:18 |
|
| |
שלושה חברים החליטו לצאת לחופשה קצרה, הם שכרו מכונית ונסעו להנאתם לאן שהדך תיקח אותם.
למרבה הצער, זמן קצר לאחר יציאתם קרה אסון והם מתו בתאונת דרכים קטלנית והגיעו לשמיים.
בשמיים הם פגשו מלאך, והוא אמר להם שבגלל הנסיבות הטרגיות בהם מתו השלושה, הוא מוכן להגשים בקשה מסוימת לכל אחד מהם ושאל אותם, "מה הייתם רוצים לשמוע בהספדים שלכם?"
"הייתי רוצה שיגידו עליי", אומר הגבר הראשון לאחר מחשבה קצרה, "שהייתי רופא מעולה ואיש משפחה טוב!"
"אני הייתי רוצה שיגידו עליי", אומר הגבר השני למלאך, "שהייתי מורה ומחנך מצויין ותרמתי רבות לדור המחר!!"
הגבר השלישי חושב מעט ואומר, "אני הייתי רוצה שיגידו - תראו! הוא נושם..."
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2002 03:59 |
|
| |
מים גנובים ימתקו - בדיחה מפורום "אחר"
יושבים הורי החתן, עם החתן, ושומעים את השדכן:
"היא קצת קצת פוזלת"
"לא מפריע לי" אומר הבחור.
אז השדכן תופס אומץ: "היא גם צולעת אבל רק על רגל אחת"
"נו, גם זה לא אכפת לי"
"והיא לא שומעת טוב"
"זה לא משנה לי"
בסוף, הוריו כבר לא יכולים יותר, ומתפרצים עליו: "מה זה לא אכפת לך כלום?!!!"
למה שיהיה איכפת לי, שיהיה איכפת למי שיקח אותה...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2002 04:02 |
|
| |
אפרופו שידוכים
בחורה מגיעה לפגישה עם שקית ובה ספר.
שואל אותה הבחור מה יש לה בשקית?
אז היא עונה לו: "מכתב מאליהו".
אומר לה הבחור: "אז תמשיכי להתכתב איתו".
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2002 04:04 |
|
| |
עוד אחת מאותו פורום
בחור אחד נפגש בשידוך עם בחורה צדיקה.
שואלת אותו הבחורה: קראת את הספר "מסילת ישרים"?
אז הוא עונה לה: "לא, אבל ראיתי את הסרט".
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2002 11:16 |
|
| |
אחד (לא חשוב מאיזה עדה), חוזר מבית החולים, מביקור חמתו. אשתו שואלת אותו: תגיד מה שלום אמא שלי ? עונה לה בעלה, נראה לי שהיא בתוך יום יומיים משתחררת מבית החולים, ולא רק זה, היא באה לגור אצלנו בטח ל 20 שנה הקרובות... שואלת אותו אשתו, איך זה יתכן, הרי רק לפני יומיים נתנו לה הרופאים כמה ימים לחיות, איך הכל השתנה פתאום ? עונה לה בעלה, אין לי מושג, אבל כשיצאתי מחדרה של אימך, אמר לי הרופא: חביבי תצפה לגרוע מכל...
תוקן על ידי - liori - 7/22/2002 11:16:54 AM
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2002 23:52 |
|
| |
פעם נסעו בספינה 3 אנשים
ערבי , ישראלי , אמריקאי
ובאמצע הדרך הספינה התחיל
להידרדר אז הנהג אומר להם
כל א' יזרוק מה שיש לו אחי הרבה
במדינה שלו אז
ה'אמרקאי התחיל לזרוק בקבוקי קוקה קולה
ה'ערבי זרק סכינים
והיהודי זרק ת'ערבי
יהודי לא מקפיד
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2002 00:08 |
|
| |
בדיחה של ליאורי, אני מקוה שאצליח להביא את זה נכון.....
שנורר ירושלמי מגיע לניו יורק, ונוסע עם הדרייבר המקומי לסיבוב שנור, באחת הכתובות, פותח לו בעל הבית את הדלת, ומתחיל לקלל ולצעוק, כאשר הוא רואה שהשנורר לא מגיב, הוא שולף 100 דולר ונותן לו, השנורר אומר תודה ומתחיל ללכת, תופס אותו התורם ושואל, תגיד, איך זה שלא ברחת כשצעקתי, מוציא לו השנורר רשימה מהכיס, ואומר לו , הנה בבקשה, תחת הכתובת שלך מופיע " מקלל, צועק ובסוף תורם 100 דולר"...
|
|
|
|
|