|
|
| נשלח ב-22/2/2014 20:17 |
|
| |
בבית הגראי"ל נתלה שלט "חלק מהשיחות מוקלטות לצורכי מעקב ושיפור השירות"...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2014 14:51 |
|
| |
ישבו היסוריונים וניסו למצוא האם אכן היהודים הרגו את ישו הנוצרי. אחרי פלפולים הם הגיעו למסקנה שלא בטוח שהרגו אותו, אבל הם בטח הוציאו לו ת'נשמה...
בכפר אחד חיפשו מוהל ולא מצאו, אמר הכומר לרב שהוא יכול למול את הילד. בשקט בלי שישימו לב הלבישו את הכומר בגדים יהודיים וטלית, והכומר מל את הילד. אחרי כמה שנים פוגש הכומר את הרב ושואל אותו - נו,מישהו שם לב שכומר היה המוהל. ענה לו הרב שאף אחד לא שם לב, אבל כנראה שהילד כן קלט, שכן בכל הלילה במקום להגיד המלאך הגואל הוא אומר הגלאך המוהל...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2014 16:10 |
|
| |
לקנות מוצר ב19,000,000,000$ ולגלות אפעס שהוא לא כל כך עובד כמו שצריך...
(אם זה היה קורה לי לא בטוח שהייתי צוחק מזה)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2014 16:47 |
|
| |
עד היום כשחיפשתם ערבים לחתום בבנק חשבתם על מישהו שעומד לעזוב את הארץ .לא עוד . מהיום נמצא לכך פתרון ... דרושים מוסרי נפש שיחתמו ערבות לאנשים נצרכים וכך יקיימו את המצווה הקדושה :ותפסת 2 ציפורים במכה . כמו כן דרושים מוסרי נפש לתרומת כליות ושאר איברים ובקיצור כל דבר שאפשר לתלוש מגופם מרכושם ומעצמיותם בטרם יקיימו את מצוות מסירת הנפש הקדושה ויזכו להכתב בעיתונם של צדיקים גמורים מעל שמות המאורסים . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2014 16:53 |
|
| |
...וכמובן שלא ישכחו למסור בטרם עת את שם ניקם וסיסמתם כדי שלא יהא מושלך ארצה בבזיון ואנו נעבירם לאנשים נצרכים לפי סדר הקדימות שנכתב בהלכה .ופטפוטי הדברים שיירשמו על שם ניקם מכאן ולהבא יהא לזיכרון להם ולדורות שלא יבואו אחריהם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2014 23:44 |
|
| |
משך זמן ממוצע של שיחת טלפון
בין בחור לאבא שלו 00:00:27. בין בחור לאמא שלו 00:15:30.
בין חתן וכלה מאורסים 2:30:59.
בין בחורה לחברה שלה 5:50:23.
בין הבעל לאישתו 00:00:01.
מהאישה לבעלה
10 שיחות שלא נענו...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2014 17:04 |
|
| |
במסעדה נשפך על אשה
כוס קולה .היא אומרת לבעלה : ״לא
נעים , תראה איך אני נראית״
הבעל: ״כן , וגם נשפך
עליך קולה. .״
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2014 16:55 |
|
| |
רק צחוקים:
בזמן שהיא מבשלת
חביתה ,..... בעלה נכנס למטבח
והחל להתלונן בטון תוקף:
"זהירות !!! תיזהרי , יווו ! לא
שמת מספיק שמן ..!! וואי את
מבשלת יותר מידי ביצים בבת
אחת!!! נו , תהפכי אותם כבר!
נו עכשיוו תהפכי כבר!! בואנה
שמת יותר מידי שמן !!! וואי
תיזהרי את לא רואה שעוד
שנייה זה נשרף ?? תגידי
השתגעת!? מה את עושה!? את
עוד תהרגי אותנו פה!! וואי ,
תנמיכי ת 'אש!! ותגידי , מה עם
מלח!? מלח ! שימי כבר מלח!!!
נו מלח !! מלחחח "!! האישה
בהלם , פונה אליו: " תגיד , מה
יש לך ? מה עובר עליך ? אתה
חושב שאני לא יודעת להכין
חביתה "!? הבעל מרגיע: " סתם ..
רציתי להראות לך איך אני
מרגיש כשאני נוהג ".... (כעת מומלץ לקרוא שוב ולהפוך לאזהרות בנהיגה...)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2014 17:23 |
|
| |
סתם שאני יבין ,
האוטובוסים בירושלים שכתוב עליהם :
״ לא בשירות ״
מזדהים עם החרדים ? ...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2014 17:33 |
|
| |
יגאל עמיר נכשל במבחן בתאוריה
בשאלה:
״ מה צריך לעשות כשמגיעים לכיכר ...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2014 20:14 |
|
| |
אתמול לפנות בוקר כמו יום א' דסליחות, המונים ממהרים קום ועולים לאוטובוסים לקראת השעה 10.00 כבר לא היו מניינים כמו בערב פסח, התחנות עמוסות כמו בל"ג בעומר הלימוד בביהמ"ד בירושלים כמו בליל שבועות מעמד התפילה כתפילת נעילה וריקודים כמו בשמחת תורה
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2014 20:16 |
|
| |
חשד לזיוף המשתתפים בעצרת, ע"פ מידע מודיעיני המשטרה פשטה על בית בי-ם, בבית נתפסו 36 בובות דמה של חרדים לזיף מס' המשתתפם בעצרת להערכת המשטרה היקף הזיוף בכל העיר עומד על כ- 400 אלף איש מדברים על עצרת חוזרת
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2014 20:18 |
|
| |
הודעת דובר משטרת ירושלים: מפגין חרדי עזה כעת את איזור ההפגנה מדובר בחרדי שנתקע עד כה בקבלת עול מלכות שמים והאריך באאאחחחחחדדד
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2014 00:38 |
|
| |
מה עושה מתכנת מחשבים כשנתקע לו
האוטו ?
?הוא סוגר את כל החלונות ,
יוצא מהרכב וניכנס שוב ...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2014 11:09 |
|
| |
בחיפה בשכונת וילות גר משה כהן שהחליט לשפץ את ביתו. עבדאללה שכנו החל בשיפוץ ביתו מיד אחריו. ... משה קנה ריצוף כחול עבדאללה קנה ריצוף כחול. משה קנה אסלה וורודה עבדאללה קנה אסלה וורודה . משה קנה אהילים מקש עבדאללה קנה אהילים מקש. משה קנה חלוקי נחל לכניסה, עבדאללה קנה חלוקי נחל לכניסה. לאחר כחודשיים משה יוצא ב 7 בבוקר להביא את העיתון מתיבת הדואר ורואה מעבר לגדר את עבדאללה. בוקר טוב עבדאללה! בוקר טוב משה! מה חדש? משה: אני החלטתי שאני מוכר את הווילה ב 1,690,000 עבדאללה : גם אני מוכר את הווילה ב 2,100,000! משה מחייך ואומר לא יכול להיות הרי כשאני שיפצתי אתה העתקת את אותם דברים כלומר הבית של שנינו שווה לחלוטין איך זה שאתה חושב לקבל יותר ממני ? עונה לו עבדאללה : לווילה שלך יש שכן ערבי ולווילה שלי יש שכן יהודי
|
|
|
|
|