|
|
| נשלח ב-15/12/2014 17:04 |
|
| |
אתמול הלכתי לרופא שיניים ... העביר לי את החור מהשן לכיס ... ** בעל של אישה פולניה חלה. הבעל: " תזמיני לי וטרינר אני חולה " האישה : "למה וטרינר ולא רופא "? הבעל: " כי אני חי כמו כלב , אניה כמו חמור ונשוי לבהמה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2014 22:19 |
|
| |
משפטים שנולדו מתוך חוכמת חיים. .1 נשים החושבות שבעליהן הם מלאכים הן אלמנות . .2 גברים רבים מחפשים אישה יפה , נבונה וחרוצה , אבל לשווא : החוק אוסר על ריבוי נשים. .4 שתי הסיבות הנפוצות ביותר לגירושין הן גברים ונשים. .5 מחצית מהזוגות מתגרשים. השאר ממשיכים לריב. .6 החלטתו של אדם להינשא היא גורלית, כי היא עלולה להיות בהחלט החלטתו האחרונה. . .7 . רוב בני האדם אינם מוכנים להודות בשגיאותיהם ; אני , לעומת זאת , מוכן ........... אילו היו לי . .8 בטח של ***** יש ילדים - מאיפה אתה חושב באים שוטרי תנועה? .10 מומחה הוא אדם שעשה את כל הטעויות האפשריות בתחום מסויים. .11 אומרים שעבודה קשה מעולם לא הזיקה לאיש , אבל אני שואל, למה להסתכן? .12 רווקים יודעים על נשים יותר מהנשואים, אחרת הם היו מתחתנים גם כן . .13 חיי גבר טובים יותר מחיי אישה . הוא מתחתן מאוחר יותר ומת מוקדם יותר . .14 אני לא מפחד מטרור , הייתי כבר נשוי במשך שנתיים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2014 16:34 |
|
| |
קוראים לי מאור כי נולדתי בחנוכה. - קוראים לי דרור כי נולדתי בחג החירות . - קוראים לי אילן כי נולדתי בט "ו בשבט. - קוראים לי איוב . - באיזה חג נולדת? - שום חג . נולדתי ביום ראשון ..... ה"תרגיש טוב" הכי מזויף בעולם הוא זה של הבוס , אחרי שאתה כותב לו שלא תגיע כי אתה חולה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2014 16:52 |
|
| |
מרוקאי יושב במסעדה ושותה בירה. לפתע נכנס אדם וצועק לעברו: משה, נכנסו לך ברכב, המרוקאי עוזב את הבירה ורץ החוצה עם סכין . בדרך הוא נדרס ומובהל לבית החולים. חושב לו המרוקאי אני מוכרח להפסיק להיות כזה עצבני . הרי בכלל אין לי רכב וגם לא קוראים לי משה ... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2014 00:05 |
|
| |
מרוקאי בא לרופא : "דוקטור , כשאני ליד אנשים אני מתעצבן ." רופא : "מה בדיוק הבעיה "? המרוקאי: "חתיכת אידיוט , הרגע הסברתי לך"! ~ צלצול הטלפון העיר את הרופא משנתו , והאיש שבצד השני אומר לרופא: "אשתי נראית רע מאוד התוכל לעזור "? הרופא : "גם אשתי נראית רע מאוד כבר עשרים שנה, אבל אני לא מעיר בגלל זה אנשים באמצע הלילה ," הגיב הרופא " פציינט למזכירת הרופא : אני מוכרח לראות את הדוקטור . שתיתי רעל מסוכן ." "מצטערת, "אני יכולה לקבוע לך תור רק לעוד שישה שבועות ." " לעוד שישה שבועות? אני עלול למות עד אז"! " אין דבר. אפשר יהיה תמיד לבטל את התור... ." נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2015 22:02 |
|
| |
כשתיפול, אני אהיה שם בשבילך (הרצפה).... ****** אני לא מבין מה כולם מוצאים בי ( גוגל). ****** בוא נראה אותך נוגע בי ( גדר חשמלית ) ****** מכל החורים כבר יצאתם לי ! (מסננת ) ****** אם תדליק אותי אני אהרוג אותך ! (סיגריה ) ****** נמאס שכולם דורכים עלי !!! (שטיח ) ****** מה המורה הזה מתלהב שיש לו עיניים בגב? ( תלמיד מצרנוביל ) ****** תפסיקו לגעת בי ! (אייפון ) ****** עצור או שאני יורה ( הגשם הראשון ) ****** דיי ללחוץ עלי ! (העכבר במחשב ) ****** 99% מהסיכות במהדקי סיכות מבוזבזות על ידי אנשים שבודקים אם יש במהדק סיכות. ****** נס ציונה, זו עיר שנשמעת כמו תימני שמבקש מאשתו קפה . ****** "אם תיפול מחלון ותשבור את שתי רגליך , אל תרוץ לבכות לי . ****** "כתיבת הביקורת גזלה ממני זמן כה רב , עד שלא היה לי פנאי לקרוא את הספר ". ****** לידיעת משרד האוצר: כל פעם שאתם מעלים מס , גם אני מעלים מס. **** אמון הוא כמו מחק - הוא נהיה יותר ויותר קטן אחרי כל טעות. המראה היא בעצם החבר הכי הטוב של האדם , היא היחידה שאף פעם לא צוחקת כשאתה בוכה ... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2015 22:28 |
|
| |
משפטים שבעלים אומרים כשנשותיהם נוהגות : • נו , תעקפי אותו כבר . • אם אני הייתי נוהג כבר מזמן היינו שם. • את נוהגת בכלל לא רע יחסית לאישה . • ירוק , ירוק, את לא רואה ? • אני יכול להבין בשביל מה היה הברקס הזה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2015 22:07 |
|
| |
לרגל הבחירות:
Best Kind of Patient Five surgeons big cities are discussing who makes the best patients to operate on. The first surgeon, New York , says, ''I like to see accountants on my operating table because when you them up, everything inside is numbered.'' The second, Chicago , responds, ''Yeah, but you should try electricians! Everything inside them is color coded.'' The third surgeon, Dallas , says, ''No, I really think librarians are the best, everything inside them is in alphabetical order.'' The fourth surgeon, Los Angeles chimes in: ''You know, I like construction workers. Those guys always understand when you have a few parts left over.'' But the fifth surgeon, Washington DC , shut them all up when up he observed: ''You're all wrong. Politicians are the easiest to operate on. There's no guts, no heart, no balls, no brains, and no spine.
הורדתי כמה מילים וחילקתי לפסקאות.
תוקן על ידי משגיחשליטא ב- 16/02/2015 22:12:46
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2015 21:29 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2015 23:31 |
|
| |
| משגיחשליטא כתב: |  | לרגל הבחירות:
Best Kind of Patient Five surgeons big cities are discussing who makes the best patients to operate on. The first surgeon, New York , says, ''I like to see accountants on my operating table because when you them up, everything inside is numbered.'' The second, Chicago , responds, ''Yeah, but you should try electricians! Everything inside them is color coded.'' The third surgeon, Dallas , says, ''No, I really think librarians are the best, everything inside them is in alphabetical order.'' The fourth surgeon, Los Angeles chimes in: ''You know, I like construction workers. Those guys always understand when you have a few parts left over.'' But the fifth surgeon, Washington DC , shut them all up when up he observed: ''You're all wrong. Politicians are the easiest to operate on. There's no guts, no heart, no balls, no brains, and no spine.
הורדתי כמה מילים וחילקתי לפסקאות.
|
| אפשר תרגום?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2015 17:27 |
|
| |
המורה מתקשר להורה התלמיד : בנך הפריע היום בשיעור! ההורה למורה : הבן שלי כבר חודשיים מפריע לי, האם אני התקשרתי אליך פעם אחת? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-20/4/2015 00:00 |
|
| |
דיאלוג בין הבת שלי לגננת השבוע: הגננת לכל הילדות: מי יודעת למה נפטרו תלמידי רבי עקיבא?! הבת שלי: כי דחפו בלוויה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2015 16:08 |
|
| |
האישה לבעל: כואב לי הראש היום ולא בא לי לעשות כלום .. הבעל: חבל, בדיוק רציתי להציע לך לצאת למסע שופינג בקניון... האישה: סתם צחקתי איתך! הבעל: גם אני. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2015 19:56 |
|
| |
כורדי אחד (גוי, גוי) שעבד בחברת חשמל קיבל הוראה למדוד גובה של עמוד חשמל מאוד גבוה, הוא שבר את הראש כיצד לעשות זאת, אמר לו החבר מה הבעיה, הרי יש כאן אותו עמוד שוכב במחסן תמדוד אותו. אומר לו הכורדי : טיפש מטופש, אני צריך למדוד את הגובה ולא את האורך... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2015 21:12 |
|
| |
| כמיין כתב: |  | חושב לו המרוקאי
|
|
גדול!
|