|
|
| נשלח ב-17/7/2022 14:26 |
|
| |
מה אמר ביידן ללפיד כאשר הם נפגשו? "אתה לא למדת את מה שאני שכחתי"...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2022 11:26 |
|
| |
חחחחחחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2022 15:17 |
|
| |
משפט נתניהו תיק 1000, עוה"ד עמית חדד: "לא אספר מה אמר הבן שלי על ארבעת המינים... אתרוג, לולב, ערבה, והדס קליין. הוא בן 5"...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2022 22:04 |
|
| |
פרסם משה ויסברג - בחדרי חרדים)
זעזוע במגזר החרדי: קוברינסקי מיש עתיד ניסה לשכנע את אחמד בן שרה לצאת להצביע לבל"ד
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2022 22:12 |
|
| |
(פרסם - איציק הלוי בקהילה)
לא לפרסם תוצאות הבית היהודי. חלק מבני המשפחה לא יודעים.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2022 22:19 |
|
| |
(פרסם פייגי)
כעת בקלפי בסמינר וולף: צעירה בת 18 מסרבת לצאת מהקלפי. לטענתה: 'עד שהצלחתי להיכנס לסמינר אשכנזי, אני לא יוצאת מפה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2022 01:00 |
|
| |
חסיד גור סיים לבחור פעם אחת, אץ רץ לביתו "להחליף בגדים", ויצא שוב להצביע כזקנה בדרך, אויה, נחבט בעמוד חשמל ונפל, מיד הגיעה נערה כדי לעזור לזקנה לקום "לא לא", נחרד החסיד הזקנה, "הכל בסיידר".. "זה בסדר בונם, זה אני איטשה" אומרת ה"נערה"..
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2022 19:42 |
|
| |
נכלולי בנטט: "הזנקת קצבאות תלמידי ישיבות ואברכים היא שגיאה כלכלית ומוסרית קשה".
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2022 00:01 |
|
| |
סבא לנכד: "יופי, אתה הולך לאכול את הגזר שבידך, חשוב מאוד לאכול גזר, אני אכלתי כל השנים הרבה גזר ולכן הראִיה שלי טובה מאוד גם בזקנותי" נכד: "אבל סבא אני מחזיק מלפפון"..
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2022 17:51 |
|
| |
אפי ססקובסקי מספר.........
היום סולקתי מהכוילל לאחר שאמרתי לראש כוילל שבן גביר יעשה פה סיידר
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2022 19:38 |
|
| |
אדמו"ר מגיע לשבע ברכות חגיגי, נושא את עיניו אל עבר המזרח והנה כולו מלא באדמורים, אין מקום בשבילו אל דאגה, אומר לו הגבאי המסור, תוך דקה אני מסדר חמשה מקומות ריקים! הגבאי ניגש לאדמו"ר הראשון, לוחש באזנו "האח שלכם מגיע", (דער ברודער קומט..) ניגש לאדמור הבא בתור "האח שלכם מגיע"... וכך הלאה האדמורים המבועתים ברחו ולאדמו"ר שהגיע היה מקום ברווח
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 13/12/2022 19:40:37
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2023 05:59 |
|
| |
איזו עיר אחת מרדה בסטאלין. סטלין אמר שצריך לצבוע את האף של כולם בצבע ירוק. למען ישמעו וייראו.
הם נשמו לרווחה. היו בטוחים שיהרוג אותם.
אחרי שבוע הוא אמר לחסל את כל יושבי העיר. מיונק ועד איש שיבה.
היועצים של סטלין שאלו אותו ככה בעידנא דחדוותא, תחת אחד השיחים, בדרך ארץ מופלגה. ילמדנו רבינו. תורה היא וללמוד אני צריך. למה מתחילה אמר לצבוע אותם בצבע ירוק.
השיב סטלין בחכמתא, פתח ואמר: אם הייתי מורה להרוג את כולם, היו אולי כאלו שהיה להם שאלות על ההנהגה. הם היו מקשים ושואלים למה להרוג את כולם. למה להרוג ילדים שלא חטאו. למה אימהות. למה זקנים. וגם מה קרה אם מרדו בך. לא תוכל להסתדר עם רבבות אלפים רוסים נאמנים פחות כמה מאות?!
רציתי שהשאלה היחידה שתישאל, היא למה סטלין אמר לצבוע אותם בירוק.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 20/02/2023 06:00:10
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2023 19:42 |
|
| |
ר"ל "שאלות על ההנהגה"
איזו עיר אחת מרדה בסטאלין. סטלין אמר שצריך לצבוע את האף של כולם בצבע ירוק. למען ישמעו וייראו.
הם נשמו לרווחה. היו בטוחים שיהרוג אותם.
אחרי שבוע הוא אמר לחסל את כל יושבי העיר. מיונק ועד איש שיבה.
היועצים של סטלין שאלו אותו ככה בעידנא דחדוותא, תחת אחד השיחים, בדרך ארץ מופלגה. ילמדנו רבינו. תורה היא וללמוד אני צריך. למה מתחילה אמר לצבוע אותם בצבע ירוק.
השיב סטלין בחכמתא, פתח ואמר: אם הייתי מורה להרוג את כולם, היו אולי כאלו שהיה להם שאלות על ההנהגה. הם היו מקשים ושואלים למה להרוג את כולם. למה להרוג ילדים שלא חטאו. למה אימהות. למה זקנים. וגם מה קרה אם מרדו בך. לא תוכל להסתדר עם רבבות אלפים רוסים נאמנים פחות כמה מאות?!
רציתי שהשאלה היחידה שתישאל, היא למה סטלין אמר לצבוע אותם בירוק.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 20/02/2023 06:00:10 [/quote]
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2023 08:39 |
|
| |
אבא אחד בא לרב בשאלה
ביתו סיימה את הסמינר ומסתפקת האם להתחיל שידוכין או להתחיל ללמוד תואר ולדחות את השידוכין הרב עשה גורל הגר"א - פתח תנ"ך ונפתח לו בפסוק "קח לך סמים"
אמר הרב לאבא - שתתחיל תואר... החתן שלה עדיין בשיעור ב' בחברון
|
|
|
|
|