בית פורומים בחדרי חרדים

מילתא דבדיחותא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/8/2004 23:58 לינק ישיר 

למה המתנחלים לא מוותרים על גוש קטיף כי זו האדמה היחידה ללא תולעים. בהשגחת הרבה ואיה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2004 00:05 לינק ישיר 

כשאסף הרב כהנמן זצ"ל כסף לבניית הישיבה פונוביץ
הסתובב באירופה שאחרי המלחמה וביקש מנדיבים לפתוח את כיסם לטובת בניית הישיבה.
בעיר אחת היה עשיר כקורח שאמרו לרב שחבל לו להגיע עליו כי תהיה לו רק עוגמת נפש מחוצפתו והערותיו.
הרב לא וויתר והלך לש/ם הוא חיכה ונקש על הדלת הלה צעק מעבר לדלת דברים מחרידים על בטלנותם של לומדי התורה.
הרב צעק למולו מה אני יולדת? שתי כפרות למה לי?
האיש תמהה על דבריו של הרב ופתח את הדלת כדי להבין מה אמר הרב?
הרב דרש להכנס. נכנס הרב ואמר ביום כיפור לזכר לוקחים כפרה אחת ולנקבה תרנגולת וליולדת שתי תרנגולות שמא תלד בן או בת. אני אוסף צדקה לא בכול מקום יכולים לתת צדקה
אבל פותחים תדלת נותנים מים דבר מאכל לומר ברכה
וכאן לא צדקה ולא שתיה או מזון.
שעשע הדבר את העשיר והוא תרם בעין יפה בגלל הוורט.
והפך לתורם קבוע של הישיבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2004 02:50 לינק ישיר 

עוד מהרב כהנמן.

כשהייתי ילד, בלעתי שקל. אמא שלי אמרה שצריך ללכת לרב כהנמן, הוא יודע להוציא כסף מאנשים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2004 02:54 לינק ישיר 

עוד מהרב כהנמן.

עשיר גדול הבטיח לרב כהנמן הרבה כסף, בתנאי שהוא יקים מוסד שיילכו בו ללא כיפה וללא ציצית.
הרב הסכים ובנה את מה שידוע היום כסמינר "וולף"

עשיר אחר, שהכיר את הרב כהנמן נתן לו כסף שיקים מוסד מעורב, נשים וגברים ללא הפרדה.
הרב כמובן הסכים והקים מוסד מעורב, שידוע היום כ"בית הקברות פונוביז'".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2004 15:56 לינק ישיר 

נמצא במהלך חיפוש - כמה מפתיע- דבר תורה...

* פעם נפלה המחיצה בין גהנום לגן עדן, ומיד החלו מריבות להחזיר את המחיצה. הצדיקים אמרו שחם להם ויש אויר מסריח שמפחם את איכות הסביבה בגן עדן ואילו הרשעים לא רצו להחזיר את המחיצה בטענה שגם להם מגיע משב רוח נעים מגן עדן. אמרו הצדיקים אם לא תענו לבקשתנו אנחנו ניפנה בתביעה משפטית.
ענו הרשעים בגהנום: "כן ואיפוא לדעתכם תמצאו עורכי דין"?

* במטוס שעמד לנחות נחיתת אונס וכל הנוסעים נכנסו לבהלה הטייס ביקש מהדיילת להכין את כולם לנחיתת חירום כעבור כמה דקות שאל הטייס את הדיילת "מה מצב הנוסעים"?
הדיילת אמרה: כולם חגורים חוץ מעו"ד שמחלק כרטיסי ביקור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2004 15:44 לינק ישיר 

שמעתי אתמול!

סבתא בישלה "רמדיה"

נתנה לאורי

נתנה למשה

נתנה ליעקב

נתנה לאליהו

נתנה לאליעזר

נתנה למנחם

ואף אחד לא נשאר!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2004 15:59 לינק ישיר 

או בדיחות זה טוב,

אחד בא לרב לקבל סמיכה, הרב בחן אותו, אמר טוב אתה יודע הלכות שחיטה ואיסור והיתר,

ואז שאל אותו הרב שאלה בפרשת השבוע, פשט חומש רש"י, ולא ידע לענות,

אז אמר הרב, אני אכתוב לך סמיכה שאתה צורבא מרבן, ועם הארץ מדאורייתא.

עוד אחד,

עם הארץ אחד התווכח עם השני באיזה דבר, והוא אמר לו אתה עם הארץ מדאורייתא, באידיש חסידי דאורייתא נשמע כמו דראצייק, והשני ענה לו ואתה עם הארץ פין פעררציק. (הראשון היה כזה עם הארץ שאפילו המילה דאורייתא לא היה רגיל בזה).

בעברית זה לא כו"כ הולך טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2004 16:20 לינק ישיר 

כיצד ניתן לסכם את רוב החגים היהודיים? הם ניסו להשמיד אותנו, אבל אנחנו ניצחנו... יאללה! בואו נאכל משהו!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2004 21:54 לינק ישיר 

בדיחה נפלאה ששמעתי אתמול בהצגה החדשה של שולי רנד.

יום אחד אני פוגש חבר, אחד כזה שמתחיל לחזור בתשובה אבל עוד לא גמר. אני רואה שפניו קודרות מאוד.

מה קורה- אני שואל

צרות צרורות, הוא משיב. יש עוד מעט משחק גמר הגביע האנגלי עם מנצ'סטר יונייטד ואני לא יכול שלא לראות את השדור בטלוויזיה.

לא נורא, אני מנחם אותו, אם תשאל רב הוא בטח יתחשב בך וירשה לך באופן חד פעמי לצפות בטלויזיה.

- אבל המשחק הוא בדיוק בזמן תפילת כל נדרי של יום כיפור

-גם לזה יש פתרון, יש כאלה מכשירים היום שאפשר להקליט ולראות אחר כך.

הבחור מתחיל פתאום לקפוץ ולנשק אותי.

איזה גאון אתה,הוא אומר, אני אף פעם לא הייתי מעלה על דעתי שאפשר להקליט את תפילת כל נדרי ולשמוע אחר כך.

עד כאן הבדיחה שעל הבמה נשמעת כמובן הרבה יותר עסיסית.

וחוץ מזה ההצגה מחור..ת.

אל תלכו .חבל על הכסף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2004 13:42 לינק ישיר 

"בהצגה החדשה של שולי רנד"

הצגה?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2004 13:53 לינק ישיר 

זיסער,

אכן הצגה חדשה: מים אחרונים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2004 14:41 לינק ישיר 

וזה במיוחד אליך דוד 10

משיח מתהלך ברחובות ירושלים לאחר בואו .ניגש אליו ראש ישיבה ליטאי ואומר "שלום עליכם משיח כ"כ הרבה זמן אנו מצפים לבואך". השיב לו המשיח ומה הכנתם לי לקבלת פנים . משיב הראש ישיבה "חידוש" ומפלפל למשיח חידוש בסוגיה.ומשיח מפריך את החידוש מנסה הראש ישיבה עוד חידוש וגם את זה משיח מפריך . אומר הראש ישיבה "משיח הייתם צריכים לבוא קצת יותר מאוחר כך הייתי מכין חידוש חזק".
ממשיך משיח לטיל בי-ם והנה חבדניק מולו "שלום עליכם מלך המשיח - כ"כ ציפינו לבואך". אומר משיח. כן ? ומה הכנתם לי לקבלת פנים ? מוציא החבדניק כוס עם קצת 777 ואומר למשיח הנה הכנתי "לחיים" . אומר משיח כ"כ קצת משקה ? עונה החבדניק "הייתם צריכים לבוא קודם........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2004 14:57 לינק ישיר 

אדם שתיין יצא למסע עם בנו לפתע שאל הילד "אבא כמה צריך לשתות כדי שאדע שהשתכרתי" עונה לו האב "אתה רואה שם רחוק את שתי האנשים שעומדים שם ? כשהם יהיו ארבעה תדע שאתה שיכור !. אומר הילד "אבא אבל אני רואה שם רק איש אחד"
----------------------------------
ועוד על שתיין
אחד שתיין נפני שיצא לדרך ביקש מאשתו שתכין לו 10 בקבוקי 777 . שאלה אותו אשתו למה דווקא עשר ? ענה האיש "אני נוהג לקחת איתי 'מנין'". אמרה לו אשתו הרי מספיקים לך רק 9 ואיתך ביחד זה מנין . ענה השתיין "אני זה הבימד"ר עצמו .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2004 14:57 לינק ישיר 

הודעה של *לומדמכלאדם*

היה היה פעם יהודי שנזקק ליסוע ברכבת

ניגש הלה אל הסדרן טרם הנסיעה ושח לו את אשר על ליבו

מטבעי רגיש אנוכי מאוד, ובאם הנני נוסע כשגבי אל כיוון הנסיעה הרי כל הנסיעה היא סיוט בשבילי, יש לי בחילות ואני מקיא, ע"כ אבקש ממעלת הסדרן לסדר לי כרטיס עם מספר מקום שבו הפנים הם בכיוון הנסיעה ולא ח"ו להיפך

נעתר הסדרן לבקשתו

כאשר הגיעו לתחנת היעד, ראה הסדרן את אותו היהודי, והנה פניו חיורות ירקרקות והוא בקושי עומד על רגליו

ניגש אליו ושאלו, מה קרה? האם הכרטיס שסידרתי לך לא היה טוב?

ענה האיש: הכרטיס היה עם הגב לכיוון הנסיעה, וכבר שלוש שעות שמעי מתהפכים עלי

אמר הסדרן: אני ממש מתנצל, טעות לעולם חוזרת, אבל היה עלי לשים לב, אבל מדוע לא החלפת את מקומך עם מי שישב מולך וכך היית חוסך לעצמך את כל הסבל הלזה??

ענה האיש: ודאי שרציתי להחליף, אך מה אעשה ומולי היה המקום ריק כך שלא היה לי עם מי להחליף....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2004 15:20 לינק ישיר 

בן אדם מתקשר לטל: 02-1234567

העונה בקול צרוד: הלו!

המתקשר: הגעתי לתנובה?

העונה בקול צרוד: לא!

המתקשר: אז למה יש לך קול של פרה???

(בעל-פה זה נשמע יותר טוב)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מילתא דבדיחותא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 34 35 36 ... 122 123 124 לדף הבא סך הכל 124 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.