|
|
| נשלח ב-27/8/2004 15:26 |
|
| |
מנהל באחד מהחיידרים ראה איך כל המתלים בפרוזדור מלאים ממעילי הילדים. לכן שם עוד כמה מתלים וכתב שלט מעליהם "מתלים אלו רק למנהל ולמלמדים" למחרת בבוקר ראה בכתב ילדותי "וגם למעילים"........
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2004 15:35 |
|
| |
אחד האדמורי"ם חלה בשושנה ברגל .מאחר שלא רצה "ההויז בוחר" שיפריעו למנוחת האדמו"ר כתב על פתק בכניסה לבית באידיש ובעברית "ניישט שטערן דער רבי ליגט מיט א-רויז"="נא לא להפריע הרבי שוכב עם שושנה"..........
סיפור אמיתי !!!
תוקן על ידי - קעכער - 27/08/2004 15:48:20
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2004 22:27 |
|
| |
אפרופו כורדים......
כורדי ראה רועה צאן במדבר . אמר לו "אם אני אומר לך כמה ראשי צאן יש לך אתה נותן לי אחד ?" אמר הרועה . בסדר . אמר הכורדי 746 ראשים ! . וואלה אומר הרועה .טוב צדקת קח אחד . ההוא לוקח והולך . צועק לו הרועה "תגיד לי אתה כורדי ?" אומר לו .איך אתה יודע ?. אומר הרועה "רק כורדי לוקח מתוך 746 צאן את הכלב"......
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2004 23:40 |
|
| |
לבחור בן 29 לא הלך כ"כ בשידוכים אך לא נשבר.ויהי היום והבחור נכנס לדיכאון ... פגש אותו ידידו משה ואומר לו "חיים" מה נכנסת לדיכאון ? אני ידאג לך לשידוך ... אך שום דבר לא עזר וחיים נשאר בדיכאון . עברה שנה ומשה פוגש את חיים מחייך ומאושר .שואל משה. חיים מגיעה לך מזל טוב ? האם אתה חתן? עונה חיים .לא !!! . שואל משה אז איך זה שיצאת מדיכאון ? עונה חיים הייתי בניחום אבלים . ומזה יוצאים מדיכאון? תוהה משה ..... עונה לו חיים "שם אף אחד לא אמר לי בקרוב אצלך בשמחות".......
את זה שמעתי מחבר מבוגר שאמר את זה לאב של חבר מהישיבה שבחתונת בנו בירך אותו "בקולי קולות" בקרוב אצלך שידוך טוב"..........וכולם הסתכלו ........
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2004 23:50 |
|
| |
ועכשיו לחידה שמאוד מציקה לי .........
איך קראו לשוויגער של אחשוורוש ?
פעם אחד כתוב "וחמתו בערה בו" אז שמה "בערה"
ופעם אחרת כתוב "וחמת המלך שככה" אז שמה "שככה"
האם למישהו יש תשובה הגיונית.......
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2004 01:06 |
|
| |
קעכער!
"גם ושתי המלכה עשתה משתה(י) נשים..."
היו לו 2 שוויגערס.
אגב אנחנו באלול ולא באדר!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2004 01:09 |
|
| |
כתבן כל הכבוד
אגב. אתה יודע של מי הבדיחה הזו ?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2004 20:07 |
|
| |
חיים יענק'ל פוגש את שמר'ל בתחנת הרכבת בפולין
שוּלם עלייכם! ר' שמר'ל ידידי, אומר חיים יענק'ל. לאן פניך מועדות?
בוּרֶך השם, ללאדז', עונה שמר'ל.
נו, באמת.. אומר לו חיים יענק'ל. אתה אומר לי שאתה נוסע ללאדז' כדי שאחשוב שאתה נוסע לווארשה. אבל אני יודע שבאמת אתה נוסע ללאדז', אז למה אתה משקר??
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2004 12:13 |
|
| |
אולי משהו באווירת הימים הנוראים?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2004 12:21 |
|
| |
טוב בשביל לבבי קבל אחד כזה:
קוזק אחד נכנס לבית הכנסת של העיירה לעשות שמות. את מי הוא פוגש שם? את רב העיירה את החזן ואת הגבאי.
אומר להם הקוזאק תביעו משאלה אחרונה לפני שאני הורג אתכם.
הרב אומר לו שהוא הכין דרשה מיוחדת לנעילה וחבל שאף אחד לא ישמע אותה והוא מבקש להגיד אותה עכשיו לפני שנהרג על קידוש ה'.
החזן אומר לו שהכין מנגינה מיוחדת לימים הנוראים וחבל שאף אחד לא ישמע אותה וגם הוא מבקש לשיר אותה לפני שמת.
הגבאי אומר תעשה לי טובה תהרוג אותי עכשיו ולפני כולם. אני לא יכול לשמוע לא את הדרשה ולא המנגינה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2004 16:44 |
|
| |
קראתי, העתקתי והדבקתי. מומלץ.
ר' שמואל מונקעס נסע לרבו, בעל-התניא. כנראה שכבר אז היו כל מיני קבליסטים למיניהם, ור' שמואל פגש אחד כזה, שגם הוא נסע לבעל-התניא. ר' שמואל אמר לו שהוא ראה משפט לא ברור בספר קבלה, וביקש מה'מקובל' שישאל לפשר המשפט אצל בעל-התניא.
המשפט היה כדלהלן: 'בתחילה הי' מפוזר ומפורד ואחר בא בבחי' קוין, ולאחר שנתדבק בא בבחינת עיגולין. לאחר זמן נכנס בתוכו בבחי' נעלם ונעשה טוב ונחמד'. כשנכנס ה'מקובל' לבעל התניא, ביאר לו הרבי את המשפט, והסביר לו שזהו מתכון מקוצר לקרעפלעך...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2004 18:43 |
|
| |
8 משפטים שלא כדאי לומר לשוטר תנועה שעצר אותך:
1. אני יכול לתת לך את רשיון הנהיגה רק אם תחזיק את פחית הבירה שלי.
2. האקדח שלך הוא 9 מילימטר? חכה שתראה את המגנום 44 שלי.
3. בטח נסעת על 160 קמ"ש כדי לעצור אותי. כל הכבוד!
4. אתה לבד? איפה השוטר שקורא?
5. מצטער, לא ידעתי שגלאי הראדאר שלי אינו מחובר.
6. גם אני רציתי להיות שוטר, אך בסוף החלטתי שעדיף לעבור את בחינות הבגרות.
7. חשבתי שצריך להיות בכושר גופני טוב כדי להיות שוטר.
8. אתה שואל למה נסעתי כל כך מוזר? טוב, כשהתכופפתי להרים את שקית החשיש שלי האקדח נפל לי מהנרתיק ונתקע בין דוושת הבלם לדוושת הגז, וזה גרם לי לאבד שליטה במכונית.
תוקן על ידי - קרןK - 19/09/2004 18:50:52
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2004 17:12 |
|
| |
נסוע לו בן אדם על 170 בכביש ירושלים תל אביב עוצר אותו שוטר שואל אותו מה רה למה אתה נוסע בכזו מהירות ?
עונה לו הנהג יש לי בפגש גופה
שואל השוטר של מי ?
עונה לו הנג מישהו עיצבן אותי הרגתי אותו
מייד קורה בקשר שיש גופה ברכך פלוני אלמוני מגיעים קצינים וכו'הקצין פותח את הפגש שואל אותה מה אתה עושה צחוק מאיתנו עונה לו הנהג אני לא יודע מה אתה רוצה ממני עוד מעט הוא יגיד שנסעתי על 170
|
|
|
|
|