בית פורומים בחדרי חרדים

מילתא דבדיחותא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/12/2006 18:13 לינק ישיר 

בהקשר הבדיחה הנ"ל מסופר על אותו יהודי שחיפש חניה בתל אביב. חיפש חיפש ואין... בצר לו פנה אל הקב"ה ואמר: ריבונו של עולם אם אתה מסדר לי חניה אני נותן חצי מהמשכורת הקרובה לצדקה.

עוד הוא מדבר ומהחניה שלידו יוצא רכב ומפנה לו את המקום.

פונה הנהג לקב"ה ואומר: טוב, עזוב... כבר הסתדרתי לבד.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2006 18:36 לינק ישיר 

Charedi Air

In view of El Al' s handling of the recent unfortunate situation of

potentially having aircraft and passengers stranded on Erev Shabbat in the aftermath of a general strike in Israel, I propose that a new Charedi airline should now be established offering the following facilities:-

·         Strict pre flight passenger religious profiling. Booking available through Haimishe Travel Agents only, positively no internet booking or check in facilities. No airport (or any other) taxes.

·         Flexible departure times, Magen Avraham, Gra, Rabbenu Tam etc.

·         Security personal to be replaced by modesty police to check appropriate attire.

·         Exclusive Platinum check in desk for all passengers.

·         Unique "Maso Umattan" desk to negotiate upgrades and denied boarding compensation.

·         Flight check in to commence 90 minutes after scheduled departure time.

·         Unlimited checked in and hand baggage allowances.

·         Arrival at the departure gate 15 minutes after the last call positively encouraged.

·         Frequent flyer "Middos Points" awarded on the basis of in flight Blatt Gemmoro learned. Bonus points available for the most original new Chumras submitted to the Board.

·         On board fully equipped Beis Hamidrash offering running Minyanim, shiurim and live video links to your Rebbe. Unrestricted use of mobile (Kosher) phones, absolutely no internet access.

·         Four unique travel classes ranging from the exclusive Rambam First Class for Gedolei Hador only; Shelita Class for Dayanim and senior Rabbonim; Kolel Class for those who have been in full time learning for at least 30 years and Yeshivishe Class with optional seating. Women will be seated at the rear of the hold (subject to receiving permission to board from the modesty police).

·         Mashgichim Temidim to replace flight attendants offering a choice of cuisine with outstanding Hechsherim ranging from Bedatz to Monsey Super Glatt.

·         No refreshments will be served on the following Taanesim:- Taanis Esther, Tzom Gedalyo, Asoro BeTeves, Shivo Osor BeTammuz and Hey Iyyar.

To prevent the possible desecration of the holy Shabbos (chas v'sholom) flights will only be scheduled on Monday to Wednesday. In addition flights will not run on the following days:-

·         Erev Yom Tov, Yom Tov Sheini Shel Golyus, Isru Chag, Purim, 1-10 Av (until after Chatzos). Schedules are subject to disruption after Purim during which time aircraft will be thoroughly Kashered for Pesach.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2006 11:04 לינק ישיר 

ביפן, שני משוגעים מוצאים להורג,
אך ניתנת לשניהם זכות הבחירה איך
למות. שניהם מחכים בחדר אחד עד
שקוראים לראשון. המוציאים להורג
שואלים אותו: "איך אתה רוצה למות?
ביריה, בתלייה, או בכיסא חשמלי?"
המשוגע חושב ועונה: "יריה זה
יותר מידי דם, בתלייה זה מביך,
אני בוחר בכיסא חשמלי". כשניסו
להפעיל את הכיסא החשמלי הוא לא
פעל - וההוצאה להורג בוטלה.
המשוגע עומד ללכת הביתה, ורואה
בחדר הסמוך את המשוגע השני מחכה
לתורו, אז הוא אמר לו: "הכיסא
החשמלי מקולקל!" קוראים למשוגע
השני ושואלים גם אותו: "איך אתה
רוצה למות? ביריה, בתלייה, או
בכיסא חשמלי?" אומר המשוגע:
"יריה זה יותר מידי דם, הכיסא
החשמלי מקולקל, אני בוחר בתלייה!"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2006 10:39 לינק ישיר 

שני דתל"שים יושבים לשתות. האחד מתחיל לברך: "ברוך אתה ה´---". אומר לו השני: "היי, שכחת? אנחנו כבר לא דתיים!" מסמיק הראשון ומסיים: "למדני חוקיך".

חילוני נכנס לבית-כנסת, מצא זוג תפילין על השולחן והחל להניחם. היי! קרא לעברו מישהו: "זה של רבינו תם" ! "לא נורא" ענה החילוני, "כשיכנס אבקש ממנו רשות"...

מרכזניק נוסע ברכב של ההורים לפגישה. אחרי שהוא יוצא מהחנייה, אבא שלו רץ אחריו וצועק לו: אורות, אורות! אז הוא עונה לו: לקחתי! לקחתי!

בביתו של בני-ברקניק נשברה האסלה בערב פסח. הוא הלך לחנות וקנה אסלה חדשה. כשצעד איתה ברחוב לביתו עצרו אותו העוברים ושבים ושאלו: "מי פסק? מי פסק?"

בזמן ההבדלה הניחה הרבנית את המטאטא בצד. כשראתה שהחסידים מסתכלים, אמרה להם:"זה לא מנהג...". ומאז... כל החסידים בזמן ההבדלה מניחים את המטאטא בצד ואומרים:" זה לא מנהג"...

מספרים שהיה קמצן שהגיע לביתו, ואישתו אמרה לו שהעוף מקולקל וצריך לזרוק אותו. "לזרוק?" מזדעזע הקמצן,"אפשר לתת לשכן העני שלא ראה עוף כבר הרבה זמן". העני אכל בשמחה, ומיד אושפז בבית חולים! בבוקר שמע הקמצן שהעני בבית החולים, והלך לבקר אותו ולקיים מצוות ביקור חולים. בלילה נפטר העני, ולמחרת התקיימה ההלויה, לאחר שחזר מהלוויה אמר לאשתו: "נו? ואת רצית לזרוק את העוף? ארבע מצוות קיימנו בעזרתו: מתן בסתר, ביקור חולים, הלווית המת,וגם ניחום אבלים...כזה עוף לזרוק?!

כומר ורב נוסעים ברכבת. הכומר פונה אל הרב בצורה מתגרה ואומר "בוא נברר מי מאתנו יותר חכם. נשאל אחד את השני שאלות, ומי שלא ידע את התשובה יחויב לשלם לשני 1,000 דולר". עונה לו הרב: "שמע, אני בן אדם תפרן, אין לי לתת לך 1,000 דולר". אבוא לקראתך", אמר הכומר, "אם לא אדע לענות לשאלתך אשלם לך 1,000 דולר, אם אתה לא תדע תשלם לי רק דולר אחד". "טוב, אני מתחיל", ענה לו הרב, "מה זה עם עשר עיניים? , שבע כנפיים, וארבע זנבות?" הכומר שבר את הראש קרוב לחצי שעה, אך לא הצליח לגלות. "מה התשובה?" צעק לבסוף. "תביא את האלף דולר קודם", אמר הרב. הכומר נתן לו ושאל שוב: "מה התשובה?" "לא יודע", ענה הרב, "קח דולר".

בכפר קטן הגיעו שתי בנות לפרקן, רב העיירה שלח מכתב לראש הישיבה בעיר הגדולה שהם צריכים שני בחורים מצויינים בשביל שידוך לבנות אלו, ראש הישיבה בחר שני בחורים ושלחם לעיירה הזו ,כסף לנסיעה לא היה להם ,יצאו הם לדרכם ברגל לכיוון העיירה ,שרכו את רגליהם שבועות בכיוון,עד שלאחד מהם ,כוחותיו לא עמדו לו,התמוטט ומת, המשיך האחד בדרכו ,כשהגיע לעיירה מחכות לו שתי נשים,שכל אחת טוענת שהוא המיועד עבור בתה,לאחר כל הצעקות והויכוחים בינהם,הם פנו לרב שיפתור את הבעיה, התלבט הרב רבות פתרון הבעיה עד שנזכר במשפט שלמה , קרא להם הרב לדיון בנוכחות שלושתם ,שמע את תענותיהם ,והציע ,אין ברירה ,צריכים לחתוך את החתן לשניים,כך יהיה לשתיהן , הזדעקה אחת האמהות מה פתאום לחתוך,אני מוותרת לשניה, קמה ההיא לעומתה, וזעקה, שהיא לא מוותרת ושהרב צודק וצריך לחתוך את הבחור לשניים, קם הרב ואמר לבחור: עכשיו הכל ברור. זאת שרוצה לחתוך אותך לשניים היא השוויגר האמיתית!

יהודי עובר במסלול הירוק בשדה התעופה, כשמטענו כולל לא פחות מ-5 מקררים. המוכס עוצר אותו מיידית: "סליחה רבי, מה זה צריך להיות?" "אני יהודי חרדי", מסביר הרבי, "וצריך מקרר אחד עבור מזון בשרי, ואחד עבור חלבי". "נניח", אומר המוכס, "אבל זה מסביר רק 2, מה בנוגע לשאר?" "על פסח שמעת?", שואל הרבי, "ובכן, אני זקוק גם לזוג בשרי וחלבי, עבור חג הפסח". המוכס מגרד את פדחתו ושואל: "ומה לגבי המקרר החמישי???". "נו בשביל אחד אתה עושה סיפור?", עונה היהודי בתמימות.

רב ידוע נפטר והגיע לגן עדן. להפתעתו ראה נהג מונית יושב במקום מכובד משלו. "אני לא מבין זאת", פנה אל אחד המלאכים, "את כל חיי הקדשתי לקהילתי ולעבודת הבורא, ונהג המונית מקבל מקום מכובד יותר?!" "אנו מתגמלים לפי תוצאות", ענה המלאך, "האם בכל פעם שנשאת דרשה כולם הקשיבו לך?" "היו מקרים שמישהו בקהל נרדם", הודה הרב. "אצל נהג המונית הזה לא רק שהנוסעים לא נרדמו", מספר המלאך בהתרגשות, "אלא הם גם התפללו במשך כל הנסיעה.! .."

שני יהודים נפגשים ורוצים להתפלל במנין. אלא מה, הם היחידים שם. מה עושים? אומר אחד: אני ואתה, אתה ואני, שנינו ביחד - זה כבר 6. עכשיו תגיד את זה גם אתה - ויש 12. אומר השני: יופי, יש 2 מיותרים, בוא נלך...

רב יהודי, שייח מוסלמי וכומר נוצרי נפגשים באחת הערים הגדולות באמריקה. אומר הכומר: כיוון שאני לא מקבל משכורת, אני מחלק את הכסף בין התרומות של הכנסיה לביני. אני מותח קו על הרצפה ועומד באמצעו, לוקח את כל הכסף וזורק אותו באוויר. מה שנופל בצד ימין אני לוקח לעצמי, ומה שנופל בצד שמאל הולך לכנסייה. אומר השייח: אני מצייר מעגל ועומד בתוכו, וזורק את הכסף באוויר. מה שנופל בתוך המעגל הולך אלי, ומה שנופל מחוץ למעגל הולך למסגד. אומר הרבי: אני לוקח את הכסף וזורק אותו באוויר. מה שאלוקים רוצה- הוא לוקח לעצמו. השאר- הולך אלי...

מעשה שהיה כך היה: בריסקע´ר אחד בא הביתה באמצע יום תענית, ואומר לאשתו, תשמעי יש לי איזה חולשה היום, ובמילא מחמת פיקוח נפש אצטרך לשבור את התענית, אשת בריסקע´ר כבריסקע´ר!, אומרת לו, בבקשה קח רבע כזית לחם, שלוק אחת מים, וזהו זה, מסתכל עליה הבעל , וכי מה איתך קריינדל?, הלוא הכי במצות פיקוח נפש עסקינין , וצריך להחמיר במצוה, ובבקשה ממך תכיני בשבילי סעודה כסעודת שלמה בשעתו!, נו, אומר ועושה, והבעל סעד את ליבו בכל מיני מטעמים שהכינה אשתו בשבילו, אבל, מחמת ריח המאכלים אז גם לאישה התחיל לקרקר הקיבה, אז אמרה לבעלה שהיא חושבת שהיא תצטרך לשבור את הצום, אז אומר לה בעלה, נו קחי רבע כזית לחם ישן נושן, ושלוק אחת מים, אומרת לו אשתו, זה מצות פיקוח נפש ,ורצוני להחמיר עליי ולאכול סעודה שלימה, אומר לה בעלה הבריסקע´ר, קריינדלע´, וייבער דארפען נישט מחמיר זיין, [נשים לא צריכות להחמיר ]

טייס טס עם מטוסו מעל הרי הרוקי. לפתע נדם לבן של אחד המנועים, אחוז פאניקה תפס הטייס את המקרופון וצעק: "יש איזה מישהו שיכול לעשות מעשה דתי?.. קם הרב ממקומו והחל לאסוף כסף מהנוסעים...

פולני אחד, שוכב על ערש דווי, נוטה למוט, גוסס וגמור לגמרי, בקול חלוש הוא קורא לאשתו הפולנייה, ולוחש לה: "אפשר בקשה אחרונה לפני שאני מת, רק בשביל למות עם חיוך?" עונה לו הפולנייה, "בעלי היקר, כל מה שתרצה, רק תגיד, העיקר שניפרד מתוך אהבה וחיוך" אומר לה הגוסס, "אם אפשר, הריח הזה שמתפשט בבית, הגפילטע פיש הזה,נשששמה, רק קציצה אחת ואני מת מבסוט" מזדקפת הקשישה מלוא קומתה, ובנחישות אומרת "חביבי, בגפילטע פיש לא נוגעים, זה לשבעה..."

שני בחורי ישיבה למדו עשר שנים באותה ישיבה. יום אחד, פונה אחד הבחורים לחברו ואומר לו, שמאחר והוא מתחתן עוד זמן מה, הוא ישמח אם חברו יהיה העד שלו. "אני לא יכול", אומר החבר. "למה לא?" שואל הבחור. "אני ממש רוצה להעניק לך את הכבוד הזה". "אבל אני לא יהודי, אסור לי", אומר החבר. "מה לא יהודי?" מזדעק הבחור. "עשר שנים באותה ישיבה ואתה לא יהודי?" "לא", עונה חברו. "התעניינתי ביהדות, זה הכל". "אבל למדנו שגוי ששומר שבת חייב מיתה", אומר הבחור. "נכון", ! משיב החבר, "ולכן הקפדתי לקחת איתי מפתח בכל פעם שאני יוצא לסיבוב, בשבת". "אבל יש כאן עירוב", תהה הבחור. "אה, זה? אני לא סומך על עירוב", ענה חברו.

זהו מעשה שהיה, או כמעט היה, בתקופת שלטון הצארים ברוסיה. באותה תקופה היו היהודים סגורים כידוע בתחומי מושב וכל נסיעה לעיר רחוקה, ולמוסקבה במיוחד, חייבה רישיון מיוחד. גיבור סיפורנו, יהודי מפולפל ובקי בהוויות אביי ורבא, הצליח לאחר מאמצים רבים להשיג רישיון של השלטונות לנסוע מאודסה למוסקבה. הוא עלה לרכבת ותפס את מקומו. בתחנה הבאה עלה לרכבת נוסע נוסף והתיישב מולו. הסתכל גיבורנו התלמודיסט בנוסע החדש וחשב לעצמו: מי יכול להיות הנוסע הזה. הוא ודאי איננו איכר ואם איננו איכר הוא ודאי בא מן האזור הזה. אם הוא בא מאזור זה הוא חייב להיות יהודי, כי הרי זהו אחרי הכל אזור יהודי. ואם הוא יהודי לאן הוא יכול לנסוע ברכבת זו? הרי אני היהודי היחיד מאזורנו שקיבל רישיון לנסוע למוסקבה. אהה, הרי בסמוך למוסקבה יש עיירה קטנה, סאמבט שמה. לשם ודאי מועדות פניו, כי לעיירה זו אין היהודים זקוקים לאישור מיוחד כדי לנסוע. אבל למה שייסע יהודי לסאמבט? הוא ודאי נוסע לבקר את אחת המשפחות היהודיות המתגוררות בעיירה זו - הסיק ידידנו התלמודיסט. וכמה משפחות יהודיות יש בסאמבט? רק שתיים - הברנשטיינים והשטיינברגים. הברנשטיינים הם משפחה איומה ונוראה. לכן אין להניח כי צעיר יפה מראה כזה ייסע למשפחה כזו. הוא נוסע לבקר אצל השטיינברגים. לשטיינברגים יש רק בנות. אולי הוא נשוי לאחת מהן? ואם כן, מי מהן הוא נשא לאשה? שמעתי ששרה נישאה לפקליט נאה מבודפשט ואסתר נישאה לאיש עסקים מז´יטומיר. לפי מראהו הוא נראה כפרקליט ולא כאיש עסקים, ולכן שמו חייב להיות אלכסנדר כהן. אבל אם הוא בא מבודפשט האנטישמית, הוא ודאי לא השאיר לעצמו את השם כהן במקצועו. איך משנים ההונגרים את שמותיהם? מכהן הם הופכים בדרך כלל לקובאקס. אך ההונגרים האנטישמים אינם מתירים לכל כהן לשנות את שמו. אם התירו לו משמע שיש לו מעמד מיוחד. אולי דוקטורט מן האוניברסיטה.! כאן פנה ידידנו התלמודיסט אל הנוסע בשכנותו ואמר לו: מה שלומך ד"ר קובאקס? "תודה לך, טוב מאד" - השיב האיש - "אך מנין ידעת את שמי?". אהה, השיב התלמודיסט, הרי זה ברור ומובן מאליו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2007 21:01 לינק ישיר 

מצאו בגניזה הקהירית פרק שירה עתיק.

כתוב שם:

זברה מה הוא אומר שבת שבת שבת, תזכו למצוות....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2007 02:22 לינק ישיר 

עד עכשיו לא ידעתי מה הקשר בין שבת/מחשב/ו(סליחה על הביטוי)ניר טואלט...

אז הנה התשובה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2007 08:15 לינק ישיר 

ב"ה

נראה לי שנפלה טעות בהודעה למעלה והיה צריך לכתוב- מה הקשר בין שבת, נייר טואלט ומחשב (סליחה על הביטוי)....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2007 16:40 לינק ישיר 

שמעתי ווארט יפה

אברהם אבינו ביקש מה' כי אם יש 50 צדיקים בסדום שלא יחריב את העיר כי הצדיקים כבר יחריבו אותה לבד

עוד ווארט מר' יענקל מילר

וכה אמר: מצאתי מדרש פליאה "תלמידי חכמים מרבים שלום בעולם..." מי יכול להסביר לי את המדרש פליאה הזה? שאל ר' יענקל 

(כ"כ אהבתי את הבדיחה הזאת שנתתי אותה בכמה אשכולות)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2007 10:23 לינק ישיר 

בעקבות הקיצוצים בתקציב הוחלט לאחד את משרד החוץ ומשרד הפנים

והמשרד החדש יקרא משרד ה"חוצ-פנים"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2007 10:35 לינק ישיר 

בחור ובחורה קבעו פגישה ראשונה. האבא של הבחורה רצה לעמוד על קנקנו של הבחור והניח על השלחן קערת פירות כדי שיוכל לראות אם יודע הבחור את דיני הקדימה בברכות הנהנין.
הבחור שחשש מזה, הכין מראש פתק ובו רשימת כל ההלכות. לאחר דקה מתחילת הפגישה התלונן הבחור על כאבי בטן עזים והלך לשירותים לקרוא את הפתק.
האבא שהיה קצת יותר חכם, החליף מיד את הפירות בקערה. הבחור חזר  ובלית ברירה לאחר חמש דקות התלונן שוב על כאבי בטן, אך האבא לא ויתר ושוב החליף את הפירות.
לבסוף אמר לו האבא:
"אם רואה אדם שיסורים באים עליו... פשפש ולא מצא יתלה בביטול תורה..."

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2007 15:45 לינק ישיר 

רופא אחד היה מתפלל בבית כנסת אחד וכל פעם שהיה נכנס היה נגש אליו אחד המתפללים, משה, תגיד כואב לי כבר יומיים כאן וכאן, מה לעשות, ובהמשך עוד אחד וכל אחד היה מתייעץ איתו, לא נתנו לו להתפלל וללמוד כרצונו.

יום אחד פגש בבית הכנסת את חברו העו"ד.

יענקל, קרא לו הרופא

תראה אני צריך את עצתך, והוא סיפר לו את הבעיה שלו.
"הפתרון הוא", ענה לו העו"ד, "תענה על השאלות כשתחזור הביתה תשלח אליהם חשבונית לתשלום ויותר לא
יטרידו אותך".

"אוהו, זו עיצה טובה".

חזר הרופא הביתה וסיפר לאשתו

"אהה, עכשיו אני מבינה, יענקל העו"ד שלח לכאן חשבונית..."

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2007 18:11 לינק ישיר 

חיים רמון מת מיתת "נשיקה"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2007 18:18 לינק ישיר 

גדול

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2007 08:45 לינק ישיר 

יענקל גצלשטיין, יהודי הונגרי שהיגר לארצות הברית הגיע לראיון עבודה כעוזר בבית המשפט. טרם שהוזמן לראיון הכינו אותו מקורביו לראיון.
השופט ישאל אותך 5 שאלות לפי הסדר הבא כך שהתשובות נתונות לך גם לפי הסדר.
השאלה הראשונה שישאל אותך היא: איך קוראים לך? תענה - יענקל גצלשטיין
השאלה השניה שתשאל היא: כמה ילדים יש לך? תענה, כמובן 5,
השאלה השלישית היא: כמה מדינות בארצות הברית? תענה כמובן 50
השאלה הרביעית שתשאל היא: מי היה הנשיא הראשון של ארצות הברית? תענה ג'ורג' וושינגטון
השאלה החמישית שתשאל היא האם אתה ורעייתך מתכוננים לעבוד? תענה - שנינו , כמובן!
הגיע היום המיוחל יענקל הנרגש בראיון השופט מולו יורה את השאלות:
מה שמך?
"ג'ורג' וושינגטון"
כמה מדינות יש בארצות הברית?
"5 כמובן"
כמה ילדים יש לך?
50, משיב בבטחה.
מי היה הנשיא הראשון של ארצות הברית?
"יענקל גצלשטיין כמובן"
השופט מתחיל להתעצבן, מאבד את עשתונותיו ומתריס לעבר יענקל:
"מי כאן המשוגע. אני  או אתה?"
- "שנינו, כמובן אדוני השופט" עונה יענקל בבטחון.

SHAPIRA

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2007 21:01 לינק ישיר 

ארבעה גברים התפארו כמה חכם החתול שלהם. הראשון היה מהנדס השני רואה חשבון,השלישי כימאי,והרביעי עובד מדינה. קרא המהנדס לחתול שלו ואמר: איקס בריבוע תראה מה אתה יודע. איקס בריבוע התמתח על השולחן לקח עיפרון ונייר ושרטט במהירות עיגול, ריבוע ומשולש מדוייקים להפליא. הרואה חשבון קרא לחתול שלו ואמר: גיליון חישוב תראה מה אתה יודע. גיליון חישוב הלך למטבח חזר עם 12 עוגיות חילק אותם ל4 קבוצות של 3 עוגיות במדוייק. קרא הכימאי לחתול שלו ואמר כפית מידה תראה מה אתה יודע. כפית מידה הלך למקרר הוציא חלב ו3 כוסות ומזג חלב שווה בין כולם בלי לשפוך אף טיפה. עכשיו חיכו כולם לחתול של עובד המדינה. קרא עובד המדינה לחתול שלו ואמר הפסקת עשר תראה מה אתה יודע. קם הפסקת עשר קפץ על רגליו אכל את כל העוגיות של גיליון חישוב שתה את כל החלב של כפית מידה זרק לפח את הנייר המצויר של איקס בריבוע טען שניפצע בגבו תוך כדי כך, מילא דוח תלונה על תנאי בטיחות לקויים הגיש תביעת פיצויים בגין פגיעה בכושר עבודה והלך הביתה לחופשת מחלה...
(מתוך עלון שבתי)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מילתא דבדיחותא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 60 61 62 ... 122 123 124 לדף הבא סך הכל 124 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.