|
|
| נשלח ב-27/11/2009 14:30 |
|
| |
בחור שרוצה דירה בירושלים, צריך להתפשר על בחורה פרויקט.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2009 14:38 |
|
| |
קמצן העיר חלה והרגיש שזמנו הגיע לעזוב את העולם הזה.
הוא קרא לכל בניו ונכדיו והם כולם עמדו מסביב למיטתו, והרגישו שאלו הם הדקות האחרונות לחייו.
הזקן שאל בקול חלוש
-האם כולם כאן? -כן!- כולם!- ענו אשתו וכל יוצאי חלציו! -גם הילדים הקטנים?- שאל הזקן - כן גם הקטנים!
- אז למה לכל הרוחות דולק האור בשירותים?- שאל הזקן בקול רם
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2009 14:45 |
|
| |
בדיחה המוצלחת כל כך היא ישנה אבל קצת שופצה בהתאם לתנאים
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2009 15:39 |
|
| |
| רמות_צאלמר כתב: |  | | בחור שרוצה דירה בירושלים, צריך להתפשר על בחורה פרויקט. |
|
בס"ד
וזוג שרוצים דירה ברמב"ש ג' צריכים להתחתן בחאלק'ה .
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2009 18:14 |
|
| |
בשורה משמחת רחשה בישיבה כי בחור עילוי ומתמיד מגיע לישיבה
ביום הראשון בעת האוכל רצו הבחורים לבחון את השגותיו
שאל אותו מאן דהו "מי זה בנימין נתניהו" ?
ענה הבחור "זה עתה הגעתי לישיבה ועדיין אינני מכיר את השמות"...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2009 15:31 |
|
| |
דוד הקטן חזר לביתו מהקייטנה,אמו גילתה שהוא חזר בלי המגבת.
היא צלצלה מיד למרכז הקייטנה, והתחילה לצעוק, מה קורה כאן, יש לכם בקייטנה גנבים? ילדים שלוקחים דברים שלא שייך אליהם?
גנבו המגבת של בני! איפה המוסר ? איפה החינוך?
לאט לאט אמר לה מרכז הקייטנה איך נראה המגבת של בנך? אולי אוכל לברר מי לקח את זה.
המגבת של בני- ענתה האם היתה מגבת גדולה לבנה עם האותיות "הילטון" רשום עליה!!
החולה פנה להרופא ושאל אותו " תגיד, אצטרך לקחת תרופות אלו לכל ימי חיי?" - כן!- ענה הרופא
פני החולה החווירו כסיד. מה מצבי אנוש???
למה אתה אומר את זה? שאל הרופא
ענה לו החולה - מפני שכתוב על הבקבוק של התרופות "לא למלאות שוב"
*** העו"ד הצעיר קיבל התקף לב ונפטר בגיל 35 נשמתו עלה לבית דין של מעלה ובחוצפתו של עו"ד פתח את פיו "אני יכול לשאול שאלה? אני הייתי צעיר בן 35 למה זה מגיע לי למות?
בן 35?? לפי החשבונות של שעות עבודה שנתת ללקוחות שלך אתה בן 120!
שני שחורים עמדו ברחוב והתווכחו - זה הלבנה - לא זה פנס
לבנה, פנס
עבר שם בדיוק עוד שחור, החליטו לשאול אותו חוו"ד בבחינת יבוא השלישי ויכריע ביניהם
תגיד זה פנס או הלבנה? - אני לא יודע ,אני לא גר באזור- ענה השחור השלישי!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2009 18:38 |
|
| |
אברך כולל נכנס לבנק , והחל להדפיס דפי חשבון , אח"כ לקח אותם וקרע לגזרים מול כל עובדי הבנק והלקוחות . שאלו אותו : "מה זה"? עונה להם האברך : "גמרא מפורשת , אסור להסתכל בספרי מינוס" . . .
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2009 14:54 |
|
| |
שלוש נשים ישבו במסעדה ופטפטו. אמרה הפולנייה: "מהיום אנחנו לא נהיה פרייריות של הבעלים שלנו. מהיום הם יבשלו וינקו ויכינו אוכל ויסדרו את הבית". אחרי שבועיים הן נפגשות שוב. מספרת הפולניה: "ברגע שאברשקה הגיע הביתה אמרתי לו שאני לא מבשלת ולא מכבסת ולא מכינה אוכל. מהיום אתה תעשה את זה". ביום הראשון הוא בישל, ביום השני הוא כיבס וביום השלישי הוא ניקה את הבית פשוט שיגעון." אמרה הרוסיה: "ברגע שגרגורי הגיע הביתה אמרתי לו אותו דבר ביום הראשון הוא הכין לנו ארוחה רומנטית, ביום השני כיבס וגיהץ וביום השלישי ניקה את כל הבית.... פשוט מדהים". אמרה המרוקאית: "ברגע שז´וז´ו בא הביתה אמרתי לו אותו דבר ואז: ביום הראשון לא ראיתי אותו, ביום השני גם לא ראיתי אותו וביום השלישי ירדה לי קצת הנפיחות מהעיניים אז ראיתי אותו מטושטש".
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2010 16:00 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2010 16:31 |
|
| |
יהודי מגיע לרופא. איך קוראים לך? פרקוביץ, עונה האיש. לא בקשתי שתגיד לי את המחלה שיש לך, שאלתי שם משפחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2010 15:22 |
|
| |
כתוב בזוהר הקדוש (ח"ג כט,א) תלמיד חכם איקרי שבת
שמעתי ווארט שמסביר הסיבה לזה, שלכאורה מה הקשר של שבת דוקא להעובדא שאתה תלמיד חכם?
אלא שבימי החול הרי יש אוצר החכמה וכדומה שמשם יכולים לשאוב הבקיאות, וידיעתך בתורה בימי החול אינו ראי' שאתה תלמיד חכם.
דוקא בשבת, בקיאותך היא ראי' שאתה תלמיד חכם
ודו"ק
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2010 15:38 |
|
| |
בס"ד
השבוע הזדמנתי לשגרירות רומיניה בת"א. וקרה שם דבר שגרם לצאת בדיחה חדשה על הרומנים. ומעשה שהיה, כך היה. הגיע עיראקי לשגרירות, כדי שהרשויות ברומניה יוציאו לו "תעודת יושר". לשאלתי מה לעיראקי ברומניה ? השיב לי שהוא התגורר שם שנים אחדות, ועכשיו נצרך למסמך הנ"ל.
אז הוא שאל את הממתינים בתור, איך אומרים תעודת יושר ברומנית?[תנסו לתרגם תעודת יושר בגוגל, ותראו שאין תוצאה. רק למילה תעודה] אף אחד לא ידע, אז אמרתי לו Nu un astfel de lucru ["אין דבר כזה".]
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2010 23:44 |
|
| |
לא ממזמן הדרכתי בחור לפני חתונתו והסברתי לו את הצורך הרגשי של האשה בבית לקבל אחת לתקופה מתנה מהבעל אם זה פרחים לשבת או מתנה לחג או תכשיט ביום הנישואין, וכו' וכו' חתן דינן לא ידע חכמות למחרת החתונה הלך לחנות של תכשיטים ומתנות והזמין 50 מתנות יקרי ערך בשווי אלפי דולרים, הביא את כולם הביתה ואיכסן אותם בארון, והודיע לאשתו בצורה חגיגית, ''אשתי היקרה פה מונח הרבה מתנות בשבילך מתי שאת מרגישה בצורך נפשי ורגשי לקבל מתנה מבעלך אנא גשי לארון הזה ותוציאי לך מתנה אחת ככל שתבחרי''. אנא תודיעי לי כשהמצבור נגמר ואמלא אותו שוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2010 23:49 |
|
| |
אדום
הבדיחה עם זקן
הבחור הראשון שסיפרו את זה עליו כבר מת מזמן
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2010 00:11 |
|
| |
שני חברים נפגשים, האחד פיסח ורעהו סומא, פונה הסומא לפיסח ושואל אותו, "אוה ר' יענקל מה שלומכם? איך הולך?" עונה לו יענקל "ב"ה ר' משה כמו שאתה רואה".
תוקן על ידי יוסף_דב ב- 21/01/2010 00:12:25
|
|
|
|
|