|
|
| נשלח ב-22/6/2010 10:21 |
|
| |
מעשה במגמגם שסיפר לחבירו: ניסיתי להתקבל לעבודה כקריין ברדיו ולא הצלחתי שואל החבר: זה בגלל שאתה מגמגם? מה פתאום! אומר המגמגם. זה בגלל שאני ספרדי... (אין בהנ"ל תמיכה באחד מהצדדים במאבק בעמנואל, סתם בשביל הבדיחה)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2010 10:21 |
|
| |
מעשה במגמגם שסיפר לחבירו: ניסיתי להתקבל לעבודה כקריין ברדיו ולא הצלחתי שואל החבר: זה בגלל שאתה מגמגם? מה פתאום! אומר המגמגם. זה בגלל שאני ספרדי... (אין בהנ"ל תמיכה באחד מהצדדים במאבק בעמנואל, סתם בשביל הבדיחה)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2010 19:05 |
|
| |
תביעה בבג"ץ נגד חברת שטראוס, אודות גזענות:
תמיד במילקי הם שמים את הלבן על החום!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2010 16:58 |
|
| |
סטיקר חדש
הנה לא ללום ולא יוסף רק "שומר ישראל".
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2010 17:08 |
|
| |
הספרדים שנכנסו לכלא מבין אסירי עמנואל הם
"שווארצע סלונים"
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2010 11:53 |
|
| |
תצחקו היום, ונקווה שעד מחר משיח יבוא, שלא נצטרך לבכות.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2010 01:49 |
|
| |
מכר ניגש לאברך אחרי חג השבועות ושואל אותו, נו, התחתנת אתמול עם התורה? ''לא'' השיבו, מה קרה? ענה לו, ''דור ישרים לא אישרו לי''.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2010 18:07 |
|
| |
יוסי ק' : אמבולנס, אמבולנס, תשלחו אמבולנס דחוף לפונוביז, הם חונקים אותי. מוקדן : איזה פונוביז? יוסי ק' : פונוביז יש רק ... מוקדן : איזה??? יוסי ק' : אאאא - חחחחח - דדדדדד אמרו עליו חביריו, אשריך יוסי שנמשמתו יצאה באחד.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 17:27 |
|
| |
ליטאי שואל את הגר"ח קנייבסקי מה לעשות עם הבן שלו, לשלוח אותו לקפלן או לוולפסון. ר' חיים ענה לו, מה רע במעייני הישועה?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2010 15:13 |
|
| |
יהודי מגיע הבייתה ורואה את בנו בוכה, שואל אותו אביו מדוע הנך בוכה, עונה
לו בנו שאמא הענישה אותו שלא לדבר איתו חודש ימים, שואל אותו אביו, על מה
כל הרעש, אז שלא תדבר? עונה לו בנו, אני בוכה כי היום הוא יום השלושים.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2010 20:57 |
|
| |
ליטוואק אחד תקף חוסיד אחד איך אתם לא מתביישים לומר "דירשו ה' ועיזו" שבהבהרה חסידית נשמע כביכול לדרוש את ה' ואת העז שלו, ענה לו החוסיד: איך אתם מעיזים לומר (בהבהרה ליטאית כבדה) "ה' עייז לעמו יתן" ...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2010 15:10 |
|
| |
"יהודי מספר לקרוב משפחתו: בימי מחנות ההשמדה, הגיע אלינו בן דתנו וביקש ממשפחתנו להסתירו; נענינו והסתרנו אותו במרתף, אבל תבענו שישלם בתמורה; כמה שילם, בערך של היום? שאל הקרוב. שלושת אלפים אירו, עונה היהודי. לחודש? שואל הקרוב, לא, ליום. אנחנו יהודים או לא? עונה היהודי, השאלה עכשיו היא רק אם צריך לספר לו שהיטלר כבר מת והמלחמה נגמרה?" (מקור: סילביו ברלוסקוני)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2010 15:10 |
|
| |
"יהודי מספר לקרוב משפחתו: בימי מחנות ההשמדה, הגיע אלינו בן דתנו וביקש ממשפחתנו להסתירו; נענינו והסתרנו אותו במרתף, אבל תבענו שישלם בתמורה; כמה שילם, בערך של היום? שאל הקרוב. שלושת אלפים אירו, עונה היהודי. לחודש? שואל הקרוב, לא, ליום. אנחנו יהודים או לא? עונה היהודי, השאלה עכשיו היא רק אם צריך לספר לו שהיטלר כבר מת והמלחמה נגמרה?" (מקור: סילביו ברלוסקוני)
..
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2010 23:18 |
|
| |
למה החסידים חוגרים גרטיל בתפילה ?, תשובה: כי הם טסים בתפילה ...
|
|
|
|
|