|
|
| נשלח ב-28/11/2010 18:16 |
|
| |
שאלה הלכתית. איך חוגגים את נס פס השכן לשכן שלי יש אינטרנט אלחוטי. רוחב הפס אמור להספיק לשכן אחד. נעשה נס והוא מספיק לשמונה שכנים. איך נחגוג בשנה הבאה? קרדיט: הגולם הישן
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2010 18:34 |
|
| |
סגולה בדוקה לחילוץ מפקקי תנועה...... 40 פעמים פרק קי"ט בתהילים ואתה מחוץ לפקק
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2010 20:57 |
|
| |
האשכול הטוב ביותר בפורום
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2010 20:58 |
|
| |
האשכול הכי יפה בפורום
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2010 02:36 |
|
| |
ילד כבן שבע עולה לאוטובוס ורצה לפטור עצמו מלשלם אמר לנהג, אני בן ארבע
וחצי, הנהג מסתכל עליו מראשו עד ברכיו ורואה שהוא לפחות בן שבע, שואל אותו
הנהג, מתי תהיה בן 5 ? עונה לו הילד, כשארד מהאוטובוס.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2010 16:57 |
|
| |
ראובן הלך לגבות חובו אצל שמעון, אומר לו שמעון, תשמע נא ידידי היקר ר'
ראובן יש לי הרבה חובות ואני אינני יכול לשלם לכולם רק לאחד, ובעז''ה מחר
אעשה הגרלה בין כל הבעלי חובות שלי ומי שיצא בגורל יקבל את חובו, אז אנא ר'
ראובן אל תנצ'ז לי מדי הרבה כי אם תנדנד לי מדי חזק אוציא אותך מההגרלה
!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2010 20:41 |
|
| |
בעירה היהודית מגיע תייר ורואה את הרפתן משקה את הפרה בחלב, שואל התיר, מה??? אתה נותן לה חלב ??? כן עונה הרפתן, שואל התיר כמה ליטר ביום אתה משקה אותה? עשרים ליטר עונה הרפתן. וכמה היא נותנת חלב? עשרים ליטר עונה הרפתן, אז מה הרעיון שואל התיר, אני נותן לה חלב עכו"ם והיא מוציאה חלב ישראל, פשוט מלבין הון חחחחח שלכם תמיד שאול חחחח חיון
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2011 03:46 |
|
| |
שיכור מנסה בשעת לילה מאוחרת לדחוף את המפתח לעמוד חשמל שוטר שעובר,מנסה להקניטו - "אין אנשים בבית, הה"? "בטח שיש אנשים" - עונה לו השיכור - "אינך רואה שיש שם אור למעלה"?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2011 17:49 |
|
| |
איך אומרים ''פרא אדם'' בלשון נקבה ? ''פרה אדומה''.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2011 21:03 |
|
| |
הבדיחה הולכת ככה:
הוא "פרא אדם"
אשתו "פרה אדומה"
והילדים "פרי האדמה"...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2011 15:15 |
|
| |
בס"ד
מה כתוב על דלתם של גרי צה"ל?
כאן גֱרים בכיף...
נ.ב. המצאה שלי !
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2011 15:24 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2011 17:26 |
|
| |
מספרים על יהודי שאחרי 120 נפטר ומגיע לגן-עדן. מקבל אותו המלאך ושואל אותו עם מי הוא רוצה ללמוד. היהודי עונה שהוא עוד מתלבט אז המלאך מציע לו סיור מודרך. הם מגיעים לאולם מלא מפה אל פה ועל הבמה יושב מישהו ומרצה. "מי זה?" שאל היהודי "זה רש"י" ענה המלאך. ממשיכים בדרך רואים חדר מלא תלמידים ומרצה בפניהם מיהו עם טורבן. "זה הרמב"ם?" שואל היהודי "נכון" עונה המלאך. כך הם ממשיכים בין החדרים השונים עד שהם מגיעים לחדר שהדלת שלו סגורה. המלאך פותח את הדלת לכדי חריץ פצפון ומסמן ליהודי להיות בשקט. היהודי מציץ פנימה ומיד המלאך סוגר את הדלת בשקט. הם מתרחקים, היהודי משתומם שואל את המלאך "מי היה שם שכל-כך חשוב לא להפריע?". המלאך משיב "אה, אלה הליטאים. וחשוב לשמור על השקט כי הם חושבים שהם היחידים כאן".
קרדיט:
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2011 11:20 |
|
| |
כומר אחד הולך למספרה ומסתפר. בסוף התספורת הוא שואל את הספר: "כמה מגיע לך?". עונה הספר: "לא מגיע לי כלום... הרי אתה שליח אלוהים". למחרת מגלה הספר שק של מטבעות זהב במספרתו.
למחרת נכנס שייח ערבי למספרה ומסתפר גם הפעם הספר לא מעוניין לקחת כסף. וגם הפעם מגלה למחרת היום, שק של מטבעות זהב.
כעבור שבוע נכנס למספרה רב ומסתפר. שואל הרב את הספר: "כמה מגיע לך?" עונה הספר: "כבוד הרב, חלילה לי מלקחת ממך כסף."
למחרת מגלה הספר במספרתו מאה רבנים.
תוקן על ידי רומז ב- 10/02/2011 11:24:23
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2011 15:52 |
|
| |

|
|
|