בית פורומים בחדרי חרדים

מילתא דבדיחותא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/7/2011 13:14 לינק ישיר 

פולניה מעירה את בעלה באמצע הלילה. 
"מה קרה ?" נבהל הבעל. 
"שום דבר....", אמרה אשתו, "...אני פשוט לא מבינה איך אפשר לישון עם משכורת כל כך נמוכה". 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2011 13:35 לינק ישיר 

לא הייתי מגיב אבל זה הצחיק אותי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2011 11:28 לינק ישיר 

בחור אחד הולך ברחוב ופתאום רואה בכניסה לבית שלט : "למכירה - כלב מדבר"

הבחור הסקרן מצלצל בפעמון והבעלים פותח לו את הדלת בחיוך ומציע לו לגשת לחצר האחורית לפגוש את הכלב.

הבחור חוצה את הבית, יוצא לחצר האחורית ושם יושב לו הכלב.

"תגיד אתה מדבר?"

"כן" עונה הכלב

"אז מה הסיפור שלך?"

הכלב מביט אליו בחוסר חשק ומתחיל לספר... 

"גיליתי את הכישרון הזה בגיל די צעיר ורציתי לעשות משהו משמעותי איתו, אתה יודע, לתרום למדינה. אז ניגשתי למוסד וסיפרתי להם על המתנה שקיבלתי ומהר מאוד הם הכשירו אותי להיות סוכן והטיסו אותי ממדינה למדינה. ישבתי עם מרגלים, פושעים, מנהיגי עולם ואף אחד לרגע לא חשב שאני כלב-ציתות. הייתי אחד המרגלים החשובים בשידעה המדינה במשך 8 שנים של פעילות.

אבל אתה יודע, יש הרבה שחיקה בתפקיד והבנתי שאני לא נעשה צעיר יותר והגיע הזמן להתמסד. אז עזבתי את המוסד והצטרפתי לצוות דיילי-קרקע בשדה תעופה. גם שם הצטיינתי  וחשפתי פרשיות מדהימות של הברחה. אפילו נתנו לי מדליות. בשלב מסויים התחתנתי, הבאתי ילדים וזהו, היום אני כאן".

הבחור נדהם. רץ אל הבעלים ואומר לו בהתרגשות.

"אני רוצה את הכלב הזה. בכמה אתה מוכר?"

"20 שקלים" עונה הבעלים

"20 שקלים?! תסלח לי שאני שואל אבל למה אתה מוכר אותו בזול?" הופתע הבחור.

"כי הוא שקרן..."

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2011 14:13 לינק ישיר 

אמא, היום באו לבקר אותנו ילדים מהשטחים, מאזור רמאללה. ילד מרמת אביב מספר לאמא שלו

- : איזה יופי! שלום והידברות, כמה חינוכי, אני שמחה מאוד לשמוע!

- : אמא, את יודעת, הם היו לבושים כמונו-עם ג'ינס וסווטשרט, אבל לא ממש אופנתי.

- : לא נורא, אל תשים לב לקטנות. הם חיים בתנאים כלכליים קשים, יש להם הרבה ילדים במשפחה וקשה לקנות להרבה ילדים בגדים יקרים כמו שיש לך. מה עשיתם איתם?

- : אכלנו, שיחקנו משחקי חברה, כאלה שמשתפים את כל הילדים, ביחד כולנו.

- : יופי! זאת דרך טובה וחכמה לשבור מחיצות.

- : מה זה מחיצות?

- : זה כאילו שכל השנים הכניסו לכם לראש שיש בינכם לבין הילדים האלה קיר. הסבירו לכם שאתם בצד אחד והם בצד השני. עכשיו יש שלום, אז צריך לשבור את הקיר, לשחק עם הילדים מהשטחים, כאילו הם חברים שלך מהשכונה.

- : אמא, חלק אמרו שיש להם רובים בבית.

- : אה, זה בגלל שיש להם עכשיו משטרה חדשה וחזקה, ובטח אבא שלהם שוטר.

- : הם גם אמרו שהם מתפללים בבית הספר והם צמים בימי הצום.

- : טוב! הערבים שומרים על המסורת שלהם, וזה מכובד בעיניי. לא צריך לבוז למנהגים של אחרים, נכון? באמת חשוב מאוד שבית הספר שלכם הביא אותם, שתראו שהם ילדים בדיוק כמוכם.

- : אבל אמא, הם בכלל לא דברו ערבית והיו להם כיפות. אני חושב שהם יהודים דתיים כאלה, מהשטחים.

- : מה?? הם לא נורמאלים ההנהלה שלכם! הזמינו חבורת פנאטים משיחיסטיים לבית ספר ברמת אביב? אולי אתה לא מבין, אבל זה דבר מאוד מסוכן, לחשוב שבגלל שהם נראים לך דומים הם כמוך. הם לא !! הם ממש לא כמונו! הם פשיסטים, מסוכנים לדמוקרטיה, ובגללם אין שלום. איך העזו לארח אותם פה? אני מיד הולכת להתקשר למנהלת, אתקשר לשלי יחמוביץ! אני לא אשתוק!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2011 16:35 לינק ישיר 

אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2011 22:08 לינק ישיר 

צ'למער אחד ממאה שערים הלך לכותל ביום שישי לחפש אורחים לשבת, הוא מצא 2 אמריקאים ואמר להם די ודי (d.v.d) יו אס בי (u.s.b).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2011 22:31 לינק ישיר 

א. במקום שבעלי תשובה עומדים, צדיקים גמורים...

ב. הבבאבות החלו לקבל אנשים מאחורי זכוכית מוגנת. איך אפשר לדעת אם זה בבא או חלפן? אתה שם כסף, אם הוא חלפן הוא מחזיר לך דולרים, אם הוא בבא אז לא...

ג. הבבא החדש קיבל אדם שביקש לזש"ק, המחיר הוא דירה, תן דירה תקבל זש"ק - אמר הבבא. אבל אצל אביך המחיר היה הרבה יותר זול התלונן המבקש. - תראה אבי למד ב"פורת יוסף", אבל אני ב"תפרח"...

ד. המפקח  מחק את כל הקטע הזה. איזה קטע!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 08:25 לינק ישיר 

החמאס:לא נזרוק טילים על בני ברק אין שטחים פתוחים‬ ........ ..............

החמאס בהתנצלות: אנחנו יורים רק לשטחים פתוחים לא באשמתינו שגור משתלטים על כל שטח פתוח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2011 12:50 לינק ישיר 

נימאס לי ממשחקי הכוח האלה של מי יתקשר קודם...זה כזה מיותר.
אז החלטתי להתנהג בצורה בוגרת !!!! והיתקשרתי אני לאראלה ממפעל הפייס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2011 13:05 לינק ישיר 

באבא מכלוף מקבל קהל, בכניסה שער עם מגלה מתכות.

''למה לך יא באבא מגלה מתכות'' ? שאלו את הבאבא.

א) זה נגד סכינים
ב) זה נגד מביאי מטבעות....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2011 20:40 לינק ישיר 

ישנן 2 דרכים לזכות במשפט, או שאתה טוען שאתה צודק, או שאתה טוען לאי שפיות. כך גם ראש השנה, או שאתה נלחם למען הזכויות שלך או שאתה נוסע לאומן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2011 00:44 לינק ישיר 

ליל שבת ר"ה ראיתי באומאן מישהו מעשן.
שאלתיו: אינך יודע שאסור לעשן בשבת?
ענה לי: אמרו לי מפורש שבראש השנה מותר לעשן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2011 12:08 לינק ישיר 

מה המכנה המשותף לחברא קדישה ומס הכנסה?

שניהם עסוקים ב"העמקת הגב(ו)יה"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2011 12:14 לינק ישיר 

‏​מבוכה בקופת העיר: אלמנה בת 90 נולד בן ושאלוהו אותה איך קרה כזה דבר היא ענתה שבטעות היא כתבה בהקוויטל של קופת העיר לזש"ק במקום אריכות ימים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2011 15:08 לינק ישיר 

עשיר  אחד נכנס לקופת העיר בבני ברק עם 2000 ש''ח בידו ושואל את המזכירה מה הוא יקבל תמורת זה ?
עונה לו המזכירה שבעד 400 ש''ח ת''ח גדול יתפלל בעדו 40 יום אצל ציון הבעש''ט, ובעבור 500 ש''ח הת''ח יאמר 20 פעמים תהילים לזכותו על קברו של החפץ חיים, בעוד 200 ש''ח הת''ח ישתטח למשך שעתיים לזכותו על קברו של ר' נחמן זצ''ל, בעוד 600 ש''ח הת''ח ילמוד 30 שעות רצופות לזכותו על קברו של ר' אלימלך מליז'ענסק זצ''ל, בס''ה זה 1700 ש''ח, האם אתה רוצה אדוני בקשה מיוחדת עם ה 300 ש''ח הנותרים?
כן, מגיב הלה אם הרבנים יכולים לקנות לי סיגריות בדיוטיפרי עם ה 300 ש''ח זה יהיה עזרה גדולה.
1 Attached files|11KB

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מילתא דבדיחותא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 96 97 98 ... 122 123 124 לדף הבא סך הכל 124 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.