בית פורומים עצור כאן חושבים

גברים בביתם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/9/2006 21:24 לינק ישיר 

ירוחם,

שום קשר? מעניין. ההשוואה אל הסוס כנראה סימאה את עיני מראות את ההבדל העצום בין הדברים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/9/2006 22:59 לינק ישיר 

הרבה זמן לא הייתי באשכול הזה וגיליתי שלא הפסדתי כלום. רק עקיצות חביבות בין חברי הפורום הותיקים, שאילולא כן היה ראוי למחקם. ואולי עדיין ראוי לעשות כן מפני כבודם. סמיילי. רק הערה אחת מצאה חן בעיני ואני רוצה להתייחס אליה. נחשו איזו? בדיוק! זו שמדברת על המנהג - המנהג! - לדרוך על רגל הכלה או החתן כדי להבטיח - מגית או באופן אחר - שליטה בבית. שלמה מיימון מספר כי בחתונתו, בעודנו נער רך כבן 14 או משהו, נתנו לו את העצה הזו, לדרוך על רגל כלתו. אך עודנו מחפש את רגלה מתחת לחופה, חש רגל דורסת את רגלו בכוח... אמנם הוא גמל לה ונטש אותה עגונה, נדמה לי עם ילדים... ושלמה מיימון היה, כמדומה, בן אירופה... ובאזני שמעתי תלמידי חכמים דנים במנהג הזה באחד ממוסדות התורה. אמנם זה לא היה חלק מלימוד הסוגיה אלא יותר בגדר של שיחת חולין של תלמידי חכמים, אבל עדיין התייחסו לזה במלוא הרצינות, שהרי זה מ-נ-ה-ג. שומר פיו ולשונו שומר מצרות נפשו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2006 12:31 לינק ישיר 

מי שאיננו מושל לא צריך להתנצל על ביטוי עובדות בפני המפרשים אותן כהשמצות:

http://news.walla.co.il/?w=//973305&tb=/i/8367592

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > גברים בביתם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.