בית פורומים בחדרי חרדים עיתונות ותקשורת

למה לא לאחד את כל העיתונים החרדים ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/1/2004 23:37 לינק ישיר 

לשאלתך איפה גנדי כשצריך אותו -
זה נכון גם לגבי הגנדי הי"ד.
הוא ממש חסר, במיוחד בימים אלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2004 00:05 לינק ישיר 

בבקשה
ספיישל פור יוhttp://masoret.hydepark.co.il/hydepark/topicarc.asp?whichpage=1&topic_id=715710

היום במעריב - בלי בושה
י"ג בכסלו תשס"ד יום שני,8 בדצמבר

הביטוח הלאומי יחזיר מיליוני שקלים למורות

במשך שנים גבה משרד החינוך כספים ממורות שיצאו לחופשת לידה בחודשי הקיץ * עכשיו יאלץ הביטוח הלאומי להחזיר את הכסף
מרב דוד ואסף זלינגר

המוסד לביטוח לאומי יאלץ להשיב בקרוב עשרות מיליוני שקלים שנגבו במשך עשרות שנים ממשכורותיהן של מורות, בניגוד לחוק. מורות שיוצאות לחופשת לידה במהלך חודשי חופשת הקיץ, זכאיות לקבל גם משכורת מהמעסיק הקבוע שלהן - משרד החינוך או המועצה המקומית - וגם קצבת לידה מהמוסד לביטוח לאומי. למרות שכל מעסיק בישראל מנכה ממשכורות עובדיו דמי ביטוח לאומי קבועים, החוק אוסר על מעסיקיהן של המורות שנמצאות בחופשת לידה במהלך חודשי הקיץ לנכות ממשכורותיהן את דמי הביטוח הלאומי.
למעריב נודע כי למרות האיסור, משרד החינוך והמועצות המקומיות הפרו את הנחיות המוסד לביטוח לאומי, וניכו במשך עשרות שנים בין 300 ל-900 שקל ממשכורותיהן של המורות שיצאו לחופשת לידה במהלך חודשי הקיץ.
במשרד החינוך אמרו אתמול כי חשבו שהם פועלים כחוק, וכעת נערכת בדיקה לגבי מידת החוקיות של גביית דמי הביטוח הלאומי מהמורות ההרות. בביטוח הלאומי לא קיימת מערכת שיכולה לפקח על גביית דמי הביטוח הלאומי שלא כחוק, מכיוון שהמעסיק מדווח בכל חודש רק על מספר העובדים מהם גבה דמי ביטוח, לא מעביר את שמותיהם, וגם הדיווח הזה מועבר לביטוח הלאומי רק כשנה וחצי אחרי הגבייה בפועל.
המורות שיצאו לחופשת לידה הן לא היחידות שנפגעו מהניכוי הלא חוקי. כאשר מורה נפגעה בתאונת עבודה היא זכאית לקצבת "דמי פגיעה" מהביטוח הלאומי עבור התקופה בה היא איננה עובדת, אולם המורות ממשיכות לקבל גם משכורת ממשרד החינוך, על חשבון ימי המחלה שצברו. גם מהמשכורת הזו נוכו דמי ביטוח לאומי, בניגוד לחוק, וגם במקרה הזה המורות זכאיות המורות להחזר.
במוסד לביטוח לאומי הדגישו אתמול כי האחריות על ניכוי דמי הביטוח מוטלת על המעסיק. "כאשר העניין נודע לנו, פנינו ישירות למעסיקים של המורות", אמרו אתמול גורמים בביטוח הלאומי, "ביקשנו מהם שיפסיקו את הניכוי". כעת מחפשים במוסד את הדרך להחזיר את הכסף למורות.
שר הרווחה זבולון אורלב הביע אתמול צער על הגבייה הלא חוקית. "המורות זכאיות להחזר מלא של הכספים שנגבו מהן בטעות", אמר השר אורלב, "הוריתי למנכ"ל הביטוח הלאומי, להגיש לי תוך שבועיים תוכנית מפורטת ובה דרכים מעשיות ומהירות להשבת הכספים למורות, ולכל מי שניגבו ממנו כספים בטעות".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2004 00:07 לינק ישיר 

מצורף קובץ

והנה מה שהביאו באותו אשכול את התמונה מיתד

(התמונה הועלתה ע"י "משגיח")

תוקן על ידי - שכוייח - 01/02/2004 0:07:18

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2004 00:24 לינק ישיר 

איך אתם יכולים לסבול את השמות האלה שרק אות ראשונה מופיעה?

מאת נ' קצין
ת' שולחן
ג' גמל

זה כמו בעיתונים שהופיעו בימיה הראשונים של המדינה (ועוד לפני זה), כשאנשים היו כותבים בראשי תיבות ר. ר וכד' או בשמות עט

איזינט איט בורינג אנד נמאסינג עליכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2004 10:21 לינק ישיר 

הכנרית7
אני מסכים איתך. את/ה נאה דורש ונאה מקיים. "הכנרית7" זה שם ברור ומלא (הכנרית שם פרטי 7 שם משפחה או ההפך?) ולא מסתתר מאחורי שום ניק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2004 11:53 לינק ישיר 

שכוייח - שכוייח! שכוייח! אחלה הלצה
(אגב - כנרית=כנרית, 7=גימטריה של משהו)

ולגופו של עניין: בעיתונות (בניגוד לפורומים שבנויים כפורמונו יבדל"א [סתם בא לי יבדל"א]) מקובל לקרוא "דן מרגלית" ולהאמין שיש אחד כזה, "רפי מן" ולהאמין שיש אחד כזה (ולא שבעצם מאחוריו עומד איזה זרובבל ליפשיץ-גבע או אחר). מה זה נו"ן קצין? יש אדם שקוראים לו נו"ן? אני רוצה לקרוא את השם המלא (לכל איש יש שם? - זלדה) ולקשר סגנון כתיבה ותכנים לאישיות הכותב.
לדוגמא, אחד הדברים שיותר משעשעים בעיניי הוא כתיבתו של רון מיברג. עכשיו אני ממהרת, אבל אולי אחר כך אביא כאן לינק לקטע אדיר שכתבו עליו (על כתיבתו) השבת ב"סוף הדרך" במעריב.
סיכום? אני רוצה לדעת (בעיתון, בעיתון, מר שכוייח, לא כאן) מי עומד מאחורי כתבה / ידיעה / טור מסוים. כך מקובל בעולם. ו-נכון, על פי רוב.

שכוייח! שכוייח!
גם לך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2004 17:22 לינק ישיר 

את ת.שולחן וג.גמל אהבתי
אם את לא רוצה אז לא, אני לא יחשוף פה מי זה נו"ן קצין. אם כי אני יוצא מהנחה שכולם פה יודעים כנראה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2004 19:53 לינק ישיר 

לאאאאאא!!!!!!!!!
אל תעשה לי את זה!!!!!!!!
אני סקרנית כאילו הייתי איזה עיתונאית, לא יכולה לעמוד בפיתוי של מידע שמסתירים ממני!!!!!!
מי זו/ה נו"ן קצין?
אנא, שכוייח, אנא אמור לי!
רחם עליי וגלה לי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2004 02:11 לינק ישיר 

כמובן

ש נ. קצין

היא ק. ניצן

וגם צ. קינן

ואם אני לא טועה ישנם עוד וריאציות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/2/2004 09:21 לינק ישיר 

אשר שלום
אני יודע שהרבה עתונאים מסתתרים תחת הרבה שמות. אבל את השמות האלה אני לא מכיר. לא שמעתי שקצין כותבת בעוד עתונים. באיזה עיתונים נ. קצין מפרסמת תחת השמות האלה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2004 23:27 לינק ישיר 

קצין, ניצן, קינן - פיצול אישיות?

תוקן על ידי - יודע_יודע - 03/02/2004 23:36:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2004 02:15 לינק ישיר 

נ. קצין
וגם נ. ל. בוגן (למי שעוד זוכר)
זו נחמה קצנלבוגן משכונת אור החיים בב"ב
וזה לא אאוטינג כי זה סוד גלוי
עורכת גם את הקו החם
כך שאם יש לכם על מה להתלונן אז... קדימה

(יוווו עכשיו בטח תגידו שחשבתם שזה גבר, נכון? איך ידעתי!!)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2004 10:08 לינק ישיר 

את זה מי לא יודע. התכונתי באיזה עתונים הגב' כותבת בשמות האחרים שהזכרתם. אני עוד לא נתקלתי בהם
ואם מדברים עליה, אז שמעתי הבוקר בחדשות שהיה ביתד נאמן שקופת חולים כללית לא נותנת לחולים הפניות לבית חולים ביקור חולים בירושלים. אח"כ שמעתי שזה סקופ של נ. קצין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2004 11:02 לינק ישיר 

זה לא סקופ של נ. קצין, אני שמעתי שהיא גנבה את זה לק. ניצן שלקחה מצ. קינן.

יש גם גברים שחתומים רק באות הראשונה של שמם?

הוי, איזו צניעות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2004 19:13 לינק ישיר 

למרות הכול, אני עדין חושב שאם כל הכוחות היו מגויסים לעיתון אחד, הוא היה הופך לעיתון עב כרס מרשים ומעניין.

אבל הקטנוניות שלנו, לא תרשה לנו לעשות את זה.

ריבוי החוגים אצלנו לא תמיד טוב.

תארו לעצמכם את כל השמות הגדולים במקום אחד.

ואגב אני חושב כך גם לגבי כל תחנות הרדיו.
אם כולם היו במקום אחד התקשורת החרדית הייתה מפסיקה לעשות בושות.

כללי המשחק כאן פשוטים. עיתון אחד צריך למלא הרבה עמודים ויש לו רק שנים שלושה עמודים איכותיים. אז כל השאר זה זבל וגם ברדיו . בכל תחנה יש אחד שתיים מוכשים וכל השאר מחוסרי עבודה.

תוקן על ידי - דוד5 - 07/02/2004 19:19:59

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים עיתונות ותקשורת > למה לא לאחד את כל העיתונים החרדים ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.