|
|
| נשלח ב-7/3/2004 00:50 |
|
| |
עיתון 'העיר' מדווח כי בעקבות הגילוי הזה בעיתון 'בשבע', פוטר אבי סגל מ'מקור ראשון'...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2004 01:02 |
|
| |
יש לך את האייטם הזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2004 01:02 |
|
| |
בעיתון...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2004 01:03 |
|
| |
ציטוט, סריקה, משהו.
אין לי "העיר".
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2004 01:10 |
|
| |
בגדול הוא מפרט מה היה, מביא את הקטע שכתב אבי סגל, מספר על הפיטורין ומביא תגובה קצרה מסגל (משהו בסגנון שהוא אוהב את מקור ראשון). זהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2004 01:20 |
|
| |
מעניין, השבת ראיתי צילום של ששון תירם שמצלם ל"בשבע" עם קרדיט ב"מקור ראשון". זאת אומרת, שמי שעובד ב"בשבע" יכול לעבוד גם במקור ראשון, אבל מי שעובד במקור ראשון, לא יכול לעבוד בבשבע. אהבת חינם יש לחבר'ה האלה, הא?
אולי עכשיו המצב ישתנה כי יש עורך חדש ויותר מנוסה מהאחרון, שומרון, שסיפר לברנז'ה דברים בלתי מדויקים, לפי מה ששמעתי ממקור ראשון, ועיתונאים מסוימים פרסמו את זה משל היו הדברים אמת בדוקה ומוכחת. לדוגמא שהוא ערך את העיתון שלוש שנים (אפילו את זה הם לא טרחו לבדוק).
שמו של העורך החדש אמנון לורד ואולי יש סיכוי לקץ העוינות בין העיתונים, שהחלה - תסלחו לי, העובדות מופיעות שחור על גבי עיתון (צהוב) - במתקפה ארטילרית של מקור ראשון על אנשי בשבע, לא ההפך. אולי לורד יחזיר את אבי סגל ואולי הוא יניח לעוד עיתונאים (צלמים וכתבים) להתפרנס בלי העוינות שראינו עם הקמת בשבע. אז מה אם קם עיתון חדש, מוכרחים להיבהל? גם נגד מקור ראשון טענו (כשקם) שהוא מתחרה עם הצופה, אז למה לאחרים אסור להקים עיתונים חדשים? למה צריך להתקיף אותם ולמנוע פרנסה מהעיתונאים שרוצים בכך?
אומרים שהעיתון יהיה מעכשיו יותר נקי. אולי. אני בעד.
מעריב, מימינכם
תוקן על ידי - בחדרי חרדים - 07/03/2004 2:37:14
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2004 01:22 |
|
| |
מי שפיטר את אבי סגל היה... אמנון לורד.
הלכה התזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2004 01:50 |
|
| |
לא, לא הלכה.
הוא זה שפיטר כי זה נודע כשהוא עלה ל'שלטון', ולא הייתה לו ברירה. אבל מי שיצר אווירה עכורה של עוינות ולא איפשר לעיתונאים לעבוד זה לא הוא. זה שעשה זאת נהג כך למרות שערוץ שבע לא מנע מהכתב שלהם קובי פינקלר לכתוב במקור ראשון והירחון נקודה לא מנע מאלישיב רייכנר לכתוב שם והצופה לא מנע מחגי הוברמן לעבוד בערוץ שבע. עוד דוגמאות?
זאת עובדה ידועה שרק הוא לא איפשר לקיים קשר עם ערוץ שבע כמקובל בין העיתונים הדתיים. זה היה חד סטרי - תתנו חופש לעיתונאים שלכם אבל לא תקבלו. הדברים האלו ידועים לחבר'ה בענף ונרמזים בווידוי של אבי סגל, אם כי בעדינות. שים לב.
תוקן על ידי - בחדרי חרדים - 07/03/2004 9:07:09
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2004 01:54 |
|
| |
אני חושב שאמנון לורד טעה בכך שפיטר את סגל.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2004 01:56 |
|
| |
דוד, אני איתך.
אולי הוא יחזיר אותו אחרי שראו שהוא עשה מה ש(אולי) היה מצופה ממנו
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2004 02:20 |
|
| |
לא כדאי שנגזים בציפיות מהעורך החדש. ימים יגידו. למישהו יש תמונה של האבי סגל הזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2004 02:21 |
|
| |
תבדוק באשכול התמונות, אולי מישהו הוסיף
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2004 04:46 |
|
| |
אוף! הטור המוצלח ביותר שם.
נו טוף, נסתפק בחיים גרינבוים וקובי אריאלי...
|
|
|
|
|