בית פורומים בחדרי חרדים עיתונות ותקשורת

הצביעות של עיתון "משפחה"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/2/2004 19:06 לינק ישיר 
הצביעות של עיתון "משפחה"

השבוע היה בעיתון "משפחה" כתבה על "המאושרים בעם" שעסקה באושר (...) של אברכי הכוללים.

ואני לא מבין דבר אחד, "משפחה" מ-פ-ח-ד-י-ם מ"יתד השנאה"?
כידוע ש"יתד השנאה" תקף אותם יחד עם "בקהילה".

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2004 19:48 לינק ישיר 

לביא
מה קרה לך האם זה ניהיה מילה גסה לדבר בשבח לומדי תורה?? נו בחייך כבר אסור לדבר בעד הקרבה לתורה
תראו מה זילברשלג הצליח באמת יחצ"ן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2004 02:26 לינק ישיר 

נושא ונותן, זה לא קשור.

הבעיות בכתבה הזו היו לפי דעתי:

א. זה לא הקו של משפחה. הם מנסים לרַצות מישהו. או את יתד או את הרבנים או את האברכים או מישהו אחר. הכתבה הזו ממש לא מתאימה להם. (אולי היו להם שיקולים עסקיים?)

ב. נדף מהכתבה הזו ריח חזק של התנשאות (מצד המרואיינות).

אישית, אם משפחה ניסו להשיג בזה משהו, הם לא השיגו אותו אצלי. (אולי ההפך...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2004 12:18 לינק ישיר 

אני לא ראיתי שום התנשאות.
אני לא אומרת שאין התנשאות בין האברכים והאברכיות. אבל בכתבה הספציפית הזו לא היתה שום התנשאות.
מי שקורא מתוך תחושת נחיתות תמיד ימצא התנשאות.
וחוץ מזה, מי שחי בצורה שהן מתארות, וזאת בשביל לימוד תורה, אני מרשה לו להתנשא עלי קצת. (הוא יוריד בזה את רמתו. אבל לי זה לא יפריע.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2004 12:25 לינק ישיר 

לביא
לא יעזור לך
אתה יכול לקפוץ עד מחר
משפחה יודעים טוב מאוד שיתד צדק, הם יודעים מי חזק יותר בעולם התורה ויודעים שידם על התחתונה ולכן מנסים להשתחל חזרה ע"י כתבות חנפניות
(אבל מילה אחת שזרק שוטה לא יכסו אלף מלים של כתבות "מאושרות")
ואם כבר כתבות חנפניות זה בזמן האחרון נהיה מכת מדינה, כל מקומון שרוצה לקנות את מקומו מראיין כמה אח"מים רצוי חברי כנסת שמוכנים הכל בשביל כתבה וחושב שבזה הוא יקבל לגיטימציה
אני רק לא מבין למה המודיע מוציאים את עצמם מהעסק כאילו זה מלחמה פרטית של יתד נגד משפחה וזילברשלג

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2004 12:56 לינק ישיר 

המודיע חושבים שמשפחה וזילברשלג צודקים. הבטלנים שלא לומדים צריכים ללכת לעבוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2004 13:04 לינק ישיר 

יהודית,

כשמשפחה אברכית מתכנסת כדי לדון בעזרה משמים שקיבלו או לא קבלו שכניהם האברכים או הלא אברכים, והאמא מספרת לילדים מה קורה אצל כולם, ועושה להם שטיפת מוח, הצורה בה חנה אפיק הגישה את הדברים היתה מאד מתנשאת.

בלי קשר לנחיתיות, זה לא צורה בה מתנהגים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2004 15:14 לינק ישיר 

לא ראיתי את הכתבה אבל אדרבא משפחה שזוכה שראש משפחתה חי באוהלה של תורה ואינו עוסק בהבלי העולם הזה יש לה במה להתגאות וע"ז נאמר ויגבה ליבו בדרכי ה' קנאת סופרים תרבה חכמה
טבעי שמי שלא זכה לזה ירגיש איזו צביטה קטנה של קנאה בלב ולכן מובנת תגובתם על הכתבה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/2/2004 15:23 לינק ישיר 

אחרי כתבה על הרים של זבל צריך איזה כתבה
על "תיירה"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2004 23:11 לינק ישיר 

הרי יש פנים לכאן ולכאן, ומה שנכון בבית זה יהא לא נכון בבית אחר ולהפך.

העיתון, כעיתון ראוי לשמו, צריך להביא את כל הוריאציות, כדי שהתמונה תהיה באמת שלימה.

ברור שלא ניתן לראות את התמונה כולה, על ידי כתבה אחת או שתיים. מה לעשות שביניהן השתחל לו יתד והחל במסע השיסוי הרגיל שלו (כפי שעושה לכל מי שלא מתיישר עם הקו של גרוסמן).

אין תשובה אחת אמיתית לכולם. אך ברור שכולנו זקוקים לעולם התורה, ועולם התורה זקוק ל"בעלי בתים". וכך נברא העולם, יש מזה ומזה, וצריך מזה ומזה.

ולכן, משפחה יראו את זה ואת זה, כמובן בכתבות נפרדות ובפירוט רב.

למה החל "משפחה" עם ה"לחם" ורק אחר כך עם התורה?
הקדימו אותו חז"ל במס' אבות: "אם אין קמח אין תורה, ואם אין תורה אין קמח". קודם קמח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2004 23:57 לינק ישיר 

יתד מביע דעת תורה ברמה ובגאוה יהודית זה לא נקרא השתלחות אלא עמידה איתנה בעקרנות שהציבו לעצמם ולא כמו משפחה שהעיקר זה הריטינג של העיתון ובשביל כך מוכנים לותר על העקרונות ואולי מלכתחילה לא היה להם עקרונות
ולגופו של ענין זה לא נכון שיש אילוצים שמחייבים לצאת לעבוד אך המצב האופטימלי הוא ללמוד וללמוד כי לכך נוצרנו וזה עיקר תפקידנו בעולם
חברה בואו נהיה אמיתיים אנחנו היינו רוצים להיות תלמידי חכמים, היינו רוצים ליהנות מלימוד התורה יומם ולילה, לא זכינו לזה אבל לפחות נדע את האמת ולא נעבוד על עצמינו בעיניים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2004 19:40 לינק ישיר 

יתד, אינו מביע לא דעת תורה ולא נעליים.
אתה לא מבין שזה עיתון שקם להילחם בחב"ד.
מתי תקלוט את זה:
עיין ערך "יתד השנאה".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2004 19:47 לינק ישיר 

הצל של "יתד" מאוד מכסה על "משפחה".

למשל, ידעתם שעיתון "משפחה" קיבל איומים מ"יתד" אם לא יפסיק לפרסם את שם חב"ד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2004 01:18 לינק ישיר 

יתד נאמן הוא בבואה של החברה החרדית. כוחנות,אלימות,שנאה כבושה וחוסר סובלנות חוג אחד לרעהו, מה צריך לקרות כדי שזה ישתנה? לחייב כבר בגיל צעיר ללמוד מוסר ולא רק גמרא כי דרך ארץ ק-ד-מ-ה לתורה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/2/2004 13:37 לינק ישיר 

מ_לביא אני מבין שיתד "נאמן" הוקם בין השאר כדי להילחם בחב"ד ולכן אני סובר שיתד מביע את דעת התורה
מתי תקלוט את זה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/2/2004 15:47 לינק ישיר 

ההשתלטות של חסידי חב"ד על הפורום ושנאתם ליתד נאמן עוברת כל גבול
"אני אוהב כל יהודי" נאמר על טומי לפיד ודומיהם לא על יתד נאמן

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים עיתונות ותקשורת > הצביעות של עיתון "משפחה"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext