| נשלח ב-29/2/2004 19:20 |
|
| |
"בשבע" ו"מקור ראשון" מתאחדים?
בשבועות האחרונים גוברת הערכה שעיתון "מקור ראשון" יתאחד ויכלל ב"בשבע".
זאת לאחר שעיתון "מקור ראשון" ננגס במכירות על-ידי העיתון "בשבע" שמאוד-מאוד מצליח.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2004 22:04 |
|
| |
לביא
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2004 23:49 |
|
| |
לביא,
הערת אותי.תודה. 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2004 00:15 |
|
| |
אני לא מבינה את ההשוואה בין שני העיתונים.
"מקור ראשון" עולה עשרת מונים על פני "בשבע", מכל הבחינות.
אבל, יודעים מה, למרות הכל, "בשבע" בתקופת חייו הקצרצרים (שנה ומשהו), כבר 'מפוצץ' בפרסומות, ומוביל בציבור הדתי לאומי, ואם יהיה בו גם תוכן, הודות למקור ראשון, שמלא בתוכן לא רע (לפחות יותר משל "בשבע") - זה לא יזיק בכלל.
במחשבה שניה, אולי התהודה הרחבה של "בשבע", למרות ריקונותו - קיימת הודות ואין לו אלטרנטיבה. אין חינמונים דתיים מלבדו...
שיהיה בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2004 00:30 |
|
| |
חני_נייעס,
את חייבת להשמיץ תמיד? "בשבע" הוא העיתון הדתי היחידי (מבין הד"לים) שמתייחס אלינו, הציבור החרדי, בצורה מכובדת.
הוא הרבה יותר טוב מ"מקור ראשון" ואין בכלל מה להשוות. עיתון נקי, רציני, מעניין. עיתון לכל המשפחה.
סוף סוף עיתון אחד לא יוצא נגדנו, החרדים, כל שבוע, וגם מראיין אנשים משלנו, אבל את חייבת להשמיץ?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2004 00:36 |
|
| |
יודע,
אתה אולי יודע, אבל ממש ממש רחוק מלהבין (או שאתה רוצה להבין אחרת).
מישהו פה השמיץ?
אתה הוא זה שקשרת, ואולי מתוך רגשי נחיתות את הפרשייה - אל הזירה החרדית.
אל תבלבל ת'מוח.
לא כתבתי מילה בדבר יחסו של "בשבע" לציבור החרדי. מצידי שהרב שטיינמן יכתוב בו טורים אישיים.
אמרתי שמבחינה תוכנית, אין מה להשוות בין "מקור ראשון" ל"בשבע" ולמרות זאת, הצלחתו של "בשבע" נובעת כנראה, משום שאין חינמונים נוספים בשוק, הנועדים לציבור הדתי לאומי.
ואתה, בכל זאת, הלכת להבין מה שרצית, נו...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2004 00:38 |
|
| |
תלחצו על הניק שלה ותראו שהיא נוהגת לצאת נגד כל מה שאחרים משבחים, או יותר נכון נגד כל העולם. כבר ראיתי בכמה אשכולות שמנסים להרגיע אותה וכאן, יחסית, היא עשתה את זה דווקא בעדינות רבה. יש כאלה שמפיקים הנאה מלהיות "הילד הרע",

|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2004 00:41 |
|
| |
יואו.
נעלבת, חמודי?
לא נורא, לך לישון.
מחר תזרח שמש חדשה.
אני יכולה לחתום לך שזה יקרה.

|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2004 00:54 |
|
| |
נורא מעניין. פעם ראשונה שאני שומעת שאיזשהו חינמון מצליח בזכות היותו חינמון.
מצליח, גברת חנה, זה אומר שאנשים לוקחים אותו הביתה וקוראים אותו. מצליח זה אומר שמדברים על מה שקראנו שם. שרוצים לקחת שוב את הגיליון הבא. שהתכנים טובים.
לדעתי בשבע עשה בשנה ומשהו שהוא קיים צעד גדול וחלוצי בעיתונות הישראלית והוא מוכר ואהוד. בסביבת מגוריי, בכל אופן, לא נשארים עותקים. אני חושבת שגם מקור ראשון טוב וגם הצופה, אין סתירה (מוכרחים תמיד להילחם?). לא עשיתי סקר מי יותר מצליח, אבל להגיד שעיתון "מצליח כי הוא בחינם"? נו, באמת.
עיתון אינו מצליח בזכות היותו חינמון, כי ניירות עם פרסומת כבר יש לנו מספיק בבית, תודה, ועטפנו כבר את כל הדגים, לא צריך יותר. עיתון מצליח בזכות תכניו.
תוקן על ידי - הכנרית7 - 01/03/2004 1:13:07
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2004 01:11 |
|
| |
ואני אומרת שלביא כמו תמיד מדבר רק מהרהורי ליבו. אין בכך שמץ של אמת.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2004 01:14 |
|
| |
באסה -
זה מה שנקרא: wishfull thinking
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2004 01:16 |
|
| |
חני נייעס, את חצופה
את אוהבת לריב, שאת חייבת להיות תמיד בוטה?
חסך בתשומת לב?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2004 01:29 |
|
| |
מ_לביא היקר,
אם כבר אתה מביא לנו ברווזים, לפחות תגיש אותם בתיבול טוב. שמעתי שברווז ברוטב תפוזים זה הולך טוב, מה דעתך? תוסיף, תגוון, תמתיק (זה אחלה עם ריבת תפוזים או ענפי רוזמרין).
אני מניחה שהזית את הסיפור, אבל הדיון בכל אופן מעניין. שכוייח, לא הכל ריאליזם, צריך גם קצת סיפורת פנטאסטית בחיים, מופרעת ככל שתהיה (אגב, אתה חבר של חורחה לואיס בורחס? )
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2004 02:25 |
|
| |
לדעתי האישית, היום, בשבע הוא העיתון הכי משפיע והכי אמין במחננו, ולכן, טובה יעשו לעצמם אנשי מקור ראשון באם יתאחדו עם העיתון.
מ_לביא, אינני יודע למה כולם אומרים שאתה בודה את הדברים, אני בכל אופן נותן בך אמון, ומקווה שבקרוב, נראה בהתגשמותם.
|
|
|
|
|