ליפא וואונדערט זיך פון ווי מ'ווייסט וואס ער האט פונקט געטראכט. === אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
בחורי חמד פון בארא פארק נאכן ישיבה קומען זיך ווייקן אביסל ביי ליפא'ן. === אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
ליפא אין א טענצל לכבוד פורים. === אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
ליפא פרעגט יושע מענדלאוויטש וועלכע ניגון ער וויל זינגן?. === אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
ליפא באזינגט אין גראמען ר' נחום סיגל מיט זיין סטעף. === אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
ליפא אין א לעבעדיגס מיט ר' ישראל וויליגער. === אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
. === אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
די קינדער באדאנקן זיך פאר ליפא פארן זינגען. און פאר די בעלי בתים פון היי טאק פאר די טישערטס וואס זיי האבן באקומען. === אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
ליפא באטראכט די המן טאשן פון ווייס בעקערי, און ער זאגט אז ער מיינט אז המן'ס טאש איז געווען גרעסער. === אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
דער בעה"ב פון ווייס בעקערי וואס האט געברענגט די המן טאשן מיט נאך שיינע אינטרעסאנטע מיני טשעיר קעיקס מיט נחום סיגל. === אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
ליפא איז מסביר א שטיקל תוספות פאר הילי היל. === אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
הילי פארענטפערט ליפא'ס תוספות. === אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
ליפא סיינט א אוטוגראפס. === אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
די קינדער ווארטן אונדרויסן פאר די אוטוגראפס. === אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
נחום סיגל סיינט אוטוגראפס. === אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place