יש לי ידיעה ממקור מוסמך שבעיתון בקהילה הפיקו מוסף סאטירי מיוחד לכבוד פורים. לפי מה שנאמר לי, המוסף הוא על כל העיתונים החרדיים. כולם "חוטפים" שם על הראש. כולל קטע מדהים על דודי זילבשלג.
מי יודע מה עשו בשאר העיתונים לכבוד פורים?
מוסף ענק שבענקים! לא הפסקתי לצחוק כשקראתי אותו.
בלי גינוני כבוד, בלי דיפלומטיות - מכות מתחת החגורה וסגירת חשבון גורפת.
מצ"ב לטובת אלה שלא "השיגו", הגבלות הגודל של התמונה בהיידפארק לא מאפשרים תמונה איכותית, אבל עדיף זה מכלום (ואני שוקלת לקחת אחוזים מבקהילה על הטיזר הזה...):
ענק שבענקים?
מתגנב ללבי חשש שאינך יודעת מהו הומור.
נשלח ב-5/3/2004 01:26
לדעתי המוסף יפה ביותר. הוא מיועד רק לברנז'ה. הקוראים, לא כולם, אינם מבינים את הרמזים הסמויים. אבל הברנז'ה מבינה ונהנית. מגיע לפעמים לברנז'ה להנות גם כן ממשהו שמיועד לה ולכן כיפק לבקהילה שחושבים גם עלינו.
אהבתי מאד את הקטע של ,בלעדי" של משפחה על ההדלקת נרות.
דוקא כאן השמענו בעבר הרבה פעמים ביקורת על העניין הזה ואין ספק שהדבר עמד לנגד עיניהם של אנשי בקהילה, כאשר חיפשו משהו המייחד את משפחה.
גם הוורט של דודי הוא מצויין, בהקשר של חמור תחת משאו. יהיו כאלו מן הסתם שיהיו מוכנים להתספק בהגדרה של חמור בהקשר אליו.
ביתד הענין עם גפני הוא מעולה וכך גם השולחנות שבת. בהמודיע אותו דבר עם ליצמן.
הדף הריק ביום ליום, הוא רעיון מדהים. פשוט מעולה.
את כפר חבד לא הבנתי ואני בכלל תמה מדוע הכניסו את כפר חבד לתוך הקטגוריה של שאר העיתונים שהוכנסו, כאשר העיתון הזה הוא בקושי עיתון ולא מגיע לרוב הקוראים.
אולי בגלל זהות עורכי וכתבי קהילה הוכנס גם כפר חב"ד.
גם השגיאים של שעה טובה הם מאפייני העיתון כפי שעשו זאת כתבי בקהילה המוכשרים.
לסיום כל הכבוד על הרוח הרעננה של קהילה. מרגישים שיש שם עורכים מוכשרים וכתבים מצוינים ובעיקר קופירייטרים עם ראש פורה.
חבל שלא כל יום פורים.