| נשלח ב-10/3/2004 18:48 |
|
| |
מפתחות לעצור חושבים - האינדקס לרשותכם!
עצור חושבים – האינדקס לרשותכם
הנהלת הפורום שמחה לבשר על פרוייקט חדש של הפורום. אינדקס ענינים ומחברים, ומפתח כללי, שיעמוד לרשות הציבור – ואתם תוכלו ליצור אותו במו מקלדתכם.
כדי לא להכביד על המעיינים בפורום, המפתח יתנהל בפורום חדש, שנקרא "מפתחות לעצור חושבים".
כדי להגיע לשם, לחצו על "אתר הפורום" בעמוד הראשון, או השתמשו בלינק הבא:
http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=8960
כל אחד מכותבי "עצור חושבים" יהיה זכאי לפתוח אשכול (או אשכולות) שבהם יוכל להוסיף לינקים לכל האשכולות שבהם רשם את הגיגיו הראויים להיזכר לעולם. הרעיון הוא שכל אחד מהכותבים יפתח אשכול שיישא את שמו, ובו יוכל להוסיף תגובות שבעצם כל אחת מהן היא הפניה לאשכול או אשכולות. הוא גם יוכל להסביר בכל מקום מה הנושא, ועוד.
רשימה כזו תהיה שימושית גם למתעניינים וגם לו עצמו.
זה יהיה אינדקס המחברים של הפורום.
דרך אגב, כל הזכויות לרעיון שמורות ללינקזעצר, ווטו1 וכותב שורות אלו. (עורכי הדין של הפורום מתבקשים לפנות אלינו כדי להציע לנו איך לממש את הרעיון הפורה הזה ולקבל תמלוגים מאותם פורומים שימהרו לחקותנו... תמורת אחוזים מהרווחים, כמובן).
בשלב מאוחר יותר, נעביר גם את המפתחות של אשכולות הפורום לפי נושאים למקום זה.
כדי להגן על הפירות, ולחסוך זמן ללינקזעצר, הפורום יהיה פתוח לקריאה לכל, אך סגור לכתיבה למורשים בלבד.
כל כותבי הפורום הקבועים יקבלו אוטומטית אישור כתיבה. אך, כפי שהעיר לינקזצער, היות שהשכחה מצויה, אפשר לפנות לתיבתו האישית ולקבל אישור כזה.
אני כבר רואה לנגד עיני את המעיינים שיעוטו על אשכול הלינקים של הרב-סיינפלד כדי לקרוא את דרשותיו. סוף סוף יהיה רישום מלא של כל האשכולות של ווטו, המציג את תורתו של רבו ומורו. עכשו ירוו נחת אלו שיחפשו את פניניו של בעל עגלה, את המאמרים המאתגרים של מוישה גרויס, את האשכולות שחנן אותנו בהם מסתברא, את.. ואת... ואת...
אז חושו ופתחו את האשכולות של אינדקס המחברים. וזכרו: אם אין אני לי, מי לי! אל תשכחו לרשום כל אשכול שפתחתם, או שהוספתם בו תגובה חשובה. הקוראים מחכים לכם!
שומר פיו ולשונו
שומר מצרות נפשו
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2004 20:00 |
|
| |
"תנא ושייר" [התנא חיסר מרשימתו]:
ואת... דבריו הנפלאים והמאירים של מיימוני [אפילו לחולקים עליו]!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2004 18:54 |
|
| |
מאי שייר דהאי שייר
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2004 17:04 |
|
| |
מורי ורבותיי!
רבות החכמתם אותנו בדבריכם בעכ"ח, אבל חוסר מפתח מונע מאתנו את הגישה התמידית ובפרט בעת הצורך, לדברים.
לכן אני מבקש שתציעו שמות נושאים שיכללו במפתח ואני בעזרת ה' אסדר אותם עם הלינקים המתאימים.
פשוט הכניסו באשכול שפתחתי למטרה זו ושהלינק שלו מובא להלן, מילים של נושאים כיד ה' הטובה עליכם ואני אלקט אותם למפתח ואחר כך אמחוק את ההודעות או אשאירם כזכר ואערוך את המפתח באשכול אחר. (אם אמחוק אז אולי כהכרת טובה אם ייראה בעיני ההנהלה, אציין את שם המציע בסוגריים).
http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=858562
עיזרו נא לעזור לעצמנו!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2004 17:55 |
|
| |
אנקדוטה, שייר אנקדוטות 
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2004 18:06 |
|
| |
מיימוני - קיבלתי!
(בינתיים "קול ענות חלושה"! האם ילך הפרוייקט הזה בדרך כל הפרוייקטים?)
לגבי השאלה: בכל עמוד מלבד הראשון, תמיד מציין ומפנה הלינק לעמוד המסוים ממנו הוא נלקח. לגבי ההודעה המסוימת, מעתיקים ומדביקים את התאריך והשעה הכתובים מעל ההודעה.
בברכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2004 03:50 |
|
| |
יש מקום למפתח אישים שנידונו בעכ"ח
היה רצוי מאד למצוא דרך למיין בין חכמים, חכמינו ז"ל, ואישים אחרים
למשל, פרנץ רוזנצוייג נידון בארוכה, אורי זוהר באותו אשכול הוזכר ג"כ, אבל דומני שלא נתחדש שם דבר, אעפ"כ אולי כדאי לציינו.
לעומ"ז ישנם שהוזכרו, ואין מה לציינם, כי לא נמצא כל אומר בדברים, וראוי לעיין.
(באשכול על בנתיבי העליה לעמוס בר חיים, הוזכר עניינו של (הרב) יעקב עדס, אשמח לדעת היכן המ"מ לזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2004 08:36 |
|
| |
לומד מכל אדם
אם תעיין באשכול המומלצים בפורום הזה, תמצא בו רשימה של אישים מחז"ל ורשימה של אישים לאחר חז"ל.
מדוע כל האישים במקום אחד? ובכן, קודם כל, אין או לא היו כל כך הרבה למיון נפרד. שנית, אפשר להתווכח על דמויות שבאמצע. היכן, למשל, לשים את ישעיהו לייבוביץ, וכבר התווכחו עליו, וכמעט אפשר לתת לו רשימה בפני עצמו...
אבל עקרונית ודאי אתה צודק, ובפורום המפתחות נשתדל לדייק יותר.
שומר פיו ולשונו
שומר מצרות נפשו
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2004 09:07 |
|
| |
נפתח בפורום המפתחות אשכול מפתח כללי לפי שמות פותחי אשכולות. בו מקוטלג האשכול בשמו ובלינק שלו לפי קטגוריות.
דוגמה ניתנת לראות שם בעמוד 3 בהודעה השייכת לבוגיעלון (הראשון שהגיש רשימה התחלתית של אשכולותיו).
אם נפקד שמו של פותח אשכול מהרשימה, נא לעדכן באישי כדי שיתוקן.
http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=991735
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2004 01:03 |
|
| |
התחלתי גם אני בהנחת איזה מפתח קטן אצל לינקי,
כמובן כולכם מוזמנים הערות,הארות,בברכה.
[אפשר לראות בזה סמיילי של הזמנה?]
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2005 14:39 |
|
| |
אני יודע שזו לא חוכמה להציע לאחרים לעבוד קשה, אבל בכל זאת...
בימים האחרונים נעזרתי בפורום לאיסוף חומר שנזקקתי לו.
עזרו לי מאוד המפתחות (לסוגיהם השונים ולמחבריהם השונים).
אבל, אם יוכל לקום מי מהמוכשרים במקטלגי החומר, ולאשכל מחדש אשכול מפתחות, שבראשו אולי לינק למערכת חיפוש יעילה, וכן לינקים להודעות המערכת החשובות וכו', יהיה הדבר לברכה רבה. שכן, כדי להגיע לחומר יש כיום צורך לעבור כמה פעמים על מפתחות ואשכולות כלליים.
חובה נעימה לציין שהדבר בבחינת "צרות של עשירים", בשל ריבוי החומר והתנדבותם של רבים וטובים למיינו.
תודה למסייעים עד כה, מלאכתכם ממש מלאכת שמים היא!
השכן
(מחקתי את החתימה...)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2005 11:31 |
|
| |
לאלה שכבר פתחו אשכול מפתחות להודעות שלהם, זיכרו נא לעדכן מפעם לפעם את מה שנתווסף לכם/ן. אולי כדאי לקבוע שבכל ראש חודש בודקים? (רק שלא יהפך להלכה )
לאלה המעוניינים לפתוח שלא הורשו עדיין לכתיבה (החדשים בדר"כ), פנו נא לתיבתי האישית ואאשר.
בברכה.
תוקן על ידי - לינקזעצער - 17/11/2005 11:31:43
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2006 18:58 |
|
| |
שלום לכולם,
הרבה מאתנו נהנים מהמפתחות השונות לפורום עצכ"ח.
ביוזמת כמתעסק נפתח אשכול עבור מפתחות על סדר המקרא, הש"ס ושאר הספריה התורנית.
אתם רק מתבקשים לתרום לאשכול ציוני מראה מקומות של מקום המקור והאשכול הדן בו בפורום ואת הסדר תעשה ההנהלה. נא לא למנוע טוב מעצמכם ומכלל החבורה.
הנה האשכול, http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1946317
|
|
|
|
|