| נשלח ב-27/3/2004 19:54 |
|
| |
האזרח ק.
מה אומר לך הקטע הבא?
(1) ספר קהלת פרק א - מתוך די.בי.אס
כָּל הַדְּבָרִים יְגֵעִים לֹא יוּכַל אִישׁ לְדַבֵּר לֹא תִשְׂבַּע עַיִן לִרְאוֹת וְלֹא תִמָּלֵא אֹזֶן מִשְּׁמֹעַ:
(ט) מַה שֶּׁהָיָה הוּא שֶׁיִּהְיֶה וּמַה שֶּׁנַּעֲשָׂה הוּא שֶׁיֵּעָשֶׂה וְאֵין כָּל חָדָשׁ תַּחַת הַשָּׁמֶשׁ:
(י) יֵשׁ דָּבָר שֶׁיֹּאמַר רְאֵה זֶה חָדָשׁ הוּא כְּבָר הָיָה לְעֹלָמִים אֲשֶׁר הָיָה מִלְּפָנֵנוּ:
(יא) אֵין זִכְרוֹן לָרִאשֹׁנִים וְגַם לָאַחֲרֹנִים שֶׁיִּהְיוּ לֹא יִהְיֶה לָהֶם זִכָּרוֹן עִם שֶׁיִּהְיוּ לָאַחֲרֹנָה:
ובעצם, יש זיכרון:
הנה הלינק:
http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=863493
שומר פיו ולשונו
שומר מצרות נפשו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2004 20:00 |
|
| |
מתנצל.
זה מה שקורה כשאין זמן לבקר פה ..
יש למחוק את האשכול.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2004 20:36 |
|
| |
למה למחוק?
ירצו, יכתבו פה.
ירצו, יכתבו שם.
(ככה אפשר אפילו לעבור במכס, אם אתה מכיר את הבדיחה העתיקה הזו).
ומלבד זה, יש לך זכויות מיוחדות אצלנו...
(אולי אתה מרגיש כמו ק' - אבל אנחנו לא קפקאים! ועיין בפירוש שלי לסיפור של קפקא. אם עדיין לא קראת, תאהב. תמצא במומלצים).
שומר פיו ולשונו
שומר מצרות נפשו
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2004 20:56 |
|
| |
איזה פריוילגיה , מה זה , אפליה מתקנת .?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2010 09:09 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2010 09:19 |
|
| |
הגוילם
מה לפוליטיקה במעוננו?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2010 10:03 |
|
| |
חלילה, לא פוליטיקה, סוציולוגיה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2010 10:50 |
|
| |
זה מזכיר לי- מגמגם כבד מאד השתתף במבחן לקריינם ברדיו, שאלו אותו נו התקבלת? השיב בכעס- לא! ואתה יודע למה לא? כי אני ספרדי.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2010 10:59 |
|
| |
יש משהו תמוה בכך שההרוגים ז"ל בשריפה אינם כתוצאה מהזנחת משרד הפנים אלא מטעות אנוש של הנהג ומתיפקוד לקוי של המשטרה שלא חסמה את הכביש בשעה ששני צדדיו בערו , קרי האחריות על התוצאות החמורות קשורה למשרד לביטחון פנים . ובכלל ישנם עדויות מוצקות על קריאה למוקד מכבי-אש כשעתיים לפני שהפקידות העצלה שלחה כבאית קיימת [שלא נמכרה מחוסר תקציב ].
בפאשלה הנוראית של מלחמת לבנון השניה היו קריאות לפיטורים חלשות יותר . לא היתה כותרת ראשית של שנאה קדמון עמיר,דן אהוד תתפטר.
איני יודע להאריך אבל התפטרות של שר חרדי רק תועיל לנו...
|
| נשלח ב-6/12/2010 11:06 |
|
| |
פי איני יודע איך זה יועיל? נו לא זו הבעיה. במדינה מתוקנת שר שקרה אסון מאין זה בתחום אחראיותו - מתפטר. בלי קשר אם הוא אשם אישית או לא, המשרד שהוא ממונה עליו לא תפקד כראוי- הקודקוד חייב לשאת בתוצאות, ביפן =השר הממונה היה עושה חראקירי.
חז"ל אומרים שמגלגלין זכות על ידי זכאי וחובה על ידי חייב:
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2010 13:10 |
|
| |
אין צורך להתפטר כשקורה מקרה, יש צורך להתפטר אם קורה מחדל . כאן ישנה טענה שהבחור נאחז במשרדו כלל לא לצרכי ומטרות המשרד . יחס הניירת והטלפוניה שהלז יצר לצרכים פנימיים [מישהו אמר אמסלם.?.] עולה עשרת מונים על היחס שהשקיע בצרכי השלטון המקומי
|
| נשלח ב-6/12/2010 23:13 |
|
| |
כמדומה שגלשנו די לפוליטיקה.
אזהרה: הגרזן המוחק יונף בקרוב. (כשאמצא זמן).
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2013 18:44 |
|
| |
http://www.kikarhashabat.co.il/ששש-אם-המשודכת-פרענקית.html
"והכי שעצבנו אותי, זה אלו שפעלו מרוע עם טיפשות, שזה אומר, לומר דברים שלא היו ולא נבראו, אחד מהידענים התקשר לאחד הצדדים עם סקופ, מידע סודי, ולחש לתוך השפופרת, שאימא של אחד מהצדדים היא מבית ספרדי, השם ישמור, עמלתי קשות להכחיש מידע חיוני זה, אני רוצה לדעת ולהבין, איך אתה ישן בלילה מלכלך קטן שלי, איך אתה לא נירדם, כשאתה ישן על דם רעיך...עדיף שכולנו נרבה באהבת חינם, במקום בשנאת חינם, ראוי הוא, שכל אחד מאיתנו יחשוב טוב, על הדמעות הרבות שהורידה אותה אם "ספרדייה" על שנחשדה על מוצאה המזרחי ח"ו, בגלל הוצאת לשון הרע מיותרת, ביודעה שסבא וסבתא נהרגו על קידוש השם באוושויץ".
זה ברצינות? או שזה פרודיה?
תוקן על ידי עולם_נפלא ב- 03/05/2013 19:20:58
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2013 23:10 |
|
| |
מעשה בבחור ישיבה ממוצא מזרחי (פרענק בלע"ז), שהחליט שהוא מעוניין ללמוד בישיבה אשכנזית:
הבחור: אני רוצה ללמוד כאן אצלכם. הרוישישיבע: מה שמך? הבחור: אלחונון בוזגלו. הרוישישבע: אין לנו מקום בבית מדרש. הבחור: לא בעיה,אני אביא מהבית סטנדר וכיסא,אמצא פינה ואתמקם. הרוישישיבה: ואין לנו מקום בפנימיה. הבחור: לא בעיה,דודה שלי גרה בבני ברק,אישן אצלה. הרוישישיבה: אין לנו מקום בחדר האוכל. הבחור: אני מביא סנדוויצ'ים מהבית ואוכל בחדר,אין לי בעיה עם זה. הרוישישבע פוכר את ידיו וחושב, ואז... אורו עיניו: אבל לומדים כאן באידיש. הבחור קוטע אותו: "אל תדאג,אני מבין אידיש". הרוישישיבע זועק במר ליבו: "עברית אתה לא מבין"...
|
|
|
|