בית פורומים עצור כאן חושבים

מדריך לחנויות ספרים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/5/2006 14:09 לינק ישיר 

שלום. נעים מאד.

בשוק מחנה יהודה (בי-ם) יש חנות נחמדה מאד לספרי קודש. היא נמצאת בתוך סמטאות השוק (בין יפו לאגריפס), בצמוד לביכ"נ. אם נכנסים ממדרחוב השוק הראשי, מכיוון אגריפס, פונים ימינה כמה מטרים מהכניסה, והסימטה הקטנה אליה מגיעים היא המדוברת.

בין ה"מציאות" שנמצאו לי שם:
מסכת שבת, בהוצאה החדשה של שטיינזלץ (המהדורה בה בצד אחד מופיע "דף מקורי" ובשני הפירוש העכשווי).
בכל המקומות בהם תרתי אחר המסכת המחירים של מהדורה רגילה (ופחות טובה) של שטיינזלץ לא פחתו מ-120-130 בעוד שבחנות הנ"ל הוא מכר לי כל כרך ב-65 ש"ח בלבד!

קניתי שם גם סט מקראות גדולות (תורה, בכרכים נפרדים ומהודרים) של "המאורות" ב-160 ש"ח. (בצבע כחול כהה)

אגב- לגבי שטיין- הם בד"כ גמישים במחירים. המחיר שכתוב על הספר הוא לאו דווקא המחיר שתשלמו אם תפגינו חיבה למושא האימוץ... (כמובן שאם קונים כמה ספרים בבת-אחת יש סיכוי לגמישות רבה יותר)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2006 14:24 לינק ישיר 

נעים מאוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2006 22:51 לינק ישיר 

שירה! ברוכה הבאה! הישארי עמנו....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2006 23:06 לינק ישיר 

שירה ברוכה הבאה ותודה! **** היתה פעם חנות קטנה לספרי קודש ועוד דברים בתחילת יפו, לא הרחק מהתחנה המרכזית החדשה שבוטלה. אבל היום משפצים שם את האיזור והיא נעלמה. אולי היא היא? *** עוד כמה ימים שבוע הספר! מישהו יודע על הצעות זולות, מבצעים בחנויות ולא בשוק הספרים? ועוד? נא לעדכן! שומר פיו ולשונו שומר מצרות נפשו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2006 02:40 לינק ישיר 

שירה_בלטר:

מבלי להכיר את החנות ומהשערה בעלמא אני אומר שמחירים אלו לא סבירים. או שבעל החנות טעה, או שמישהו היה חייב לו כסף ונתן לו ספרים אלו בזול, או ש...

מכירת ספרים בספרייה הלאומית.

http://www.jnul.huji.ac.il/heb/messages.html

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2006 05:28 לינק ישיר 

חן חן על קבלת הפנים.

אאל"ט, החנות בשוק נמצאת על רחוב "האגוז", או קרוב מאד אליו. ("מדרחוב ראשי" של השוק אשר צויין בהודעה הראשונה= רח' מחנה יהודה)
גם אני מאד הופתעתי מהמחירים האלה. כשאעבור שם שוב, אבדוק אם המחיר עומד בעינו.

אגב, chouteng, מנסיונך- באיזה יום עדיף להגיע למכירה בספרייה הלאומית?
(+מה ניתן למצוא שם?)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2006 09:25 לינק ישיר 

שירה_בלטר:

השאלה היא כמה תקציב יש לך. אם כסף לא משחק תפקיד מרכזי, אז ברור שעדיף להגיע ביום הראשון. אם לא באים ביום הראשון אז כבר אפשר להגיע בימים אחרונים. עוד שאלה היא איזה ספרות מעניינת אותך. אם זה יהדות, אז ההצע הוא דל, והביקוש רב. אם זה כל מיני תחומים אחרים, כגון פיזיקה, רפואה או אידיש! אז יש בחירה יותר רחבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2006 22:00 לינק ישיר 

אוסף קישורים לספרים מקוונים

http://www.esefer.net/

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2006 14:26 לינק ישיר 

http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=469828&whichpage=3

תוקן על ידי - הבאבא_תור - 08/06/2006 14:27:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2006 09:35 לינק ישיר 

למי ששוקל ללכת למכירה של בית הספרים הלאומי, קיבלתי באישי מאחד מחברי הפורום שהיה שם:

לא ראיתי שום דבר רציני חוץ מחלקים של תנ"ך קסוטו ודו"ח מבקר המדינה על מינויים במד"א.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2006 10:05 לינק ישיר 

בבא תור תודה! חסכת לי נסיעה לירושלים. לעומת זה, אני ממליץ על שוק שבוע הספר של ההוצאות. ספר של פרופסור דב שוורץ ב15 ש' בלבד. הוצאת בית המדרש לרבנים חזרה להציג דוכן. שני ספרים חדשים, הוצאות של פרקים מהתלמוד, ב40 ש כל אחת. יש מציאות נוספות. לא הרבה. אבל יש. שומר פיו ולשונו שומר מצרות נפשו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2006 10:06 לינק ישיר 

תודה על העדכון, באבא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2006 10:07 לינק ישיר 

בכיף, שמחתי לעזור

מיימוני, המכירה הזאת, שאתה מדבר עליה, איפה היא ? תוקן על ידי - הבאבא_תור - 11/06/2006 10:13:20

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2006 10:40 לינק ישיר 

בשבוע הספר יש די הרבה מציאות חדשות (אני הייתי בירושלים):

בדוכן של האקדמיה הלאומית למדעים יצא מחדש "אלמרשד אלכאפי" (המדריך המספיק) לר' תנחום הירושלמי, שהוא מילון מקיף לרמב"ם, ע"י ד"ר הדסה שי. עד היום לא היה בנמצא אלא בסטנסילים של עבודת הדוקטורט שלה. ספר נפלא וחשוב מאוד. המחיר 250 ש"ח במקום 400.

בהוצאת זלמן שז"ר יש את הספר של פרופ' דוד אסף "נאחז בסבך" (שעורר התרגשות בבח"ח http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?whichpage=4&topic_id=1936131) ראה את התוכן כאן  http://www.shazar.org.il/store/singleBook.asp?catId=185535 וגם באתרו של דוד אסף.

יש דוכן די צדדי שמוכר גם את ספריו של ד"ר עמנואל וליקובסקי שתורגמו לעברית. המחיר מצחיק: 200 ש"ח לשבעה ספרים.

אצל בית המדרש לרבנים אזל "הלכות הירושלמי לרמב"ם".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2006 12:09 לינק ישיר 

בבא אנו הבני ברקים הולכים לגני יהושע. כלומר, מי שהולך לשם. כלומר, ברכב. שומר פיו ולשונו שומר מצרות נפשו

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > מדריך לחנויות ספרים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 10 11 12 13 14 15 לדף הבא סך הכל 15 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.