בית פורומים עצור כאן חושבים

מדריך לחנויות ספרים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/2/2006 11:56 לינק ישיר 

לבאבא בתור

http://findabook.co.il/main/byt_results.asp?free_text=%EE%E1%E5%E0+%EC%EC%E5%E2%E9%F7%E4&category=title_name&image.x=32&image.y=10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2006 11:59 לינק ישיר 

טיפוס, תודה :-)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2006 12:57 לינק ישיר 

רשימה של חנויות - כתובות ומספרי טלפון

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forumId=623&a=32668&c=6631&sc=0&ssc=0

(העתקתי מחדש כדי שזה לא יתפספס)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2006 10:01 לינק ישיר 

בשבועות אלו מתקיימת מכירה בבית ציוני אמריקה בת"א (מגנס, בר אילן)
מי שביקר מוזמן לדווח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2006 10:43 לינק ישיר 

miri1793:

יש אתר עם מידע?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2006 13:59 לינק ישיר 

http://www.magnespress.co.il/website/index.asp?action=events&event_id=29

מה הקטע שלהם ? רק לפני כמה חודשים הם עשו מכירה כזאת !

(לא שאני מתנגד...) תוקן על ידי - הבאבא_תור - 13/03/2006 14:01:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2006 08:51 לינק ישיר 

הייתי שם והתאכזבתי.

המבחר דל יותר יחסית לפעם שעברה, למרות שיש הרבה ספרים שלא היו במכירה הקודמת, אבל המחירים, אללה יסתור...שומר כספו ירחק !

אפשר אולי למצוא שם איזה דבר או שניים שווים, אבל לא כדאי לטרוח באופן מיוחד כדי להגיע לשם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2006 15:04 לינק ישיר 

בבא א. אלו ספרים חדשים מוצעים שם? ב. מה הבדלי המחירים? אז היו בסביבות 20 30 שקלים. ג. האם פתוח שם בשבוע הבא גם כן? (אם לא, אין טעם גם בשאלות הראשונות...) שומר פיו ולשונו שומר מצרות נפשו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2006 00:42 לינק ישיר 

א. קודם כל כעשרים אחוז מוקדשים להוצאה של המכון הישראלי לדמוחארטא,  סתם זבל.
מה שכן הפעם יש גם פינה לספרי הוצאת בר אילן, אבל גם שם המבחר לא גדול ולא משובח והמחירים קרובים למחיר הרגיל (נראה לי שבשבוע הספר אפשר למצוא הנחות יותר טובות).
"החידוש" של הפעם היה גליונות של תרביץ שנמכרו ב15 שקל לחוברת וב 35 לספר.
חוץ מזה לא היה משהוא מעניין.

ב.במכירה הקודמת המחירים התחלקו ל 15 25 35, לדוג' ספרי הפילוסופיה (אלה הדקיקים עם ה 20 עמ' ) שנמכרו פעם שעברה ב 15 נכמרו הפעם ב 35, עוד דוג' הספר של הרב ד"ר פוזן על תרגום אונקלטס שנמכר פעם שעברה ב35 נמכר (נראה לי) הפעם ב 87.
אלה רק דוג', כמעט על כמה שעברתי המחירים היו הרבה יותר יקרים מהפעם שעברה.

ג.עיין בלינק האחרון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2006 07:48 לינק ישיר 

יריד הספרים השנתי של מוסד הרב קוק

החל מיום חמישי כב בניסן 20.4 (היום, למי שלא שם לב) עד יום שישי ל בניסן
28.4. בבית מוסד הרב קוק קרית משה בירושלים בין השעות עשר בבוקר עד תשע בערב ברציפות, וביום שישי מתשע עד אחד.
טלפון:02-6526231

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2006 14:34 לינק ישיר 

הבא בתור, תודה על העדכון (נכנסתי לפרסם וראיתי שהקדמתני..., אם כן יוצא שעכשיו אני הבאה בתור...חשבון בבקשה!).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2006 11:57 לינק ישיר 

שתי ידיעות. א. בבני ברק יהיה השבוע יריד של ספרית קסט לייבוביץ. כמדומה לי שאמרו שזה באולם גפן פוריה ברחוב השומר סמוך לפינת ז'בוטינסקי. מהצהרים ועד 12 בלילה. ב. שמעתי שבאוניברסיטת בר אילן מתקיים מבצע הנחות על ספרים בהוצאת האוניברסיטה. האם מישהו יודע פרטים? שומר פיו ולשונו שומר מצרות נפשו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2006 17:54 לינק ישיר 

מיימוני

הצלחת להשיג פרטים על המכירה בבר אילן ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2006 09:19 לינק ישיר 

שיחזור אשכול שנפתח באופן עצמאי ושובץ כאן: ההערות והעריכה נעשו על ידי אחד ממנהלי הפורום החפץ בעילום שמו. סמיילי. מחפש שני ספרים: ספר הכריתות לרבי שמשון מקינון (רצוי עם עיטור סופרים) בתורתו של ר' גדליה (הרב יצחק שילת) מי שיכול להפנות אותי למקום בו ניתן להשיג אחד או שני הספרים הללו , תבוא עליו הברכה ------------------------------------------------------------------- פקיד המודיעין מ. נחלץ לעזרה: ברוך הבא אל הפורום. שאלות קצרות כשלך אינן מופיעות באשכול עצמאי, אלא באשכול ה"משאלות" שמופיע בראש העמוד, מה שנקרא "עוגן". גם את האשכול הזה נעתיק לשם תוך 24 שעות, לאחר שיספיקו לראותו ואולי לענות עליו. אכתוב את הידוע לי: א. ספר הכריתות של הר"ש הוא ספר מעניין וחשוב, שמסכם כללים ושיטות לימוד מן התלמוד. אני מכיר אותו בהדפסתצילום של הדפוס המקורי, שהיה אמנם באותיות מרובעות וגדולות יחסית, ואותו ניתן היה לרכוש בבני ברק במחיר סביר. ושמא עדיין אפשר למצאו. וכדאי לחטט קצת בחנויות שמחזיקות מלאי ספרים. יש חנות ברח' ברטנורא ששם זה עשוי להימצא, אולם הם יקרים יותר משאר מקומות. ב. אם מעניינים אותך ספרי כללים, אני מניח שתמצא ענין גם ב"הליכות עולם" שהינו ספר שכתב אחד מאחרוני הראשונים. הספר יצא מחדש בהוצאה מהודרת והוא מכיל שתי תוספות, האחת פירוש של ר' יוסף קארו. לדעתי זה מומלץ ושימושי. ג. הספר של הרב שילת העסיק הרבה את הפורום. לפי מה ששמעתי המחבר מכר את המהדורה שלו למשפחת הרב נדל, אך כתב מי שכתב בפורום כי ביקר אצל המחבר וקנה ממנו עותק. תוכל אם כן לנסות אצלו, בישיבתו במעלה אדומים.. -------------------------------------------------------- AL66 מגיב: תודה רבה. את הספר הליכות עולם יש לי והוא עם כללי הגמרא לר' יוסף קארו ויבין שמועה לר' שלמה אלגאזי. לאיזה חנויות בבני-ברק ידוע לך שיש מלאי שאפשר לבדוק? לגבי הספר של ר' גדליה , אני אכן אפנה למחבר. ושוב תודה על התגובה המהירה ---------------------------------------------------------------------- בןאישאחד חורג ומציע עזרה: נסה אצל המחבר של בתורתו בטלפון קודם, כיון ששמעתי שמועה שגם הוא כבר לא מוכר את זה. אם לא תמצא, פנה אלי באישי. ======== תוספת של המעתיק: התכוונתי להמליץ לחפש בחנויות שיש בהן ספרים ישנים, לא חדשים. שם אפשר לעבור על המלאי ולחפש. אפשרויות: ליד איצקוביץ, במעבר ליד חנות הדגים, יש חנות ספרים. פעם היה להם מדף אחורי עם ספרים ישנים יותר. אפשר לנסות שם (נדמה לי שהם סידרו ואירגנו...). החנות בברטנורא, שכבר הזכרתי. יש חנות ספרים ברמת אלחנן. הספרים בה חדשים, המחירים אמורים להיות זולים יותר משאר מקומות. לא בטוח. תלוי במיקוח. יתכן שיש להם. ברחוב אור החיים יש חנות גדולה, אך רובה ככולה חדשה. ובכל זאת, כדאי לנסות. אפשר לתור אחרי חנויות נוספות מסוג זה. הרעיון הוא לחפש במדפים של הספרים של פעם, לא ההדפסות החדשות. זאת כמובן אם לא יצא חדש. אם כל זה לא הועיל, אפשר לפנות לספריה ופשוט לצלם. אולי בספרית בר אילן (בספרית אוניברסיטת תל אביב, עולה כסף להיכנס למי שאינו סטודנט!). שומר פיו ולשונו שומר מצרות נפשו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2006 13:06 לינק ישיר 

גם אנכי הקטון מחפש כמה ספרים שכבר אזלו זה מכבר, ושמא תוכלו לעשור:
הרב טרייביש, אורחות מישרים.
ר' שלמה זלמן מירקש, שולחן שלמה
זעירא, רבותינו שבגולה (א-ב)
הרב שלמה גשטטנר, משפט שלמה.
ר' מרדכי כרמי, מאמר מרדכי (א-ג).

אידך גיסא

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > מדריך לחנויות ספרים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 8 9 10 ... 13 14 15 לדף הבא סך הכל 15 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.