בית פורומים בחדרי חרדים עיתונות ותקשורת

סקר גולשים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/3/2004 17:16 לינק ישיר 

לחני התותחית.
כמו שאני מכיר אותך, לדעתי כתבת "העין השביעית" רק כדי להראות לנו שאת כן יודעת מה זה "העין השביעית".
גם אנחנו יודעים, חני. כל העיתונאים מקבלים את הזבל השמאלני הזה חינם.
רמזת שאנחנו מנופחים מחשיבות עצמית ומפגינים ידע? כל הפוסל - במומו פוסל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2004 17:52 לינק ישיר 

כולם פוחדים מדוד וכותבים "בקהילה" אז אני מצטרף.
אבל גם המודיע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2004 17:58 לינק ישיר 

כפר חבד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2004 18:12 לינק ישיר 

בקהילה ראשון
כפר חב"ד שני.

(ואני לא חבדניק)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2004 19:04 לינק ישיר 

בקהילה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2004 19:32 לינק ישיר 

המודיע
משפחה
המחנה החרדי
העיתונים הסאטמארים דעראיד ודערבלאט
והעיתון השבוע בירושלים עם ריבלין

אני קונה בדרך כלל גם את בקהלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2004 20:21 לינק ישיר 

העיתונים הטובים ביותר לדעתי כיום:

מקום ראשון: 'משפחה'.
מקום שני: 'כפר חב"ד'.
מקום שלישי: 'בקהילה'.

וכל השאר,

בלה בלה

תוקן על ידי - בחדרי חרדים - 28/03/2004 21:39:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2004 20:59 לינק ישיר 

משפחה - ללא ספק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2004 00:19 לינק ישיר 

אף אחד...!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2004 10:43 לינק ישיר 

1.בקהילה
2. משפחה
3. אין
4. אין
5. אין
6. המודיע.

זהו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2004 11:24 לינק ישיר 

אני נמנע מלהשתתף בסקר כי לדעתי זה משחק מכור.
לצערי רוב משתתפי הפורום הזה ופורומים אחרים נמנים על מחנה האנטי יתד והמודיע. לא ניתן לצפות מהפורום לאוביקטיביות, כשעתוני שוליים מצחיקים מקבלים פה הד פי כמה מהעיתונות החרדית המובילה
(לא יעזור לכם שום דבר כולם יודעים מה זה עתונות חרדית מובילה, משפחה ובקהילה זה לכל היותר חומר קריאה מענין במקרה הטוב לא משוחזר)
קרצר ומימוני עוד לא הפנמתם שאתם פה מיעוט לא נחשב?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2004 12:39 לינק ישיר 

יענקלה

שתי תשובות בדבר.

א. מי שהאמת איתו הוא הרבים גם הוא אחד ויחיד.

ב. על טעם ועל ריח אין להתווכח.

השאלה היא אם הדיון על יתד נאמן - והמודיע - הוא משחק, סקר, שעשוע, הבעה של טעם אישי - ולפי זה יש לבחון איזו משתי התשובות שציינתי מתאימה לכאן.

שומר פיו ולשונו
שומר מצרות נפשו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2004 13:15 לינק ישיר 

יענקלה פופ כל מילה שלך זהב. מה לעשות שיש כאן כאלה שמשחקים בכאילו. אבל מה אכפת לך לתת להם לשחק את המשחק עד הסוף. אם זה נותן להם סיפוק וגאווה, אז למה לא. ישחקו הנערים לפנינו, יכתבו, ישחזרו, יחשפו "בלעדית", ירוצו לתקשורת ליחצן את עצמם ואגב כך לציין בפני הכתב החילוני, כי העיתון שלהם הוא הנקרא, החשוב, המיוחד, המעוצב, והמשפיע ביותר על הציבור החרדי. לכל הצדדים יש אינטרס לשתף פעולה. הכתב החילוני מרוצה, כי קיבל ידיעה טובה "מבפנים", הכתב החרדי המדליף, מבסוט כי הוא הצליח להשחיל את שם העיתון שלו ואת שמו לעיתונות החילונית, הוא יגיע למערכת עיתונו עם חיוך זורח על הפנים שכולו אומר "הכנסתי להם", כאשר הכוונה כמובן לעיתונות החרדית המובילה, העורך יקרא לו לשיחת מוטביציה ויאמר לו עד כמה הוא מרוצה ממנו, ולכן הוא נותן לו סוף שבוע באחד המלונות עימם יש לו קשר בארטר, וכך מתנהל לו המשחק.
הכל גלוי וידוע והפורום הזה הוא חלק מהמשחק. אז מה אכפת לך יענקלה. תן להם. הם נהנים מכך ויש כאן "זה נהנה וזה לא חסר".
אז יאלה חברה להמשיך ולספר לכולנו עד כמה השבועונים הם העיתונים הכי טובים, הכי נקראים והכי מובילים.
הי אתה שם, זה שיושב בחדר הפנימי ומעתיק כרגע את הכתבה מ"סוף שבוע" של מעריב, על האיש שהיה אחראי על ביטחונו האישי של ראש הממשלה ועל הרצח הפוליטי הבא, אתה כן. אתה. מדוע אתה עוד לא כתבת כאן את דעתך, כי העיתון שלך הוא המוביל, האמת, היציב, הנכון והקיים ביותר. תגיד, אתה לא חושב שהסקר הזה חשוב , לא פחות מהעתקה שאתה מבצע עכשיו. אז תעזוב לרגע את ה"בלעדי" שתעניק לכתבה הזו בסוף, תגיע לכאן ותכתוב מיד את דעתך בנידון, שאם לא כן.. תשכח מהמלון בסוף השבוע.
גם את. כן גם את, שכרגע משכתבת את התחקיר של רונן ברגמן מידיעות "שבעה ימים" על יחידת העילית לאבטחת אישים של צה"ל. תעזבי את המקלדת, בשורה של "חשיפה ראשונה ומיוחדת" ובואי הנה להקליד את תשובתך. אל תשכחי לאיית נכון את שם העיתון שאף אחד לא יטעה.
וכך זה מתנהל. וכל מי שחושב אחרת, אינו אלא טועה.

תוקן על ידי - קרצר - 29/03/2004 13:18:23

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2004 14:04 לינק ישיר 

קרצר, לא כולם פה עיתונאים. כולם קוראי עיתונים.

סך הכל אפשר להבין את ההתעניינות פה, הרי פורום תקשורת חרדית אמור לעניין את רוב הגולשים בפורום הכללי. הרי למה אנחנו כאן? מחפשים ידיעות על מה שקורה, מחליפים דעות, מתווכחים. יש בזה משהו עיתונאי.

אני חושב שהפורום מעצם מהותו מעניין את רוב הגולשים ב"בחדרי חרדים" ומצד שני זה לא סותר את מה שנשמע הגיוני - שיש כאן הרבה עיתונאים. אבל עד כדי כך לחשוד? למה אתה לא חושב שאלה שמביעים את דעתם פשוט מנויים על העיתונים שלהם ונהנים מהם - אז הם כותבים כך?

מצד שני... מלון, אתה אומר? יאללה, אני רץ לעורך שלי ואומר לו שהצבעתי "בקהילה" ו"כפר חב"ד"! אשלח תמונות מהמלון ואספר לך איך היה בר הממתקים בחדר... ביי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2004 14:22 לינק ישיר 

בהצלחה. אני הראשון שממליץ עליך. אתה ראוי לסוף שבוע במלון. רק אל תשכח לחזור. שלא ישעמם כאן בלעדיך.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים עיתונות ותקשורת > סקר גולשים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.