|
|
| נשלח ב-29/3/2004 14:31 |
|
| |
אתה אומר שאני ראוי לסופ"ש במלון? הסופ"ש במלון ראוי לי.
אל תיעלב כל כך, קרצרי, בסך הכל אמרתי שאתה מטיל דופי בהרבה אנשים שלא חטאו
אז בסדר, אתה מכיר כמה עיתונאים שהיושר מהם והלאה, אבל למה להאשים את כולם? וחוץ מזה, איזה עיתונאי חילוני כבר גולש כאן? אבישי בן-חיים? וגם אם גולשים עיתונאים אחרים, יש להם מספיק שכל כדי להבחין בין עיתון איכותי לדרעק. לא הדעה שלי או שלך תשנה משהו.
אז מישהו כאן (מי זה היה?) העלה אשכול ושאל לטעמנו, אז מה? זה אומר שזה נכון? אם כולם יצביעו כפר חב"ד אז הוא יותר טוב מהצופה, למשל? תלמד בבקשה להבחין בין אשכולות שעשוע לאשכולות רציניים עם ידיעות מעניינות ודיונים מעמיקים יותר מאשר סקר דעת קהל.
ויודע_יודע מה? צריך גם אשכולות כאלה. טוב להשתעשע מדי פעם ולראות מה טעמם של הגולשים, זה לא כזה אסון וזה לא קובע שום דבר. אל תהיה כבד כמו דן קרצר
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2004 14:34 |
|
| |
ואם באמת גולשים כאן עיתונאים חילונים, אני חוזר על דבריי: העין השביעית - זבל שמאלני.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2004 14:39 |
|
| |
1. כפר חב"ד.
2. המודיע.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2004 14:42 |
|
| |
יודע, קרא שוב את ההודעה הארוכה שלי. נראה לי שפיספסת משהו.
אני בהחלט מתייחס לזה כשעשוע וכמשחק וכך כתבתי בתשובה ליענקלה שכתב מעלי. וחלילה שתחשוב שאני לא מתכוון באמת לפרגן לך. אתה באמת ראוי לסופ"ש. מה יש? למה לאחרים כן, ולך לא.
עם כל הלב.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2004 14:46 |
|
| |
זה ממש לא הוגן, לעשות את הלינץ' הציבורי שאתם עושים.
לא כולם כאן, כתבים ועיתונאים. ותתפלאו. יש הרבה שמביעים באמת את דעתם, לפי מה שאהוב עליהם.
אני, למשל, מקבלת המודיע מדי יום ישירות לביתי, ומלבד עלעול בכותרות, וגם זה לא תמיד - אני משליכה אותו לאשפה באותו היום.
(השכן שלי, לשם דוגמא, טורח להחזיר לי אותו מדי יום מקופל לארבעה חלקים, לאחר שגמר לקרוא כל אות. בלי רשות, כמובן.
הוא, בסקר כזה, היה שם את המודיע של השכנים במקום ראשון. זה בחינם...)
בעיתון של סופשבוע, אני נוהגת 'טיפת' כבוד וממתינה עם האשפה עד לאחר שבת. מה לעשות? נדיר שיש שם משהו שיעניין אותי יותר מדפדפוף וסקירת המודעות והפרסומות.
בקהילה ומשפחה - אני טורחת לקנות, מדי שבוע, כי הם מעניינים אותי.
יתד - אני לא סובלת את הגופן של האותיות ואת העיצוב של העיתון. מרגיז אותי להתעמק בזה, ולכן, אולי פעם בשנה, אני מדפדפת.
להגיד שכולנו משחקים במשחק מכור מראש, זה לא רק שלא הוגן, זה לא יפה ובטח לא תורם לאף אחד שכן כותב בעיתון - להשתפר.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2004 15:22 |
|
| |
העיתון הטוב ביותר לדעתי הוא "בקהילה" ולא בגלל המחיר , לדעתי טימטום מצד המוציאים לאור שלא מעלים ת'מחיר (דוד לתשומת לבך )
2 המודיע - משפחה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2004 15:31 |
|
| |
1. בקהילה
2. המשפחה
השאר שייכים לפראוודה ברוסיה....
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2004 15:35 |
|
| |
לצפרית מכנרית:
א - מברוק על ההגנה שלך כאן על החבר'ה
ב - מסכימה איתך גם בעניין הפונטים: גרפיקה בינונית מורידה מערכו של העיתון בעיני הקוראים
ג - רק מחלוקת אחת יש לי איתך: מה את רוצה מהשכן? שייהנה, תרשי לו. אולי אין לו כסף לרכוש מנוי והנה את זוכה לעשות חסד. את מנויה והוא קורא, למה לא? הוא אפילו נראה לי קצת מבויש, סיפרת שהוא מקפל ומחזיר לך?
תמסרי לו שישלח כתובת, אשמח אם הוא יואיל לקחת כמה עיתונים מהערימה השבועית המצטברת שבסופו של דבר הולכת לפח המיועד לעיתונים כי לכל שכניי יש מנויים על כמה עיתונים.
ד - טוב שיש פה עוד כמה אנשים כמוך שאינם חשדנים כל כך ומאמינים שיש גם אנשים שמביעים את דעתם בכנות, בלי כל מיני שטויות
ונ"ב לסעיף ב' - יש גם עיתונים בינוניים ומטה עם גרפיקה מעולה שמטעה לחשוב כאילו הם איכותיים
תוקן על ידי - הכנרית7 - 29/03/2004 15:42:01
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2004 18:56 |
|
| |
המודיע (מהדורה הבנלאומית)
המחנה החרדי
דער בלאט
משפחה (כשיש שבוע מעניין)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2004 19:54 |
|
| |
יתד נאמן
המשפחה.
אגב רוב קוראי "יתד נאמן" אינם גולשים באינטרנט
ב"ה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2004 22:01 |
|
| |
חוץ מההוא שכותב תמיד "יתד השנאה", מ_לביא. איפה הוא? לאן הוא נעלם? פעם הוא היה מכוכבי הפורום. אולי הצטרף ליתד השנ..? לא, לא יכול להיות

|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2004 13:43 |
|
| |
היחידים ה"מקופחים" באמת וללא ציניות בפורומים ובאינטרנט הם הציבור החסידי שהשכיל למנוע את הנגף המקוון משורותיו.
לחב"ד, וכ"ש לליטאים אין מה ליילל.
המודיע משום כך אינו זוכה לכבוד הראוי לו, למרות שמותיר הרחק מאחור עיתונים חרדיים רבים אם לא את כולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2004 14:01 |
|
| |
המעוררים,
אין לי מושג מאיפה אתה מביא את התובנות שלך.
בכל מקרה, חסידי גור תופסים נתח מכובד ביותר בין גולשי האינטרנט, ובמיוחד בהייד פארק.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2004 14:11 |
|
| |
מסכים עם המעוררים בעניין המודיע. לא מסכים איתו בעניין החסידים. הם הקהל הכי גדול כאן. והכי הכי חסידי גור. אז שיפסיק לילל בעצמו.
|
|
|
|
|