האם נכונה השמועה כי קמה מפלגה חרדית חדשה באלעד, מפלגה שתישא אופי "מודרני" יותר ?
נשלח ב-28/3/2004 18:31
אההה, סוף סוף חדשות טובות מאלעד .
אני גר בפ"ת ומחכה לשינוי באלעד כדי לעבור לגור שם ליד חברים .
נשלח ב-28/3/2004 21:08
מקים המפלגה אומרים שהוא ראש המועצה בכבודו ובעצמו, לאחר שסולק מתנועת ש"ס בגין מעשים שאינם הולמים מפלגה חרדית !
נשלח ב-28/3/2004 23:47
אכן שמועות כאלו מגיעות מכיוון העיר אלעד...
המפלגה תישא אופי מודרני, ותפנה לכלל הציבור,
ובמיוחד לציבור החרדי שעובד ומרגיש שאינו
מיוצג כלל על ידי שום גורם שהוא....
בתוך המועצה..... נכון לשלב הזה מדובר במפלגה
שתרוץ למועצה בלבד, ללא מועמד לראשות המועצה,
המובילים את המהלך הינם קבוצה של אנשים
רציניים, השם החם הוא "יקי רייסנר" תושב
העיר, שהוא סמנכ"ל רכש ושיווק בחברת הבנייה
"צ. לנדאו" שבונה בעיר אלעד מספר פרוייקטים
וכן את פרוייקט היוקרה "אחוזת שיר" לציבור
הד"ל ואת "גינות שיר" לציבור החרדי.....
שם נוסף שהוזכר בעיניין זה הינו ר' "צביקה
שינקר" שכבר פתח לפני שנתיים את ת"ת "שיר-חדש"
שע"י החינוך העצמאי וידיו לו רב בפעילות
ציבורית.........
הם מסתמכים על תקדים שהיה בבחירות האחרונות
בעיר "בית שמש" שם היכניסו שני נציגים....
ו"בביתר" שם אם אינני טועה, העצמאים שם הם
המיפלגה הגדולה ביותר עם חמישה נציגים
במועצה...
לא נותר אלא לעקוב אחרי החבר'ה האלה.......
וליראות אם רוח חדשה תנשב גם בעיר אלעד....
נשלח ב-29/3/2004 01:17
לפי מה שמדברים בעיר המפלגה החדשה הולכת להיות להיט
החברה הדוסים האשכנזים ממש בלחץ מזה
נשלח ב-29/3/2004 14:24
בקשר להוספת מעומדים חדשים לרשות המועצה האם אלה המבקשים להריץ את יקי ריסנר או עוד טיפוסים מפוקפקים האם טובת העיר אלעד בוקעת מגרונם?או שהעיקר שיהיה איזה פרחח במועצת העיר. זה מה שחשוב להם ?האם חרדים זה מה שמפריע לכם תעברו אולי לשוהם?פרחחים לא חסר ב"ה בישראל .אבל אלעד זו לא עיר רגילה אלעד זו עיר התורה באלעד לא ניתן לכל פוקר לרוץ למועצת העיר .מועצת העיר זו לא חממה לפוקרים.אנו מודעים בזו שאם פרחח זה ירוץ אנו לא ניתן לו למכור דירות בפרויקט המושחתים.... אלעד זו לא בדיחה שכל בטלן שסולק מהישבה או כל לץ ופירחח ירוץ למועצת העיר הקדושה
נשלח ב-29/3/2004 14:34
ביררתי קצת פרטים על העניין וזה נכון .
הרב גרוסמן ביקש מהעיתונים לא להכניס פרטים על המפלגה הזו בעיתון ולא להזכיר את יקי רייסנר .
הרב סילמן גם מעורב ותומך בזה .
מישהו יודע האם יש עוד מועמדים ?
רייסנר זה האופצייה היחידה ?
מישהו מכיר אותו חוץ ממה שכתוב עליו בעיתונים ?
נשלח ב-29/3/2004 15:36
בתור תושב אלעד לעתיד אני חושב שזה מאוד חשוב שתקום מפלגה חרדית חיצונית שאינה משוייכת למפלגות הקיימות.
אני חושב שהמפלגות הגדולות הוכיחו שהן לא ממש אפקטיביות ברמה המוניציפלית (גם לא כל כך ברמה הארצית אבל זה כבר נושא אחר ) ושאין שום קשר בין להיות חבר באחת מהן ובין להצליח לנהל עיר.
לכן אני חושב שאם תקום מפלגה חרדית "חיצונית" אני אבדוק את המועמדים לפי כמה הם מתאימים לנהל עיר ולפי הנסיון שלהם עד היום ואם הם יהיו אנשי מעשה אני בהחלט אעדיף אותם על פני נציג אוטומטי שמוכתב מלמעלה ע"י עסקני אגודה\שס\דגל .
נשלח ב-29/3/2004 15:47
ובקשר לתגובה של "אלעדי37" , אני לא חושב שזה ראוי לתת "תארים" לאנשים לפני שאתה מכיר אותם .
אני לא יכול להגיד שאני מכיר את רייסנר לפני ולפנים אבל להכתיר אותו בתואר "מפוקפק" לפני שבכלל דיברת איתו על הנושא , זה נראה לי נסיון מצדך להוריד את הדיון לרמה נמוכה ומלוכלכת ולא לקיים דיון רציני וענייני.
נשלח ב-29/3/2004 16:53
אני מציע לכל הדוסים שכותבים פה שבתור דבר ראשון יוציאו את האינטרנט מהבית . הרי הרב הגאון הרב גרוסמן אסר לגלוש באינטרנט ובטח להכנס לפורומים שהרי אפשר להתקל פה במראות אסורים .
ודבר שני מה הקנאה הזאת שאתה כותב על יקי רייסנר ? פרחח ? הלוואי שכל אלעד היתה פרחחית כמהו המצב היה נהדר . לכן אני יוצא בקריאה לכל הדוסים - לפחות את האינטרנט תשאירו לנו . את הבית יעקב לקחתם את הבתי ספר לקחתם מה אתם עוד רוצים??? את הפאות הורדתם לנשים מהראש אתם מיסתובבים עם "של צניעות" וגם את יקי רייסנר שאפילו שהוא פרחח בדימוס אתם רוצים לקחת לנו. חכו ותראו איזה פרויקט הוא מריץ , הוא ימלא לכם את אלעד בכל הפרחחים שאתם שונאים . לפי מה שמדברים בעיר
זה הולך להיות פרוייקט שמי שאין לו טלויזיה בבית לא יכול להתקבל אליו הלוליה ליקי רייסנר
רייסנר יקי לראשות המועצה
נשלח ב-29/3/2004 17:42
איתך בכל מילה
נשלח ב-29/3/2004 18:13
למה נדמה לי שכל האשכול הזה בנוי מהרבה ניקים של איש אחד!?
מי שחושב שיקי או כל קיא אחר יכול לבנות מפלגה שבנויה על טלויזיה ועל פרחחים כאלו או אחרים טועה ובגדול.
נשלח ב-29/3/2004 18:13
שלום חברים!
יש לי קצת חדש בשבילכם:
שווה להסתכל בקנקן ולראות עם מי באמת יש לכם עסק:
אדם אמביציונר בטירוף,שהביא את חברת צ.לנדא למה שהיא היום,זוכרים את המאבק על "מכרז הוילות" הידוע?? מי לא ניסה לקשור לראשו את כתר התהילה ש"בזכותו" המכרז לא יצא וכו' וכו', ומי באמת נאבק את המאבק החברתי? הא?
חפשו את זה בעיתונים שהיו בשבוע שלפני!
ואים אתם רוצים קצת חסד?רוחניות? קבלו:
תרומת חברת צ.לנדא לקופת העיר אלעד סך 5,000 ש"ח (!) והחברה לא היתה תורמת לולי יקי רייסנר מנהל הרכש והשיווק היה בתמונה,
יקי רייסנר לראשות העיר
למען המקופחים
למען הנזקקים
למען העוללים
למען הנעשקים
נשלח ב-29/3/2004 19:59
אני מה זה בעד !!!!!!!
הגיע הזמן שהצעירים והשפויים של אלעד יתקדמו ולא יהיו תמיד תחת צל האברכים .
יקי רייסנר או לא , חייבים ללכת על זה .
הבעייה של רייסנר, שבסוף הוא יסגור עם הרשימה של האברכים ויבטיח את מקומו .
מה פתאום הוא עוזב תפקיד כמו שלא לטובת המועצה ?
נשלח ב-29/3/2004 20:10
שלום לכם חברים,
הרשו לי לחלק את הנושא לשתים.
1. מפלגה דתית מודרנית או אולי דתית (לא) לאומית עם דרישה לקבל הכרה דתית.
2. מפלגה בראשות רייסנר, צביקה שינקר, צביקה הרבסט או כל שם אחר אשר חושבים מרגישים שיש ציבור מספיק גדול מאחוריהם מכיון שאחד מארגן תרומה בסך 5000 ש"ח והשני עוד כמה אלפים או כל פעילות מסוג זה או אחר.
אדרבה!!! נסו ובקשו את אימון הציבור ופעם אחת ידעו האנשים כי הצלחה בעסקים זה אולי חשוב אבל לא האידיאל עליו חונכנו או מחנכים את ילדינו ובזה גם הם עצמם כשהם לבד בחדר מודים.
אז שיהיה בהצלחה לכולם.
נשלח ב-30/3/2004 01:38
יש כבר שם למפלגה החדשה?
בלי שום קשר הקול שלי מובטח