לכל כותבי אורחי מבקרי הפורום שלום !
אני יקי רייסנר .
ראשית ברצוני לומר כי היום זו פעם ראשונה שאני מבקר באשכול זה ופעם ראשונה שאני מגיב בכלל ב"הייד פארק" , נכנסתי הבוקר בעקבות טלפונים רבים שקיבלתי אתמול מחבריי על מה שקורה כאן .
אכן אני מופתע (לטובה ולרעה) , אמרו לי לפני מס' חודשים כי במידה ואכנס לפוליטיקה באלעד , תצפה ללכלוכים האשמות זיופים וכו' . מה שקורה כאן מוכיח שזה יותר מנכון . ראיתי אף שרשמו תגובה עם הMAIL שלי ואין לי מושג מי זה .
התלבטתי רבות האם להגיב או לא , אך הזהירוני "מבינים בתחום" , כי אני יצפה לתגובה אחרת ממישהו בשמי ולכן רצוי שאקדים . השם המופיע פה הוא חדש וזהו השם היחיד שיגיב במידת הצורך .
כל תגובה אחרת לא מגיע ממני !!!!!!
אני מוכרח לציין שיש כמה עובדות שאוזכרו והם נכונות .
לעצם העניין : הקמת מפלגה נוספת באלעד זה לא דבר חדש , מדברים על זה מאז הבחירות האחרונות בה הפסיד יעקב אשר בעקבות קולות ה"מודרנים" . לאחר הבחירות נוצרה הרגשה כי ציבור מסוים באלעד אינו מעריך ומכבד את ציבור העובדים והלומדים בעיר (זה לומד יותר וזה פחות) ומאז דובר על הקמת מפלגה נוספת .
כמות התושבים המוגדרים "מודרנים" באלעד הוא עצום ואין ספק כי הוא ישפיע מאוד על הבחירות הקרובות . בעניין המפלגה, מבחינתי לא השתנה לאחרונה כלום ואני חושב שאולי מוקדם מידי לדבר על העניין , כדאי לחכות לאחר הפסח.
יש באלעד הרבה אנשים כישרוניים ומוצלחים צריך לבחון מי הכי מתאים לתפקיד זה , לדוגמה, צביקה שנקר שהוזכר באחת התגובות . צביקה הקים את ת"ת "שיר חדש" ופועל רבות לחינוך בעיר שזה הדבר שהכי חשוב היום באלעד וזה מה שצריך להיות בראש .
במידה ויוחלט להקים את המפלגה הזו , אני אשקול את הדברים , אתייעץ עם הרב שלי , ישאל את משפחתי ויראה אז . בכל מקרה אני לא יתמודד מול אף אחד . מי שיקום ויגיד שהוא מתאים שייקח את התיק בשמחה . כיום אני עסוק במשרה מלאה , אני משתדל היום לעזור במה שאני יכול בלי קשר לפוליטיקה ואשמח אם זה יישאר כך , אא"כ ישתנו התנאים .
ושוב , אל תתייחסו לכל הכותבים בשמי , אני לא מכיר אדם אחד מכל אלו שהגיבו .
נ.ב. התרומה של צ. לנדאו לקופת העיר הייתה ע"ס 3500 ולא 5000 כפי שמישהו ציין .
נשלח ב-30/3/2004 14:12
והיכן תגובתו של הרב צביקה שינקר?
נשלח ב-30/3/2004 14:23
אתה זה שכתבת בהודעה רביעית או חמישית את כל הפרטים , אז אתה בטח מכיר את שתי החבר'ה , תשיג תגובה .
מאיפה לך כל האינפורמציה. או שאתה המצאת פה את הכול ...
נשלח ב-30/3/2004 14:35
תגידו, יש למישו פה מושג האם ברקי שטיגליץ, ההוא שאחראי מטעם ש"ס על מחלקת התרבות מטעם ש"ס, ומשתייך לחבר'ה המודרנים (יש לו כבלים בבית) עומד להיות מועמד של המפלגה החדשנית???
נשלח ב-30/3/2004 14:45
אכן יש לי משפחה באלעד,
והפרטים שכתבתי הם נכונים...
מה עוד ידוע לי?
"יקי" הינו בחור מאוד סימפטי ואמביציונר מעורב מאוד בחיי הקהילה ועוזר לרבים מהתושבים,
והחליט לקחת את הנושא הציבורי שממילא הוא מעורב בו בצורה אישית ולהיתתמודד ברשימה למועצה...
עד כמה הוא יצליח ימים יגידו...
שם נוסף שהוזכר כבר הוא "ר' צביקה שינקר" שאת פעילותו ומעורבותו הוא כבר הוכיח ע"י הת"ת שהוא פתח באלעד ת"ת "שיר חדש" שע"י החינוך העצמאי באלעד והוא מנהלו בהצלחה רבה...
נשלח ב-30/3/2004 14:48
ו"לחני נעייס"
ברק שטיגליץ אולי אכן משתייך לציבור זה אך הוא לא מעורב אם כי מתייחס ככל פוליטיקאי...
"ומברך על כל יוזמה שתשפר ותעזור לתושבים
נשלח ב-30/3/2004 16:52
הלוואי שגם שטיגליץ יתמודד .
בבחירות האחרונות הוא העביר את רוב הקולות האחרונים מיעקב אשר לקריספל ונס שכך .
תארו לכם היום היה יעקב אשר ראש המועצה ..
צריך לעשות פגישה בין שטיגליץ , שנקר, רייסנר וכל השאר , שיוציאו הודעה מסודרת מה הם מתכננים , מה שבטוח למרות כל ההכחשות , משהו קורה . במיוחד שהסיפור שהרב גרוסמן דיבר עם העיתונים , הוא פוחד מכל מה שקורה .
נשלח ב-30/3/2004 16:56
שטיגליץ לא ירוץ למפלגה חדשה , הוא יצטרף לקריספל במפלגה שלו העצמאית כמס' 2 .
ואז יהיה בלגן גדול .
הרב גרוסמן ישים את שמוליק גרוסמן .
הרבסט ירוץ ברשימה עצמאית .
רייסנר וחבריו יקימו מפלגה נוספת .
וששטיגליץ יילך עם קריספל .
נשלח ב-30/3/2004 21:27
אני מאלעד
איזה אושר ניכר בך שבפרויקט אחוזת שיר יהיו מלא טלביזיות
ממש מומר להכעיס
תוקן על ידי - נושא_ונותן - 30/03/2004 21:28:07
נשלח ב-30/3/2004 23:43
לכל ציבור האברכים שגולש באינטרנט תיזהרו כאשר יגלו את זה תצטרכו ללכת לעבוד כי ההורים יפסיקו לעזור ולא יהיה לכם יותר זמן לקום מאוחר וליגלוש אני דווקא חושב שמי שיכול להזיז עינינים זה משהו שגר בעיר למעלה טבק שמו שהיום הוא רואה מיזה כל הדוסים שמנסים להשטלט על הער הוא הקים בית כנסת שהיה אמור להיות סניףשל נוסח ספרד למטה אבל כנראה שאין מספיק קבוצה גדולה בשביל ולכן בזמן האחרון רואים אותו בשטפננשט הוא גם חושב שצריך לעשות משהו שבגינו יכירו וישמעו יותר את קולם של האנשים שעובדים כי מישהוא אברך כי משפחתו תומכת בו וכל היום מסתובב ליד הרב גרומן או נמצא במועצה זה עדיין לא מצדיק שיקבלו אותו ולא אחרים ולצערינו זה סוג האברכים שמנסים לקבוע את המדיניות בעיר ולכן צריך לגרום למצב שלכל אחד יהיה את הפינה שלו
נשלח ב-31/3/2004 00:17
ROAI,נעים מאוד..
למי שלא שם לב,זהו עוד ניק חדש שזה עתה הצטרף לרשימת הניקים של הלא אברך,שקם מוקדם ולא נעזר בהוריו ושיש לו ביקורת על כל העולם...
נשלח ב-31/3/2004 01:25
בתור חבר של ברק שטיגליץ אני רוצה להכחיש את הכתוב שיש לו כבלים בבית . הרי אין בכלל כבלים באלעד . כנראה זה אחד מהחברה הממורמרים של יעקב אשר שגם בבני ברק משום מה לא עושה יותר מידי חיל . ולעינין ברק שטיגליץ הוא אחד מהאנשים היותר נפלאים שיש באלעד וחבל שאין יותר חברה כמהו . ואם הוא יסכים להצטרף למפלגה של השפויים באלעד זה יהיה נפלא אבל הסיכוי לזה קטן כי הוא עובד מועצה . ובתור כזה אסור לו להתערב בפוליטקה
נשלח ב-31/3/2004 10:30
ROAI
אתה כזה אינטלגנט אז אולי פחות טעויות כתיב בבקשה
נשלח ב-31/3/2004 17:30
מה קרה פה ב- 24 שעות ?
למה כל כך הרבה אנשים נכנסו ללחץ בהמפלגה החדשה , זה לא היה צפוי ?
ד"א , מדברים על זה באלעד , חבל על הזמן .