| נשלח ב-30/3/2004 18:18 |
|
| |
מועמד חדש באלעד
בישיבה שנערכה היום בצהרים במשרדי אגודת ישראל העולמית הוחלט כי באלעד תרוץ אגודת ישראל לבד.
מועמד מס' 1 של אגודת ישראל ומועד לראש המועצה הוא הרב משה שטין שליט"א מנכ"ל רשת הגנים של אגודת ישראל באלעד.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2004 18:27 |
|
| |
בקצב הזה ירוצו באלעד יותר רשימות מאשר לכנסת.
אגודה
דגל
שס
הרבסט
קריספל
רייסנר
מפדל
שכחתי מישהו ?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2004 19:15 |
|
| |
דאתרא , זה בטח משה שטיין, שהסיפורים עליו כבר ידועים מאשכול אחר ב"חרדים-אלעד" ......
המועמדים הכי מתאימים נכון לעכשיו זה רייסנר, שנקר או שטיגליץ .
אולי דווקא שטיגליץ כי הוא כבר עם הרבה ניסיון במועצה , מקושר טוב עם ראש המועצה ועם מי שצריך.
או שאולי דווקא שנקר שיש לו ניסיון בחינוך שהקים את הת"ת של החינוך העצמאי באלעד וכו' .
או דווקא רייסנר שיכול להביא הכי הרבה סוגי בוחרים כי הוא ממשפחה כמו שלו , מקושר במודרנים וביחסים טובים עם הכיפות סרוגות .
מה דעתכם ?
תוקן על ידי - moti27 - 30/03/2004 19:17:20
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2004 23:01 |
|
| |
דעתנו?
שתוציאו את הדמיונות והפנטזיות מהראש!! לא כל כל מהר מגיעים לראשות מועצה,במיוחד לא במקום כזה.
מי שרוצה פרטים,הוכחות ועובדות מנסיון קודם מוזמן לפנות אלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2004 08:08 |
|
| |
צורם,
אדרבא ישכילנו כבודו בפרטים נוספים.
ולו רק שנדע במה לתלות תקוות והכוונה למתמודדים הרציניים ולא לכל הוירטואלים למינהם.
אגב, זה יכול להיות רעיון לא רע לבצע בחירות וירטואליות לכל החברה שבאשכול השכן.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2004 15:47 |
|
| |
אלעד עם רייסנר. נקודה.
יקי - בשביל העיר ותושביה 
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2004 16:15 |
|
| |
אני עם קרן זוית .....
הגיע הזמן שאנשים רציניים ינהלו פה את הענינים .
עם כל הכבוד לכולם יש פה כמה אנשים באלעד שעשו משהו , תפסיקו לקנא במצליחים ותימכו בהם , הצלחתם במועצה תהיה הצלחתנו כתושבים .
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2004 16:36 |
|
| |
פחחחחח.....
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2004 16:40 |
|
| |
קשה לנהל ויכוח עם תגובות לא ענייניות.
להמשך ההסתאבות של אלעד ותושביה, הצביעו: פחחחחח.....
יקי - בשביל אלעד ותושביה 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2004 10:31 |
|
| |
צורם,
מה אתה מדבר עם ניק "בן יום". הוא נולד רק אתמול בהייד פארק (31.3.04). לכן התגובות שלו בהתאם. כמו שאר האחים שלו.
שישיה בכרס אחד (של יקי) לפני פסח כזכר לאמותינו במצרים.
מה שכן שם יפה בחר לעצמו. שישאר בקרן זוית.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2004 23:04 |
|
| |
שטיין מועמד???
פחחחחחחחחחחחחח
עדיף כבר להשאר עם ויקטור.
ולגופו של עניין, השמות המגוחכים הצצים כפטריות אחר הגשם, רק מוכיחים את עליבותה של אלעד.
אפי' עסקן מקומי סביר, לא מצליחה העיר להוציא מתוכה.
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 01/04/2004 23:05:25
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2004 12:45 |
|
| |
מספרים פעם על אדם נחמד שניגש לחנות דגים לקנות דג,
משקיבל הלה את מבוקשו החל להריח את זנב הדג, משראה זאת המוכר החל מגחך היי,, דג מריחים מהראש ולא מהזנב,
השיב הקונה בחיוך מריר וענה זה שהדג מסריח אני יודע זה שהראש מסריח אני גם יודע, הסיבה שאני מריח את הזנב זה כדי לדעת עד היכן הסירחון הגיע,,,
זהו המצב בעיר אלעד ידיי, תושבי מדינת הגמדים, ועל מנהיגיה ייאמר אוי לך שנער שמלכך נער,,,הניצול הבלתי פוסק של פוסק העיר ה"מרא דאתרא" את אברכי המשי שבאו להקים בתים לתורה ולתעודה לעמול בתורה ותיקון המדות, ובקום הוא הופך אותם לבשר תותחים כנגד המועצה, האם לשם כך נשלחו אברכי החמד על ידי הוריהם לגודר באלעד - "המבלי אין קברים בטבריה" עד מתי יימשך חילול השם הנורא הנודף מהעיר הזו שקבעה שיאים חדשים בדיני מלחמה ומחלוקת, "הלסדום היינ לעמורה דמינו"?
האם לא הגיע הזמן להתעורר ולומר למשחית "הרף"ולא יבא אל בתינו לנגוף , שמעתי שאתמול הסית המרא דאתרא את הציבור היקר בקהילות החסידיות אנ"ש שכל חטאם היה לרכוש על חשבונם קראוון בניגוד לקהל עדתו שחמסו וגזלו כל חלקה טובה בכח הזרוע
דיי יש גבול לכל תעלול צריך להפסיק את התופעה המבישה הזו ולא לתת יד למלחמותיו עם המועצה לנו אין וזו לא הזירה שלנו שישבור את הראש לבד הוא והמועצה עם המלחמות הטפשיות שלהם
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2004 13:04 |
|
| |
ליצני העיר מסבירים כי לאור כישוריו המוכחים כמנכ"ל "אתר הפסולת התעשייתית" ברמת חובב, הונחת צביקה כהן היישר ל"אתר הפסולת האנושית", אלעד...
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 02/04/2004 13:05:35
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2004 16:44 |
|
| |
מבין עניין- צדקת חלקית
אכן הבעיה באלעד, שהדג מסריח מהראש.
אי"ה ברגע שיסירו את ראש המועצה מאלעד, הסירחון יעוף וייעלם.
אגב, בפרשה של הקראוון, אני ממש לא מבין מה זה קשור למרא דאתרא, שממש ניסה אתמול להשכין שלום, ולכבות את האש שצורי ניסה להדליק.
ואגב, כאחד שגר באלעד, גם אני בתחילה סברתי שמדובר באדם תמים שרוצה לעזור, אבל אחרי שהוא הבטיח את הקרקע שהבטיח לי לעוד 2 קבוצות חסידים הבנתי עם מי יש לנו עסק.
ואחרי שהוא יצר תקדים ראשוני בארץ וביטל את ההנחה בארנונה למעוטי יכולת, אין לי אלא לאחל לו שיצליח בכל מקום אחר - אבל העיקר שיעוף מאיתנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2004 22:53 |
|
| |
אוי, מבין עניין את מי אתה מייצג אדון נכבד או שמא לשעבר כבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2004 01:47 |
|
| |
"מבינעניין"
מתי ביקרת לאחרונה בחנות דגים?
האם ראית פעם דג חי?
האם לא קיבלת מספיק "על האש" בפארק עם ויקטור?
איזה בשר אכלתם שם? עוף? בקר? או דגים?
וד"ל
|
|
|
|
|