בית פורומים אחרדים-אלעד

מהומות בסניף של שפסי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/4/2004 22:54 לינק ישיר 
מהומות בסניף של שפסי

לפנות ערב חסמו ברכביהם אנשי "הסניף של שפסעל" משכונת חזון עובדיה (שבת אחים), את המשאיות נושאות הקראוונים של הקהילה החסידית בעיר, שהיו בדרכן לפרוק את מטענן על קרקע המריבה בשלב ב',

אנשי"הסניף" מדווחים, כי למרות צו בימ"ש שהוצא נגד חלוקת הקרקע לקהילה החסידית, מעלימה המועצה עין מנסיונות הזרם החסידי להשתלט על הקרקע בכח הזרוע.

חברי "הסניף" טוענים כי כל מנייני החסידויות יחד, אינם "מגרדים" את כמות המתפללים העצומה שמאכלס "הסניף" בבוקר יום השבת, בהיותו המניין המאוחר באזור.

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 01/04/2004 23:48:39

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/4/2004 01:04 לינק ישיר 

נתונים:
הציבו אחד מול אחד, כמה משפחות חסידיות ישנם ברובע די, וכמה בתי כנסיות מסודרים יש להם.
ומולפ קחו את הציבור הליטאי עם שני קאראוונים אשר מומנו ע"י המועצה, ו"דרך החיים" שנלקח בכח הזרוע.
וכאן מדובר בשני קאראונים אשר מומנו ע"י החסידויות, אשר כ"א מונה בערך 50 משפחות, וגם להם מגיע מקום נורמלי להתפלל.
אם יש להם סכסוך עם ראש המועצה, לא החסידים הם אשר צריכים לשלם את המחיר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2004 01:09 לינק ישיר 

מה אתה מקשקש?

חבורת הליצים שמנסה להשתלט על הקרקע היא זו שמשתמשת בכח הזרוע.

כמה מתפללים מונה המניין שלהם בשבת?
"מניין" אמרתי?
אני בכלל לא בטוח.

לעומת זאת, "הסניף" מונה כמאה חברים. שלא לדבר על "דרך החניוקים" המלא עד אפס מקום.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/4/2004 02:07 לינק ישיר 

הצעה ידידותית למרנן ורבנן:
אם בשבת הציבור החסידי אליו אתם נטפלים יתפללו שם, בבקשה צאו 'מרנן ורבנן' השבת לשטח ותראו שאכן מדובר ג"כ בכמאה מתפללים, שעד היום הצטופפו במחסנים תחובים, תוך הרגשת מחנק, ואי נעימות מהשכנים. וחוץ מזה מה הם קשורים בכלל לעימות המתמשך שלכם למועצה? לכן באים בברוטליות וחוסמים את השטח?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2004 02:17 לינק ישיר 

חן חן על ההצעה, אני מפנה אותה לכיוונך מהצד השני של המטבע, נראה אותך מתייצב "בסניף"...

מבלי להכנס לוויכוח כמה מתפללים ישנם ב"שטיבלעך המחסנים" לעומת "הסניף" (ומידיעה, אתה ממש מגזים!)

עניינית, אני מפנה את תשומת ליבך לצוו ביהמ"ש.

בא נקרא לילד בשמו: נעשה כאן ניסיון ע"י גורם חסידי מפוקפק, "לגנוב" קרקע שנויה במחלוקת, (שהובטחה זה מכבר לאנשי "הסניף"),

אי לכך, מי שניסה היום, בכח הזרוע ובברוטאליות, לקבוע עובדות בשטח, לעשוק ובניגוד לחוק להנחית את קראווניו במתחם הנ"ל הוא העבריין.

התנגדות אנשי "הסניף" לעניין, היא לא רק לגיטימית, אלא מתבקשת, כמינימום של עמידה על זכויות אלמנטריות טרם שהוכרע הויכוח על הקרקע עפ"י כללי המנהל התקין.

ידידי,
שנן לעצמך והפץ בין ידידך...
תפילה ב"שטיבלעך מחסנים", אינה הופכת את העיר כולה ל"מחסן משטובלע'ך".

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 02/04/2004 2:28:13

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/4/2004 02:28 לינק ישיר 

א. לו ידעתי שאגרר לויכוח קטנוני מי יותר סובל בתנאים הזמניים, לא היית נכנס לזה... רק רציתי להדגיש שיש צד שני בענין שאינו קשור כלל למריבה המתמשכת שלכם עם המועצה
ב. אני לא מספיק מעורה בפנים לדעת אם החסידים הניחו את הקראון ב'גניבה' או לא, אך מה זה ענינכם, אתם משטרה? לא נותנים לכם? תגנבו גם! ואם הם לא הניחו את הקראון בגניבה, מדוע הם העברינים? ומדוע תפריעו להם פיזית בשטח?? תפנו לעוד דיון, תפנו את זרקורי המריבה אל המועצה ולא אל החסידים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2004 02:31 לינק ישיר 

ג. הלחץ של 'קרקע נגנבה' אינו מוצדק משום שרוב השטח המוקצה למבנים ציבורים שם עדיין ריק שם.

ד. לא הבנתי את ההברקה עם 'מחסן שטובלעך' (כנראה אני הבעיה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2004 02:35 לינק ישיר 

הוברר לי שלמקום הגיעה ניידת משטרה, ולא עצרה את המשך הקמת הקראונים משום שצו המניעה שהוגש במקום כלל לא היה תקף לחלק זה של השטח..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2004 02:35 לינק ישיר 

ידידי,

אשתלט על ביתך, האם תמחה?
או שמא תאמר, אתן לבנאדם לחמוס, מקסימום אח"כ אפנה לערכאות...

שנינו יודעים כיצד תנהג.

אז, בחיאת, די להתממות.
הקרקע הזו הובטחה לאנשי "הסניף" עוד לפני שכף רגלכם דרכה בעיר.

הסתתם את צורי כדי שיקצה לכם, מיעוט שבמיעוט, את הקרקע בניגוד לחוק, להגיון ולמינהל תקין.

פנינו לבימ"ש שזרק אתכם מכל המדרגות ולאחר שהפסדתם אתם מנסים להשתלט על הקרקע בכח הזרוע!

ומה עשינו אנו???
פרענו חוק, כמותכם?
הרסנו והשחתנו (כדרככם בקודש)?

לא, באלף רבתי!

כולה, התנגדנו...

אז, חלאס, תפסיק להזיל כאן דמעות תנין!

אל תפרעו חוק, קבלו את הדין, וחכו, כמונו, להכרעה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/4/2004 02:43 לינק ישיר 

אני רואה צורך להדגיש:
אכן לציבור הליטאי 'הסניף' מגיע שטח מסודר לבית כנסת
וכל מה שרציתי להביןזה מה רוצים מהחסידים שהיום באו לשטח, עם בתי הכנסת שלהם, שני קבוצות ממתינים זמן רב קבוצה א' קבלה וב' לא קבלה, האם בזה שקבוצה ב' תציק לא' היא תרויח? לא! הלא זה הנקרא 'צרות עין'!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2004 02:46 לינק ישיר 

קראתי הרגע את הודעתך בעניין ניידת המשטרה.

"בובקעס-מטלוקש'ן"

אתה בכלל היית שם???

אני כן!

אך מה לעשות, כנראה שאתה וחבריך
"לא תתנו לעובדות לבלבל אתכם".
[ניסיתי קצת פחות מתוחכם, אקווה שהפעם תבין...]

ולגופו של עניין. שוב, אחזור על דברי בפעם ה... (אולי אני צריך לכתוב באידיש כדי שתבין, הא?)

השטח שעליו הונחו הקראוונים הוא
ש ל נ ו!

פשטייסט?

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 02/04/2004 2:54:51

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/4/2004 02:57 לינק ישיר 

האמת עמדתי שם היום, מן הצד, אובייקטיבי לגמרי, (לא שללתי את מה שאתה אומר, לא בקשר לסבל שלכם ולא בקשר לשייכות הקרקע אליכם) ושמעתי את ב' הצדדים וכל אחד טוען שהקרקע שלו, וכו' . לא נכנסתי לזה בכונה היות שעד שמישהו לא יציג פה מסמכים לא נאמין לאף אחד, בנתים המחזיקים בקרקע הם החסידים (שגם הם טוענים 'כולה שלי') והליטאים באו להפריע להם, - הם חשבו שירויחו מזה משהו, וכנראה טעו.

(הפעם הבנתי, קשה קליטה.. אבל בסוף זה עובד..)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2004 03:01 לינק ישיר 

אכן הסיפור שהפרחת כ'בובקעסמטלוקשן'
שמעתי מאברך חסידי במקום, יתכן שזה נכון ויתכן שלא, (סליחה שכתבתי 'הוברר לי' - טעות מתוך הקלדה מהירה ולא מחושבת מספיק).
מה שאני ראיתי שהניידת הגיעה ולא הפסיקה את מהלך הקמת הקראונים. וכעת עומדים בתפארתם הקראונים ומרנן ורבנן מחשובי העדה מוזמנים ל'שחרית' מחר בשבע וחצי בבוקר (גם נוסח ספרד).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2004 03:01 לינק ישיר 

אם אתה "אובייקטיבי",
מה זה סובייקטיבי???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/4/2004 03:05 לינק ישיר 

בא לא נכנס לויכוח ברמה אישית.

שים לב רק שלאורך כל האשכול הבאתי את הצד שלכם שמגיע לכם, שאתם מחכים, שאתם 'מרנן ורבנן'.., שאולי הסיפור עם הצו אינו נכון, שמציקים לכם מהמועצה הרבה זמן עם ההמתנה הממושכת הזאת. רק הבאתי את הפן של החסידים, וכתבתי שמה שאתה אומר שהקרקע שייכת לכם באופן מוחלט, אינו נשמע כך ברחוב. מי שהגיע לשם שמע את הטענה המוכרת של כולה שלי וזה ..כולה שלי. ולכן כתבתי שעד שלא נראה הוכחה אמיתית פה, לא זה הויכוח כאן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2004 03:09 לינק ישיר 

טוב,

אתה "על-הכיאפאק", אין מילים...

יאללה, אני אפרוש לפוש קימעא, בכל זאת, צריך "להשכים" מחר למניין של 7:30 , לא???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > מהומות בסניף של שפסי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 59 60 61 לדף הבא סך הכל 61 דפים.

bholext