|
|
| נשלח ב-19/4/2004 00:37 |
|
| |
אשתדל, לפחות להערב...
אגב, אני לא "המוכשר" כאן (עלאק), זאת אשתי שעוזרת לי...
סתאאאאאאאאאאאם

|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2004 00:57 |
|
| |
מענין מאד איזה "חסידים" רמסו את כבודם של המתוועדים ב"מועדון" הסניף.
האם הם אלה שלא רצו לתת לכם קרקע?!
או היו החסידים צריכים להמתין בסבלנו ת כמו "הטיפשים של הכפר" עד שיבא הוד רוממותו צביקה כהן ויחלק לפי התור (יאהני).
הרי כשהשתלטתם בכח הזרוע על ישיבת הר"ן ועל דרך החיים, אחד אמר לכם מילה?! עשיתם בכל מבני הציבור בעיר כבשלכם!!.
והנה כעת כשרק הניחו קאראוונים מכסף פרטי, נזעקתם, מזכירים הנכם את צעקת הקוזאק הגזול.
הנה פה לא שאלו אתכם מה לעשות, וצפצפו עליכם למרות כל הכסף שהשקעתם בבגצי"ם למיניהם.
דעו כי סוף האמת לנצח!!
ובדרך זו לא תשיגו כלום!!!
תוקן על ידי - yk562 - 19/04/2004 0:59:35
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2004 01:03 |
|
| |
מרנן ורבנן!
בסגנונך הנך מכפיש את כל הציבור שאתה "כביכול" מייצג, זה לא ויכוח לגיטימי כמה יש לכל חסידות, מציאות לכל חסידות מגיע מקום תפילה מסודר.
זה שלך יש מאה שכנים שמתפללים אצלכם ב"סניף" זה לא גורע משאר צרכי החסידיות, כך דרכו של עולם.
כואב לך שלא הצלחתם במאבקכם, אה צודק, אבל בבקשה תשחרר קיטור מול קריספר וחבר מרעיו ולא מול החסידים, שהרי מי כמונו יודעים כמה מרורות האכילם קריספל.
זכור! לא הם היריבים שלנו אלא המועצה.
על החסידים צריכים אנו לשמור לצידינו!!!
וחבל לפספס הכל בשביל איזה קרקע מסכנה שחשבתם לקבלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2004 01:17 |
|
| |
יהודה
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2004 01:24 |
|
| |
yk562, ידידי משכבר הלילות...
א. מה זה ה-"השתלטתם" הזה?
מוזר בעיני שאינך מודע לכך שאין כל קשר בין "הסניף" לבין דרך החיים והר"ן, אדרבה...
ב. עובדתית, אין קשר כלשהו בין המקרים שהבאת לבין המציאות:
בר"ן ובדרך החיים נאלצו להאחז מאות איש מתושבי האזור, במבנים שניסו לקחתם קומץ אנשים שאינם קשורים למקום.
אצלנו, לעומת זאת, המצב הפוך!
אתם, אנשי החסידויות הקיקיוניות, הנכם הקומץ, שמשתלט על קרקע השייכת לנו, חברי הקהילה הגדולה באזור.
ג. בבתי הכנסת הליטאיים שהזכרת לא הפרו מעולם צו בימ"ש.
אדרבה, ההחלטה היחידה שהעבירה הועדה בראשות הגר"ש עמר והגר"י רוזן היתה לייעד את מבנה ביה"כ שברח' ר' מאיר לצרכי הקהילה הליטאית באזור.
לעומת זאת, אתם, הפרתם ועודכם מפירים צו בימ"ש ובעצם, הנכם פשוט גוזלים קרקע לא לכם.
ד.מתי תקלטו, ש"הבעיה האחרונה" שלנו היא רכישת והצבת קראוון.
אני מבין שקשה לכם מאוד להבין את אורח חיינו וערכים כמו מנהל תקין וכיבוד כללי המשחק הדמוקרטי, זרים לכם,
אך אנו לא נגרר ונעשה את שלנו בדרכנו, גם אם "לא קלה דרכנו"
ה. אנו עדיין נותנים צ'אנס לנסיונו של המרא דאתרא ליישב את הנושא בדרכי שלום ומשום כך, ורק משום כך, אתם עדיין שם, לעת עתה.
ו.אומנם הבטחתי לחזור למוטב, אך בלי "קטנה" בסוף אי אפשר,
כמדומני שהתבלבלת...
בבית מדרשנו, בשעת התפילה, נדחסים למעלה ממאה איש.
לעומת זאת,
בסמוך לנו, ישנם שני קראוונים שמניין המתפללים בהם דליל, שלא לומר מגוחך, אך ראה זה פלא כשמגיעה שעת הגשת הקוגעל, לפתע, צר המקום מלהכיל.
רק הזכר לי נא,
למי מבין השניים קראת "מועדון"?.?.?
נ.ב. המעוררים,
לא, זה לא יהודה!!!
ו-יוד'ה יוד'ה י-יוד'ה...
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 19/04/2004 1:39:48
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2004 01:40 |
|
| |
מרנן ורבנן!
תראה, יש קשר או קשר, דבר אחד ברור שכל הקהילות הליטאיות בעיר בעיר מסודרות פחות או יותר, חלקם הגדול בקאראוונים מרווחים שקבלו חינם אין כסף מהמועצה מאותו איש, וחלקם במבנים ענקיים כדרך החיים אשר עדיין מחכה לאיכלוס מלא, וישיבת הר"ן.
מנגד זה החסידים שום קהילה לבר ויזניץ! אינה מסודרת במקומה, לכל קהילה יש לפחות ארבעים חמישים איש, בא ותספור (במקום להפגיז מספרים באויר יומם ולילה).
ואם ישנם שני קהילות שלא שפר עליהם מזלם להיות מחולקים בנתח החלוקה הקודמת, זה עוול לעצור הכל בשבילם!
עוד הערה:
אתה כותב פשוט כאילו הקרקעות הללו שלכם הם, ירושה מאבותיכם, והגיעו פתאום קבוצה מהולנד לגזול את קרקעותיכם שלכם.
מקרא מפורש דרש הרב גרוסמן לאחר דרשת "שבת שובה" במועדון "שבת אחים", כל הקרקעות באלעד הפקר הן, מי שרוצה שיביא גם הוא קאראוואן, אתה זוכר,? אם לא שאל נא את ....! אולי הוא יזכיר לך.
יש עדיין פיסות קרקע באלעד, לכו שובו לאהליכם ותנוח דעתכם בשלום.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2004 01:43 |
|
| |
חוששני שאינך מדייק במספרים
ולענייננו,
הם, ורק הם, הקובעים.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2004 01:45 |
|
| |
אתה עדיין מתעלם מטענת "הקרקע שלנו"?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2004 01:49 |
|
| |
ועוד הערה המספרים הם הקובעים!
אך אחד לא שלל את זכותכם לקבל קרקע, מבנה, מגרש כדורגל, מה שאתם רוצים קחו!
יש לכם מאה בסניף אתם שווים הכל...
אתם גדולים..... אתם ענקיים..... לכם מגיע הכל...
כל ארבעת הקרקעות של הקאראוואנים החסידיים הכל מגיע לכם.....
התאבון שלך עוד לא הגיע לסיפוקו,
קח עוד....
תחזרו לדרך החיים... אולי תוכלו להשתלט ולזרוק את הבני תורה משם מידה תחת מידה....
יש עוד כמה קרקעות ליד הגינה... זה גם שלכם הרי יש לכם מאה מתפללים שלימים בסניף....
יש גם עוד כמה שטחים ריקים ברח' יוחנן בן זכאי מול בעלי התוספות קחו גם את זה הרי אתם מאה מתפללים.....
וגם המכולת בקרית ויזניץ שלכם הוא.... קחו אותו ותלכו...
תוקן על ידי - yk562 - 19/04/2004 1:49:47
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2004 01:51 |
|
| |
מתעלם?
כבר הכברתי על כך מילים די והותר!
רק ישמעו אוזניך מה שפיך מדבר:
"קרקע ציבורית היא הפקר, וכל החפץ בה יבוא ויטול"...
ואידך, זיל גמור!
נ.ב. באשר לסיפא של דבריך,
צר לי שאני "הורס" לך את הלילה, (איזה לילה? בוקר...)
הבטחתי כאן הערב להשתדל שלא להגרר,
נסה שוב מחר, אולי ילך לך טוב יותר...
לילה טוב
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 19/04/2004 1:55:22
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2004 01:54 |
|
| |
את זה דיבר פי הרב גרוסמן המרא דאתרא פשוטו כמשמעו, והוא אמר את זה לכם!
שגם אתם תביאו מנדי"ם, ולא להפריע!!! לאחרים
אגב:
להפריע לא צריך להיות חכמים גדולים, גם חתולה יכולה להפריע.
אדרבה: תהיו גברים, תביאו מנ"ד וכולנו נשמח אתכם, אף עין לא צרה בכם, תגדלו
תוקן על ידי - yk562 - 19/04/2004 1:54:28
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2004 01:56 |
|
| |
ועוד הערה:
שוב הקרקעות באלעד הם לא שלך ולא של סבתא שלך!
ואין לך בהם שום זכות קדימה!!!!
גם אם יהיו לך אלף מתפללים!!!!
אין ספק שמגיע לך בית כנסת מפואר, אבל זה לא אומר דווקא איפה שהאחרים הנחיתו את המנדי"ם.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2004 03:10 |
|
| |
כבוד לטאים יקרים.
אתם נלחמים באנשים הלא נכונים. לחסידים מגיע ביכנ"ס בדיוק כמו לכם . הם עבדו קשה וב"ה זכו בסוף. (אפשר לחשוב שיש לחסידים עשרות ביכ"ס ועכשיו קיבלו עוד .זה בס"ה מבנה ראשון)
ולא תצליחו להוציא זאת מהם.
תילחמו על מה שמגיע לכם. אבל בדרכים הנכונות.
מלחמתכם מראה סימני יאוש. עושים רק מה שלא צריך וזוכים ל"שונאים" חדשים במקום אוהדים.
זכרו!!! החכם עיניו בראשו.
במקום לענות לי שטיות תתחילו לעבוד.
ב ה צ ל ח ה ! ! !
תוקן על ידי - sn_lr - 19/04/2004 3:14:58
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2004 04:08 |
|
| |
מרנן ורבנן,
קבל עידכון: המצב כעת הוא שהקרוואנים החסידיים קיימים בזכות ולא בחסד. את הקרקע הם שכרו בכסף מלא ואת המבנים הם קנו בכסף מלא, לכן אפילו אם המבנים יהיו ריקים - הם שלהם; בדיוק כמו שהבית שלך הוא שלך.
אם כללי המנהל התקין והמשחק הדמוקרטי היו מקובלים עליך, היית אמור להכיר בהפסד שנחלתם במשחק - לאחר תרגיל הסכמי השכירות של קריספל - ולנסות למצוא פתרון חדש לבעיית "הסניף". ולמען האמת, זה בדיוק מה שמציע הרב גרוסמן...
(ואגב, אם ב"מנהל תקין" אתה חפץ, היית צריך דווקא להלין על בתי הכנסת שלא אוכלסו כחוק - "דרך החיים", למשל, כמו גם כל יתר בתי הכנסת בשלב ב' שהיו צריכים לעבור נוהל הקצאה ולא עברו. מכיון שנוהל הקצאה נדרש לכל הקצאה ללא תמורה (ודוקא ללא תמורה) - בתי הכנסת היחידים שחוקיים לחלוטין בשלב ב' הם... הקרוואנים החסידיים!)
מרגיז ש"לקחו לך" את המגרש שהעדפת? אכן. אבל כנראה היית תמים מדי... זכותך לקוות שראש המועצה הבא יעניק לך קרקע ובית כנסת בחינם; אבל אינך יכול לצפות שראש המועצה הנוכחי, שאינו רוצה לעשות זאת, ישמור לך את הקרקע שבחרת עד שראש המועצה הבא יוכל להעניק לך אותה...
ולא זו בלבד. אם היתה לכם טענה כלשהיא נגד החסידים, הרי הייתם יכולים להענות להצעתם וללכת לדין תורה אצל כל רב שתבחרו. אבל התוצאה היתה ידועה לכם מראש ולכן בחרתם ללכת לערכאות (משכנות הצדק והיושר, עלאק). מה אומר ומה אדבר? ערכים למופת!
"תעלא בעידנא סגיד ליה". החסידים הלכו עם העצה החכמה הזו של חז"ל, ואתם בחרתם ללכת בכיוון ההפוך. יכול להיות שהיו לזה סיכויים, אבל נפלתם. קורה. זו עדיין לא סיבה להילחם באלו שכן הצליחו.
למלחמה הזו יש רק סיבה אחת: שנאה עזה לחסידים. שנאה שנשפכת מכל משפט שלך, שנאה שמעבירה אותך על דעתך. שנאה עזה שרק בזכותה אתה מצליח לשרבט עשרות שורות נוטפות שומן-קוגעל בלי להסביר ברצינות מה חטאו נגדך החסידים התמימים שרכשו לעצמם בתי כנסת בכסף מלא.
ועל זה לא נסלח.
----
נ.ב. תפסיק בבקשה להשתמש ב"הקרקע שלנו". הקרקע הזו לא של אבא שלך. זו אדמת מנהל שהוקצתה למועצה כדי שתעשה בה כראות עיניה ובהתאם לחוק, וזה בדיוק מה שנעשה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2004 10:34 |
|
| |
חצי, אתה טועה ומטעה.
א. אם אנשי החסידויות הקיקיוניות יושבים במקום בדין (חחחחחחח), מדוע הם פונים לרב גרוסמן שוב ושוב ולוחצים עליו שיפעל ויטיל את כל כובד משקלו, לבל נגיש עתירה לבימ"ש?.?.?
{כנראה שהנכם מבינים שטיעוניכם ותרגיליכם המניפולטביים, לא יחזיקו מעמד ולו לרגע, באולם ביהמ"ש}
ב. "מנהל תקין" קרי: עתירה לבימ"ש אזרחי (לבית דין רבני אתם תצייתו? הצחקת אותי...) להוצאת צו שיורה על פינויים של גוזלי קרקעות.
זו בדיוק הדרך על פיה אנו רוצים לנהוג וממנה אתם, "אבירי היושר", כה חוששים.
ג. מדבריך ניכר שאינך יודע "נוהל הקצאה" מהו. המתחמים הנ"ל, לא רק שלא הוקצו לכם כחוק, אלא שאף הוצא צו בימ"ש נגד איכלוסם.
ד. כפי שהסברתי, אנו מכבדים את המרא דאתרא ומשום כך נעננו לבקשתו שלא להגיש את העתירה, לעת עתה.
ה. על הקשר (שאין) ביננו לבין הר"ן ודרך החיים, כבר עמדתי בדברי.
מדוע אין כל קשר בינכם לבין דרך החיים וישיבת הר"ן, גם את זה כבר הסברתי...
ו. השטח שייך לנו, ורק לנו, משום שאנו ציבור גדול המהווה את רוב דיירי האזור ולא גיבוב קומץ אנשים מכל קצוות העיר...
ז. מה שירבטת?
"ועל זה לא נסלח"?.?.?
ממש לא ציפית שתבקשו "סליחה",
אני מודע לכך שמונח זה, אינו מופיע בלכסיקון שלכם.
אך מידת חציפותך,
הצליחה להפתיע אותי.
מה אומר ומה אדבר,
"הקוזאק הנגזל",
פשוט "חסיד" לעומתכם...
-----
נ.ב. האמן לי, כמעט ולא הכרתי אתכם עד לפני מספר ימים.
לאור הכרותי הקצרה,
אני בהחלט לא סובל אתכם!!!
תחיה עם זה,
סלידה - זו זכות לגיטימית במדינה דמוקרטית!
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 19/04/2004 11:31:17
 |
|
|
|
|
|