|
|
| נשלח ב-31/5/2004 19:37 |
|
| |
רבותי למה לריב?
כשם שהמציאו את המושג של בית כנסת מעל גן ילדים כך שימו לב לסקופ הבא:
יבנו קומה נוספת מעל בית הכנסת שמעל גן הילדים ובא לציון גואל.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2004 13:17 |
|
| |
צדיק,
טעות בידך,
הפכו ת'בית כנסת לגן ילדים...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2004 12:12 |
|
| |
אני פורש מניהול אתר זה .אני מתנצל בפני כל מי שמחקתי אותו סתם ללא סיבה והכל בגלל סיבות שלא קשורות לשום דבר עניני.
פשעתי בניהול האתר ועל זה אני מכה על חטא!!!!!!!!!!!!
אני מצהיר בזאת שאני אפס .ואני משועובד ליקי ריסנר .וזה חבל ..
אף אחד לא יסתום את הפה לרסנרוביץ
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2004 13:48 |
|
| |
צורם,
אם כבר הקפצת את "אשכול הסניף" הידוע לשימצה (האשכול, לא הסניף חלילה..).
הרי שכאן המקום לציין, כי לבחירות לגבאות הסניף שהיו אמורות להערך בשבוע שעבר, לא הגיש איש מהחברים את מועמדותו.
כעת, צורם,
מאחר שיורדת מכתפיך החסונות, המעמסה הכבדה של ניהול פורום "שוקק" זה, שמא תאות להתנדב וליטול על עצמך את המשימה הכבירה של ניהול "הסניף"?.?.?
תומך פוטנציאלי אחד, כבר יש לך.
--------------
כי לא כצורנו צורם ואויבינו רסנרים...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2004 17:50 |
|
| |
http://www.nevo.co.il/serve/shopping/mails/151-03_p.html
מיני-רציו:
היישוב אלעד הוא בעל צביון דתי וצרכי הציבור לבתי כנסת הוא גדול. המועצה החליטה על הקצאת מקרקעין להקמת בית כנסת נפרד לציבור חסידי ונבנה עליו מבנה מעטפת, שהוא נושא העתירה. בין המועצה למשיבה נחתם הסכם בדבר זכות שימוש במבנה, ונאמר בו כי אין מדובר בהקצאה וכי אין המשיבה רשאית לעשות במבנה שינויים.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2004 16:25 |
|
| |
פגשתי הבוקר חבר שסיפר לי שהולך שם "שמח"...מישהו יודע מה קורה שם?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2004 13:54 |
|
| |
חרדי חרד אורדמן תכנן לפתוח בית כנסת נפרד ביחד עם הבני תורה משבת אחים וכמה חברה מהמודרנים של דרך החיים שהפסידו בבחירות וזה היה אמור להיות הבית כנסת הכי נורמלי בעיר כי יש בעיה עם החברה שחושבים ששבת אחים זה "סניף" של נוסח ספרד של אינזנשטט וזה ממש לא ככה שבת אחים זה בית כנסת נורמלי ובגלל אלה שחושבים שזה סניף הוא רצה להפרד ולפתוח מסגרת חדשה אבל בסוף כנראה זה לא יהיה כי בתוך הבית כנסת הבינו שחייבים לשנות אם רוצים שכולם ישארו וכנראה שבסוף לא יהיה שום בלגן.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2004 20:49 |
|
| |
הגרשז, אתה מאילה שרציתם לפרוש?
או מאילה שרצו להישאר?
בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2004 01:08 |
|
| |
אני מסתדר עם כולם אני מהאו"ם(אורדמן ומוטי...) והאמת אני חושב שכל הקטע שאנחנו כביכול סניף של שפסל לא נכון אנחנו עומדים בפני עצמנו ואנחנו לא קשורים אליהם בכלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2004 09:08 |
|
| |
סקופ: לוק עומד להכריז תכף כשאבחר תיפתר מאליה בעיית שבת אחים-הסניף-חסידים אל תשאלו למה כי התשובה היא ככה קודם תבחרו אחר כך תיראו אז שוב פעם לג'ינגל לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק חלס נשברו לי האצבעות אני כבר החלטתי לוק הוא המועמד שלי למשרד התשתיות במקום פריצקי לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2004 10:32 |
|
| |
הגרשז,
אתה עושה לנו, עמיתך לספסל "הסניף", שירות דב, כמעט כמעשה "פריצקי-שינוי"...
בחיאת חבריקו,
עשה טובה, לנו ובעיקר לעצמך, המשך להלחם מלחמת חורמה, בכל רחבי הרשת, ב"ידידיך"... יעקב ובן תיירה
לנו, אנשי "הסניף", הנח...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2004 11:07 |
|
| |
מי אתה ימניאק מי אתה שתחליט מי מלכלך את בית הכנסת אתה גרמת את הנזק הכי גדול אתה הכנסת את המושג סניף והרסת את בית הכנסת אנחנו יודעים מי אתה אתה רק הורס רוצה בית כנסת של פרוסטרס רוצה להעיף את הבני תורה אפילו חנוך ומוטי מתים להתפטר ממך אז מי אתה יבחוש בן שלולית מי אתה בכלל?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2004 11:08 |
|
| |
חוץ מזה שלוק יטפל גם בך...
|
|
|
|