בית פורומים אחרדים-אלעד

מהומות בסניף של שפסי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/7/2004 16:23 לינק ישיר 

אני רק מקווה שאתה לא מתכוון ללוק אם כן הזהר לאחר הבחירות לוק יטפל גם בזה לוק ראש המועצה שלי למעני...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2004 09:19 לינק ישיר 

גרשזי,

אני מבין שכ"בן תיירה אמיתי", שם כמו "הסניף", לא עושה לך את זה...

אז, מה אתה מציע, לחלופין?

אולי "שבת אחים ואחיות", בנשיאות יב"ז?.?.?

אייייייי - כמה שאתה והיא בני תורה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/7/2004 10:35 לינק ישיר 

קואלצחה חדשה מתגבשת באלעד!

בסוף שבוע שעבר פנה הרב קריספל ללוק עם ההצעה להקים קואלציה שתכלול את לוק, קריספל ועמרוסי. כאשר על ראשות העיר תהיה רוטציה. במחצית הקדנציה הראשונה קריספל יהיה ראש עיר ועמרוסי יהיה סגן ולוק ממ"מ. במחצחת השניה עמרוסי יהיה ראש עיר לוק סגן וקריספל יפרוש מהחיים הפולטים באלעד. כמובן שללוק ינתנו סמכויות נרחבות במהלך 4 השנים.

כמו כן קריספל אמר שהוא מתכוון לפנות לתימנים ולהציע להם שתמורת הצטרפות לקואלציה הרב גמליאל יחליף את הרב מלכה מיכוון שרוב הציבור הספרדי באלעד הינו תימני.

קריספל ציין שקואלציה כזאת (ללא התימנית) תביא כ- 5000 מצבעים. ותבטיח ניצחון מוחץ. ותאפשר שינויים מרחיקי לכת באלעד. ושלום אמיתי בין רוב אוכלוסיית אלעד.

לשינוי הצביעו לוק ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2004 10:44 לינק ישיר 

ומה עם הרב בגד הוא לא קשור לקואליציה? כי יודעי דבר אומרים שהוא העביר את התושבות שלו לאלעד והוא הולך לרוץ עם לוק וחוץ מזה לא רוצים את קריספל לוק הוא יחיד שלא קשור לגורמים פוליטיים היחיד שיביא שינוי היחיד שיעיף מכאן את הפרוטקציונרים שלא מתכננים לגור כאן רגע אחרי שהם יפסידו לוק לוק לוק לוק לוק לוק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2004 11:10 לינק ישיר 

הרב באגד פנה ללוק כדי לעבור השתלמות איךבמצעים שינויים בפוליטיקה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2004 12:05 לינק ישיר 

ואני מציע לך לעבור השתלמות בקריאה וכתיבה בעברית..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2004 12:42 לינק ישיר 

תושב חדש!
תודה על ההצעה. אני לוקח אותה ברצינות ...

הצבע לוק ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2004 13:12 לינק ישיר 

יעקב איזה קטע אז זה באמת נכון שהרב בגד מעורב כאן בבחירות כי כך שמעתי שבוע שעבר בעיר ובשבת מישהו אמר לי שהוא שמע על זה גם מהחתן של הרב בגד מה באמת הקשר בין אלון לוק לבין הרב בגד והאם לוק למד בעבר בישיבת נחלים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2004 13:15 לינק ישיר 

דרך אגב האם הרב בגד תומך גם בכסף באלון לוק או שרק רעיונית?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2004 13:41 לינק ישיר 

יעקב אני מבין מהתגובות שלך בפורום שהרב בגד סייר בשבוע שעבר עם אלון לוק בעיר האם תוכל להרחיב ולחשוף לאלו סיכומים הם הגיעו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2004 14:54 לינק ישיר 

הגרשז היקר
לוק לא למד בעבר בנחלים (הוא חוזר בתשובה) בגד לא ממן את לוק. הוא בא לקדם רעיון מסיים. קבוצת משקעים מארה"ב רוצה להקים בארץ מפעל הייטק. שבה יעבדו אנשים דתיים שיגרו סמוך למפעל. לילדהם יוקם בית ספר מתקדם שישלב לימודי קודש וחול. במפעל יעבדו 12 שעות ביום 6ש' עבודה ו 6 שעות לימודי קודש. המפעל יתעסק בפתרונות חיוב קניה אוטמטים כלומר הקונה מסתובב עם עגלה ישים את המוצרים בעגלה והעלות תתעדכן בצורה אוט'.

לוק פנה לרב בגד על מנת שיקח בחשבון את אלעד כמקום פוטנציאלי להקמת המפעל. ובגד בא לסייר באלעד. זהו הקשר היחיד ביניהם. כמובן שלוק אוהב לקבל עצות מכל אדם מבחינת "איזו הוא חכם הלומד ...

הצביעו לוק .. הביאו את המפכה !!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2004 16:00 לינק ישיר 

יעקב12 היקר!
אם אתה בבחינת חכם הלומד..
וקיבלת את הצעתי בקשר להשתלמות בעברית, מרים אני את הכפפה ויאלא.. בא נתחיל בהשתלמות.
שיעור ראשון:
"משקעים" = משקיעים.
"שיגרו" = שיגורו.
"לילדהם" = לילדיהם.
"חסדים" = חסידים.
"חסד" = חסיד.
"דויד המלך = דוד המלך.
לעינינו = לענינינו.
"פולטקאים" = פוליטיקאים.
"בשבלכם" = בשבילכם.
"ישבה" = ישיבה.
ובכן: זהו מדגם קצר ומייצג, אז.. תכין שיעורי בית ונמשיך..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2004 16:10 לינק ישיר 

תושב חדש . תודה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2004 16:35 לינק ישיר 

יעקב תן לי לחדש לך אני בכלל לא שמעתי על הביקור אבל כן שמעתי בשם החתן של הרב בגד שדרך אגב הוא חרדי... שהרב התלהב מאוד מאלון לוק והוא אמר שחבל שהוא לא יכול להתמודד באלעד כי עכשיו שהוא יצא לפנסיה והוא רק נשיא כבוד בנחלים הוא היה מסכים לרוץ עם לוק אם הוא היה פונה אליו בזמן שהוא עוד יכול להעביר את התושבות שלו לאלעד. עכשיו לפי הערכה שלי לוק+הרב בגד זה זרכב שיכול לסחוף גם את החרדים הפתוחים וגם את הדתי לאומי. לדעתי עוד לא מאוחר מידי ואם כמו שאני מבין בשם הרב בגד לוק יפנה אליו הוא יעזור לו בכל הכוח ואז אם הוא הולך בדיל עם עמרוסי ורייסנר הוא לוקח את הבחירות. כי הרב בגד הוא לא עוד פוליטקאי מי שמכיר אותו יודע שיש לו עוצמות של אדם מהדור של שרון ופרס אפילו רבין היה מתייעץ איתו למרות כל הקטעים שהוא היה עושה בכנסת וגם זה היה לשם שמים כדי שהציבור הדתי יהיה גם בכותרות מעניינות ולא רק שכל היום יגידו הדתיים סוחטים כספים בקיצור לפי הנתונים האלו נראה שהקרב על ראשות המועצה לא הוכרע אם בגד מתגייס עם כל הכוח יש ללוק סיכוי טוב להבחר. אני מאוד מקווה שהוא יבחר כי הוא איש העשיה היחיד בהתחלה צחקתי אבל ביררתי במשך כמה ימים ומתברר שהבןאדם הזה הוא איש שיודע להזיז דברים וכל מי שפונה אליו הוא עוזר לו ולא משנה מי הוא אנשים כאלו אני אוהב אנשים כאלו כמו לוק העיר צריכה לא בעתיד זה כבר יהיה מאוחר מידי אלא עכשיו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2004 17:07 לינק ישיר 

חשיפה בלעדית לפורום "חרדים-אלעד":
הרכב הרשימה של "הג'וקר" - אלון לוק.

מקום ראשון - אלון יעקב לוק, הבלתי מעורער...

מקום שני - יוסקה בא-גד, לשעבר ליצן הכנסת וראש יב"ע נחלים.

מקום שלישי - מנשה יוספוביץ', האיש והאגדה

מקום רביעי - יוסי פריצקי, האיש שלא ידע לשתוק...

לוק. לא נפסיק לשיר ולרקוד...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > מהומות בסניף של שפסי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 16 17 18 ... 59 60 61 לדף הבא סך הכל 61 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.