בית פורומים אחרדים-אלעד

מהומות בסניף של שפסי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/7/2004 14:32 לינק ישיר 

כל כך הרבה מלל וכל כך מעט תוכן...

לו לפחות היית רושם את שמו נכון: בא-גד .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2004 14:39 לינק ישיר 

סליחה הרב באגד נזרק מישיבת נחלים ומכל גוף השייך לנחלים לאחר שרצה לגנוב לו ולעוזרת שלו גב' ב. סכום כסף גדול מדובר שהוא יקבל 350000 והעוזרת 250000 ולאחר שהמנהל בנק התקשר למנהל הישיבה והוא לא נתן אישור לדבר בא גד צעק עליו שהוא יפטר אותו אבל זה לא עזר לו והוא פוטר מהישיבה יחד עם העוזרת שלו.
כיום מי שמנהל את מוסדות נחלים הוא בני עקיבא ואין לבא גד שום קשר או נשיאות או תואר כבוד למקום להיפך רק תואר של ביזיון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2004 14:42 לינק ישיר 

אתה מקשקש בשכל זו עלילה כיון שמדובר בחלק מהפנסיה שהובטחה לו אחרי שהוא הודיע על פרישה מההנהלה בפועל על מנת שיוכל לכתוב ספרים ולעסוק רק בלימוד כי מי שיודע מאז שאחיו פסח ז"ל שעסק בניהול הישיבה נפטר כל העול נפל על הרב בגד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2004 14:45 לינק ישיר 

והעוזרת גב ב. לשעבר גם צריכה לקבל פנסיה של 250000 על כמה שנים בודדות שהיא עובדת שם תעשה לי טובה כל אחד נתן גיבוי לשיק של השני.
הוא נזרק ולא פנסיה ולא משכורת זה היה גניבה שרצו לעשות ביחד.
הרי מה עשתה שם גב' ב. חוץ מלהתחתן עם הרב מ.
למי הלך כל הכספים של השבתות שהיו עושים אנשים מחוץ לישיבה בישיבה ובחדר אוכל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2004 14:49 לינק ישיר 

הצלה תיזהר - הגרשז עוד יתבע אותך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2004 14:53 לינק ישיר 

ידידי הגרשז,

שאלת: "תסביר לי מה הפירוש "לשעבר ליצן הכנסת" אם זאת לא ליצנות עליו מה זה כן?" ס"צ.

תשובתי:

זאת עובדה!

ולגופה של מעילה...

אתה פשוט הופך את היוצרות ומסלף את העובדות.

הרב בא-גד היתפוטר מישיבת נחלים לאחר ששמוליק לינצר, העו"ד הפתח תקואי אשר לבקשת מרכז יב"ע, ביקר את התנהלות כספי העמותה, מצא ליקויים חמורים באופן התנהלותה.

הדברים ידועים ואף הופיעו "שחור ע"ג עיתון" בכל המקומונים הפתח-תיקואים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/7/2004 15:01 לינק ישיר 

אתם חבורת מוציאי שם רע כל הסיפורים האלו התפרסמו על ידי השונאים של ר' יוסף בגד ומי שפרסם את זה בעיתון קול העיר פתח תקוה התנצל שבוע אחר כך והגיע לבית של ר' יוסף בבושת פנים וביקש סליחה והתחנן שהראש ישיבה לא יגיש נגדו דיבה והרב בגד שהוא יהודי אציל אמר לו שעל כבודו הוא מוחל ואין לו קפידה עליו אבל על כבוד התורה הוא לא יכול למחול ובכל מקרה הוא לא תכנן להגיש תביעת דיבה ועו"ד לינצר בעצמו התראיין ואמר שהרב בגד פעל על פי החוק ולא היו שום גניבות ורמאויות רק שהרב בגד בגלל שהוא כבר יהודי מבוגר וכמעט חמישים שנה הוא מנהל עם אחיו את הישיבה ואחיו ניהל תמיד את הצד הכספי ומאז שהוא נפטר הרב בגד עסוק רק בענייני כספים והוא פשוט רוצה יותר זמן בשביל ללמוד ולכן הוא העביר חלק מהסמכויות ונשאר נשיא הישיבה. וכוכם צרי עין כשתעשו פסיעה אחת מצעדי הענק שעשה הרב בגד בחייו תצייצו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2004 15:05 לינק ישיר 

מה שבטוח שמדובר בידען ובתלמיד חכם אדיר ואני בטוח שאם הוא היה חרדי לא הייתם מעיזים לדבר עליו כך כשאתם מתבססים על שמועות שהופרכו כולכם חייבים להתנצל כאן על השטויות וההוצאת שם רע שעשיתם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2004 15:09 לינק ישיר 

התאדיתם...כל כך מהר משפיעה הקפידה של תלמיד חכם???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2004 15:10 לינק ישיר 

נכון ...

(ליתר פירוט דעתי בנושא - נא להסתכל על תגובתי הלפני קודמת)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2004 15:12 לינק ישיר 

תתנצל כמו גבר אל תשתפן מדובר כאן בכבוד התורה ולומדיה לא בפוליטיקה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2004 15:23 לינק ישיר 

בשביל העקרון קראתי שוב את מה ש'כתבת' .

לא מצאתי ולו מילה אחת אני מסכים איתה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2004 15:29 לינק ישיר 

אני לא מבין, אז אתה מתנצל על הפגיעה בכבוד התורה או לא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2004 16:03 לינק ישיר 

סליחה על מה להתנצל ולמי להתנצל.
גם אני מוכן לקחת סכום של 350000 או כמו שלקחה הגב' שנשואה היום לבעלה השני הרב מ. מהישיבה 250000 ולומר אחר כך שיבקשו ממני עוד סליחה.
אני רוצה יחס על דברים ולא תשובה חלקה שזה לא נכון תסבירו לי בבקשה:
1) להיכן הלכו הכספים של השבתות בישיבה?
2) מה היה תפקידה של גב ב.?(חוץ מלהסכים לכל מילה של באגד)
3) למה מנהל הבנק התקשר דחוף למנהל ושאל אותו אם לתת אישור על השקים הגדולים?
4) למה שניהם הרב באגד וגב ב. לא נמצאים כבר בישיבה ולא עובדים בה?(ולא מדובר ביציאה לפנסיה כי גב ב. עדין לא בפנסיה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2004 16:10 לינק ישיר 

א. עובדה שהרב מ' מכהן עדיין בישיבה והגברת הנכבדת נשברה מזה שהעלילו עליה וכתבו עליה בעתונים אז היא יושבת בבית ומסרבת לבוא לישיבה ולידיעתך היא עדיין מקבלת משכורת ויש עליה לחצים שתחזור לעבוד בישיבה והרב בגד הוא יהודי אמיץ שעבר הרבה בחיים שטויות כאלו לא שוברים אותו והוא ממשיך לבוא כל יום לישיבה והוא יושב ולומד וכותב חידושי תורה מבוקר ועד ערב ועובדה שהעיתון קול העיר פתח תקוה התנצל ואמר שהטעו אותו וגם לינצר אמר שהרב בגד זכאי וכל פתח תקוה יודעת את זה היום שהרב בגד הוא נקי ללא רבב רק אתה ממשיך להשמיץ ולסלף ולפגוע ברב גדול בישראל תלמיד חכם משיכמו ולמעלה שהעמיד רבבות תלמידים שחלקם מגדולי התלמידי חכמים בדורינו ואני שואל למה? למה להשמיץ על סמך שמועות לא מבוססות שהופרכו? הכל בגלל שהוא אמר מילה טובה על לוק? תתבייש לך!

תוקן על ידי - הגרשז - 12/07/2004 16:11:39

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > מהומות בסניף של שפסי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 18 19 20 ... 59 60 61 לדף הבא סך הכל 61 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.