בית פורומים אחרדים-אלעד

מהומות בסניף של שפסי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/4/2004 03:13 לינק ישיר 

לילה טוב!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2004 19:14 לינק ישיר 

בדקתי.

כעשרים מתפללים (כולל ילדים), התפללו השבת במניין החסידי שבמתחם המריבה, לעומת למעלה ממאה מתפללים שנדחסו ב"סניף".

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2004 20:03 לינק ישיר 

הוי כמה שטיות אתם מדברים הקידוש שהיה בבית כנסת החדש של חסידות סלונים הלבנים היה יפה מאוד היו שם קרוב ל300 איש.
נציגים מכל הבתי כנסיות החסידים בעיר הגיעו לחזקם.
הדבר היחיד אשר גרם הסניף של שפסל ושל הגבאי טבק ושל איש בית אבא ואמא אדון שחורי אשר הגיש לבית המשפט בקשה לתת צו איסור כניסה והכל בהוראתו של הרב גרוסמן שיהיה פירוד גדול בבחירות הקרובות בין החסידים לבין הליטאים.
וזה לא הפעם הראשונה כולם זוכרים את המקוה בויזניץ שגרוסמן חבר המועצה הצביע נגד המקוה.
רבותי אם אתם רוצים שצוריאל קריספל ירוץ שוב אז תמשיכו במריבות בין הציבור שלנו לציבור שלנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2004 22:25 לינק ישיר 

ישמעו אוזניך מה שפיך מדבר!

נציגים מכל בתי הכנסת בעיר הגיעו לחזקם והיו שם רק 300 איש...

אז הגיעו לשטיבעל 300 (?.?) איש מכל רחבי העיר לאכול קוגעל, לכן מה?

אני מדבר על כמות המתפללים.

הייתי בליל שבת שם ובסניף וספרתי.

במניין החסידי היו בסך הכל כעשרים איש כולל ילדים, לא יותר!
ואילו בסניף, למעלה ממאה איש.

אגב, מר אוטמזגין היקר, מדוע לפרסם שמות פרטיים של אנשים שאינם מעוניינים בכך וכי לא די לך בכך שאתה משתמש בשם לא לך, במטרה להשמיצו?

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 03/04/2004 22:32:05

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2004 23:53 לינק ישיר 

אולי יש לך בעיה בהבנה מר מרנן_ורבנן (אמבולנס ק.ל.) אבל הכונה שהיו שם 300 איש אשר יתפללו שם גם בעתיד.
ותראה לי עוד בית כנסת שקורא לעצמו סניף מה זה בנק או משהו דומה.
ובקשר לשם מהיכן אתה יודע מה שמי ובשם מי אני כותב.
אפשר לחשוב שאתה מרנן_ורבנן אם בכלל יש לך קשר לאותם רבנים.
אז כשאתה תחליף את השם אני יחליף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2004 00:11 לינק ישיר 

גם אני באתי בליל שבת לבתי הכנסת הנ"ל
בשני המנינים יחד התפללו בליל שבת כמאה אנשים (לא כולל ילדים) בדוק ומנוסה !

הציבור היה מזועזע עד עמקי הנפש על יהודי שומר תורה ומצוות אשר העיז במניעים של .צרות עין נטו לפנות לבית משפט שיספיק עוד לפני שבת קודש להוציא צו איסור איכלוס על בתי הכנסת הקד' עד שיבוררו הענינים.
כמובן המתפללים התפללו שם בשבת משום שכאמור התקיימו תפילות שחרית ביום ו' והציבור נכנס לשם קודם, אף הציוד היקר הועבר באישון ליל ו', ולכן באופן זה צריך צו פינוי ולא צו איכלוס...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2004 00:14 לינק ישיר 

"אבל הכונה שהיו שם 300 איש אשר יתפללו שם גם בעתיד"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וכל מילה מיותרת!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2004 00:17 לינק ישיר 

יצויין שמכל בתי הכנסת החסידים בעיר באו לקידוש שנערך בקראוונים הנ"ל, כמו"כ באו לחזק את מתפללי בית הכנסת הרב וואזנר שליט"א מקהל חסידים, והרב מ"מ פקשר שליט"א רב קהלת ויזניץ.

לאחר הקידוש נערך ריקוד ברחובה של עיר ע"י כל המתפללים שכאמור באו לחזק יחד עם חסידי סלונים וערלוי, האוירה והרגשה היתה של התרוממות רוח, כאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2004 00:27 לינק ישיר 

מרנן ורבנן, אם כבר יורדים כאן לדקדוקי מילים, אז בבקשה ! הרי בתחילה כתבת שבבוקר יש לכם כמאה מתפללים בשל היותו המנין המאוחר באיזור, ובסוף, לאחר שרצת והתרוצצת בליל שבת קודש כדי לעשות את מלאכת הספירה הגעת (בסוף התפילה, אחרי הספירה בסלונים וערלוי) ל'סניף' וראית מאה אנשים דחוסים.. בלילה אתם מתחילים להתפלל ג"כ מאוחר?... אולי אחרי השקיעה מתחילים ידיד נפש (ספרד) ?
מה התמימות הזאת?
האם אפשר להתפלל בשני מנינים של עשרים אנשים כולל ילדים תפלת שבת? אולי אתם מסוגלים לזאת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2004 01:42 לינק ישיר 

א. אכן,
השבת "שבת הגדול" היה "הסניף" מלא עד אפס מקום אף בליל שבת, לעומת ה"שטיבעל" שהיה "מפוצץ" בכעשרים איש בלבד (כולל ילדים) בכל אגף.

ב. חחחחחח, עשרים איש שמתקבצים מכל רחבי העיר (להתפלל! לא לאכול קוגעל, לזה הצלחתם לגייס 300 איש...) המנסים במרמה וכבח הזרוע "לגזול" קרקע לא להם הם "ל"ו צדיקים" בעינך, נכון יותר לומר "כ' צדיקים"...
ואילו העשוקים, למעלה ממאה איש, תושבי המקום, המנסים להתגונן ולעמוד על המגיע להם בדין, הם ה"צרי עין".
אכן, קרומקייעט חסידי.

ג. אחרוג ממנהגי ואשיב לך בסגנונך, עדיף "סניף" מלא בשעת התפילה, על פני "שטיבעל" המלא רק בשעת הארוחה...

ד. הופתעתי לקרוא ש-20 איש בליל שבת הם בגדר "כן ירבה וכן יפרוץ", מעניין כמה "מתפללים" היו (מנין?.?.) אם לא היו "מענים" אתכם, עלאק.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/4/2004 01:51 לינק ישיר 

תפסיק עם הבדיחה של העשרים איש, OK ?
לפי סגנון הכתיבה שלך שאתה מדבר כל הזמן על מנין אחד בעוד כולם מדברים על שני מנינים בשני הקראוונים, אתה סתם קשקשן שלא היית שם בכלל!
כאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ, אלו היית שם היום היית מבין..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2004 01:52 לינק ישיר 

בעלי היה שם הבוקר. היו בערך 50 מתפללים בסלונים ו-40 בערלוי.

אחרי התפילה באו כל החסידים של העיר לקידוש שהם עשו, ואחרי הקידוש הם רקדו ביחד בכביש.

הקטע הוא שאנשי "שבת אחים" הוציאו להם צו מבית משפט שאוסר להיכנס לבתי הכנסת, והם "שמו פס" ונכנסו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2004 01:55 לינק ישיר 

ידידי,

אתה "אשכרה" קשה קליטה, או שזה קורה לך רק בשעות הלילה הקטנות?

עכשיו, תחזור שוב לראש הודעתי, תקרא, תישן על זה לילה ובבוקר אולי תבין...

"20 איש בכל אגף"

הייתי וספרתי!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/4/2004 01:58 לינק ישיר 

הצלחתם לגרום לאיחוד אדיר בין כל קהילות החסידים בעיר המשיכו במדנים ומריבות ! המשיכו להציק! המשיכו המשיכו המשיכו ! רק כך הציבור החסידי יתאחד יגדל יד ביד רק כך תגרמו לאחדות ישראל, ישר כח!
ובאשר לצרות עין, אני עדין חושב שאם קבוצה חסידית שעד היום לא הכרתם הניחה קראון מכספה ולכם עדין אין ולכן אתם מציקים בברוטליות זה 'צרות עין' במלא מובן המילה. (והסיפור שהקרקע שלכם 'בולשיט' הבטחות יש לכוווולם פה במועצה, הסיפור עם קהילות החסידים הנ"ל חוקי ביותר, אם יש לכם בעיות לכו למועצה, ולא למיניחי הקראוונים).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2004 01:59 לינק ישיר 

מרנן,
כנראה הגעת מוקדם מדי, כשכל החסידים עוד ישנו...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > מהומות בסניף של שפסי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 59 60 61 לדף הבא סך הכל 61 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.