| נשלח ב-12/7/2004 16:15 |
|
| |
או שיש לך אינטרס ללכלך בגלל מה שהיה עם ארגון הצלה? אז תחשוב בגלל ארגון זק"א ואלון לוק אתה מלכלך תלמיד חכם כזה אדיר? תתבייש!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2004 17:17 |
|
| |
עד איכן יכולה להגיע השינאה? זו דרכה של תורה? ככה תלמדי חכמים מרבים שלום בעולם?
די לשנאה! באו נתחיל דרך חדשה למען התורה בעם והארץ.
באו ונדון אנשים לכף זכות. באו נלך בדרכה של תורה ללא שמירה על אינטרסים אישיים עם כבוד לזולת כפי שחז"ל למדו אותנו!!
הצביעו לוק .
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2004 19:39 |
|
| |
זה באמת לא יאמן איך שאדם שרוצה להציל נפשות בישראל תוקף ושופך את הדם של אחד מגדולי המרביצי תורה בארץ והכל בגלל פוליטיקה. לא להאמין...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2004 19:42 |
|
| |
שעפסי עוד אחד שהוא בן בליעל מחבורת יאקי
והוא מנהל בית כנסת
לא יאומן
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2004 00:31 |
|
| |
על הסכין,
א. טעות בידך, בזכותו של שפסעל הוקמו בעיר, במשך השנים, שלשה בתי כנסת ולא אחד!
(חניכי הישיבות-חפץ חיים, נוסח ספרד ו"הסניף".)
ב. אין ומעולם לא היה, כל קשר פוליטי בין שעפסי לרייסנר.
ג. אני חולק על ידידי אייל,
לדעתי, אין כל תחרות בינך לבין יעקב12.
כבודכם במקומכם מונח, איש איש על דגלו ועל סימלו.
הוא ליצן הפורום...
אתה טיפש הפורום!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2004 09:11 |
|
| |
בוקר טוב. אני עדיין תובע ממכם להתנצל ומבקש מכל חכמי הפורום בן תיירה חצי טון גיוועלד נוברדוק ושאר החברים למחות על הפגיעה בכבוד התורה ועל מעשה הנבלה שנעשה כאן בפורום לרב בגד ע"י הני בריוני הצלהלישן וchiko10 לא ניתן כאן לפגוע בתלמידי חכמים נמחה בכל כוחנו ונעקור את הרע מקירבנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2004 10:02 |
|
| |
הבא ושמעו את אשר יקרכם באחרית הימים אם צביקה כהן יבחר לרשות העיר:
למחרת יום הבחירות הרב גרוסמן יבוא לצביקה ויאמר לו הב, הב והב ....
בהתחלה צביקה יתן. אך כשהוא יראה שרק גרוסמן מקבל הוא ינסה בדרכי נועם לתת פחות לגרוסמן
וקצת יותר לאחרים אבל אז יקום הרב גרוסמן ויאמר לצביקה "ראה מה קרה לקודמך בתפקיד כאשר הוא לא שמע בקולי הוא נזרק לכלבים ... סופך יהיה כסופו אם לא תציית לי". צביקל'ה יחזור לביתו וישתף את אשתו בהתלבטות אך אשתו תאמר "נמאס לי להתגלגל ממקום למקום ולהעביר את הילדים מבית ספר אחד לשני .. והכן הרב גרוסמן צודק אתה כאן בזכותו שלם את החוב ..." ואז הרב גרוסמן ימשיך עם ההב הב ביתר קצב .. וצביקה כהן ימשיך לתת ולתת רק לו.
בינתיים כדי לממן את דרישותיו של הרב גרוסמן יעלו את הארנונה, ולא יספקו אף שרות לתושבים. האוכלוסיה האיכותית תברח מאלעד מחירי הדירות יצנחו (יגעו לרמה של מחרי דירות בדימונה
דירת 3 חדרים 20 אלף דולר) ואז את החסר תמלא אוכלוסיה בעייתית שתקנה את הדירות בזול. מחלקת הרווחה תיקרוס.
הרב גרויסמן יקים משמרת צניעות, שיטפל במי שלא יציית לו. חנות שלו תשלם בזמן דמי השגחה תשרף.
כלה שלא תסכים להתחתן אם בנו. משפחתה תטופל בחומרה ....
ובקיצור דיקטטורה של אדם אחד המטיל את אימתו על תושבי אלעד.
לקראת הבחירות הבאות (לא הקרובות) הרב גרויסמן יציב מועמד אחר לא את צביקה, ואת צביקה יזרוק לכלבים. כדי שלרב תהיה שליטה מלאה והסיפור יחזור שוב אך כל פעם אם גזרות חדשות.
תשאלו אתה נביא? איך אתה יודע מה יקרה?
תשובתי היא: בסרט הזה כבר הייתי. נולדתי וגדלתי באירן בתקופת המהפכה של חומני. הרב גרויסמן לא המציא את השיטה הוא פשוט מחקה אחרים גם סדאם ואחרים פעלו באותה השיטה. השיטה היא שיטה ידוע ונקראת שיטת הבצל או שיטת הנקניק. כל פעם מקלפים את הקליפה הרחוקה ביותר ומקריבים אותו עבור השכבות הפנמיות עד שלא נשאר את מי להקריב. כלומר השיטה היא פשוטה כל פעם מתפטרים מקובצה שהכי רחוקה ומתנגדת לרב גרוסמן, קודם החסידים, אחר כך ד"ל אחר כך חוזרים בתושבה וש"ס אחר כך ליטאים שמתנגדים לדרך ובסוף מבני משפחתו של הרב.
אל תדמו בנפשכם שאם אתם מקורבים או קרובים לרב גרוסמן ולא יעונה לכם כל רע. היסטוריה מוכיחה כי בסוף דיקטטורים אלו חושדים גם בבני משפחתם וממררים את חייהם.
אחי היקרים, אני ברחתי מאירן לארה"ב ברגל מאות ק"מ ללא נעלים (וללא ציפורנים ברגלים, כן אחד משיטות הענשה שם זה הוצאת ציפורניים מהרגליים ) אל תיצרו מצב שבו אתם וילדכם תצטרכו לברוח יחפים לאירן.
ישנה רק דרך אחת טובה והיא: "מה ששנואי עליך אל תעשה לחבריך " , כדברי הילל או כפי שרבי עקיבה אמר " ואהבת לרעך כמוך". בעניינים כלכלים "על פי רוב להטות".
אינני מכיר את צביקה כהן, אך אם אדם מוכשר הוא והגון אדרבה שיגור באלעד שנים אחדות יוכיח עשייה ואם הוא יהיה ראוי הוא יבחר בצורה דמוקרטית לראשות העיר.
אחי ורעי עצרו את המהפכה החומנית הצביעו לוק ....
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2004 10:15 |
|
| |
אחי ורעי!
כדי לעצור את המהפכה החומנית כל מה שעליכם לעשות (בנוסף לזה שתצביעו לוק כמובן) הוא להדפיס את הודעתי הקודמת מספר עותקים ולשים אותה בתאי דואר של השכנים ( כן אפשר גם בלילה שאף אחד לא רואה)
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2004 10:49 |
|
| |
יעקב אני מתפלא שאני לא רואה אותך זועק זעקה גדולה ומרה נגד הפגיעה ברב בגד.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2004 10:55 |
|
| |
אני מצפה גם מלוק שיתגייס בדיוק כמו שהרב בגד התגייס למענו ושוב אני פונה לחצי טון נוברדוק וכל החכמים אל תחשו על עלבונה של תורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2004 11:02 |
|
| |
הרב באגד הינו אדם קדוש וייקר!
אנני רוצא לשים אותו במרכז המגרש שבכל צידי המגרש אנשים זורקים בוץ איש לעבר אחיו.
ככל שתימחה יותר! כך יזרקו עליו יותר בוץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2004 11:09 |
|
| |
הגרשז לידיעתך מעשה הנבלה הגדולה הוא המעשה אשר אתה עושה אתה הוא זה שנותן כוח למי שגנב ולמי שרק עשה חילול ה' גדול מאוד בכנסת לעיני אנשים רבים האם כך לימדונו רבותינו הרי אתה בעצמך יודע (אני לפחות מכיר אותם אישית) את המשפחה שלו זאת אומרת חתנים בנות ועוד קרבה יותר רחוקה שהם עצמם לא הצביעו לו והם עצמם יודעים מי הוא וכל מעשיו רק מעשי ליצנות בעלמא.
ולגבי הרבנית הצדיקה גב' ב. אשתו מנישואים שניים של אותו רב מ. בישיבה לידיעתך היא לא מקבלת משכורת והיא פוטרה מכיון שכל תפקידה בישיבה היא לדאוג לארוחות ולהביא אנשים לשבתות בשביל שיכניס כסף לישיבה אבל גם את זה היא לא עשתה והוא הרב מ. נשאר כי הוא לא עשה כלום.
אבל ברור שדבר אחד קרא מכל הסיפור הזה חתונה של גב ב. עם הרב מ. והיום הם חיים באושר.
ולגבי באגד הוא באמת נמצא בישיבה זה ביתו מי יוציא אותו משם אבל מה לעשות הוא גנב.
אז הגרש תפסיק לעשות מעשה נבלה בישראל ותבקש שכר כזימרי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2004 12:52 |
|
| |
אני לא מאמין למראה עיני לראות כמה אתה מידרדר בשביל רווחיפ פוליטיים כל מה שאתה מספר שקר! לא היה ולא נברא הרבנית מקבלת משכורת הרב בגד נמצא בישיבה ומתייעצים איתו הרב בגד הוא איש דומיננטי שמעורב בהרבה תחומים כולל הבחירות באלעד ואתה סתם מוציא את דיבתו רעה ועל כך אין מחילה ואין כפרה כי זה לא הכבוד האישי שלו אלא כבוד התורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2004 13:16 |
|
| |
אני נאלץ לחרוג ממנהגי בעת האחרונה ולהגיב...
יצא לי להכיר בעבר את הרב בא גד.
איש מרתק, מוזר משהו, אך בשום פנים ואופן לא מושחת.
אני מודה, אינני בקיא בפרשה לפרטיה, אך בהכירי את האיש, אני חושש שנעשה לו, כאן באשכול, עוול.
גם אם הוא מעד וחטא (וביננו, מי לא? דרעי? פריצקי?)
עדיין אין זה מן הראוי להציגו כשקרן ונוכל פתולוגי...
הוא שווה ועשה בחייו "קצת" יותר מזה!
|
|
|
|
|