בית פורומים אחרדים-אלעד

מהומות בסניף של שפסי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/8/2004 08:44 לינק ישיר 

מותר לדעת על איזה תמונה מדובר?לא מבינים כלום ממה שאתה כותב גרש"ז!

הנה ימים באים נאום ה''

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2004 08:52 לינק ישיר 

אני לא יעשהכאן קמפיין לתמונה שכל המטרה שלה לנגח אברכים יראים ושלמים אני רק רוצה ליידע את החברים כאן.
בן תיירה מרנן והניקים האחרים שלהם כאן הם מיעוט קטן שולי איך אומרים בספורט? קומץ... שלא מייצג את הרוב של שבת אחים שהם אברכים ודרך הגב אף אחד חוץ מהם לא חושב ששבת אחים זה "סניף של שפסי" אני מציע שהם יחזרו לבית כנסת של שפסי אם יסכימו שם לקבל אותם. אני בכלל לא בטוח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2004 11:36 לינק ישיר 

בן תיירה אנחנו נעשה סוף לסיפור הזה של פיטפוטים ללא סוף על שטויות באמצע התפילה בבית הכנסת. בית כנסת זה לא מועדון חברים ולא "סניף" של בני עקיבא. התופעה המכוערת הזאת חייבת להיפסק!
חדל פטפטת בבית הכנסת!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2004 23:29 לינק ישיר 

על מריבות כמו שיש אצלכם בסניף אמר הרב בן דוד בשבת בקידוש של צביקה וורט אדיר.
על הפסוק ויחן שם ישראל אומר רש"י "כאיש אחד בלב אחד". שואל המשגיח הגה"צ הרב אליעזר בן דוד (שהיה משגיח שנים רבות באור ברוך), מה הפשט הרי אנחנו יודעים שכשיש שני יהודים כבר יש שלוש מפלגות ושלוש בתי כנסת אז איך יכול להיות שמליוני יהודים היו כמו איש אחד הרי זה נגד כל הטבע של העם היהודי המפולג?
עונה הרב בן דוד פשט מתוק מדבש. כשכל יהודי יהיה בעצמו כאיש אחד בלב אחד זאת אומרת כשכל אחד יחשוב רק על עצמו ולא על אחרים ויפשפש במעשיו שלו ולא של השני אז אפשר לקבל תורה.

וזה אני אומר לכם כשבן תיירה ידאג לעצמו והגרשז לעצמו ומרנן ורבנן לעצמו ותושב לשעבר על הצרות של עצמו. כשכל אחד יחשוב על הבעיות שלו בלבד ויתקן קודם כל את עצמו אז אפשר לקבל תיירה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2004 00:36 לינק ישיר 

נו מרנן,

מה היה תוצאות של האסיפה עם צ. כהן?

תן לנו דיווח.[

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2004 13:52 לינק ישיר 

השבת מתוכננת מיתקפה חריפה בבית הכנסת בליל שבת נגד כל הפושטקים שמתפללים בבית הכנסת ומתכוננים להצביע "כח" בגלל מעשה נבלה של יושר החצופים.
אז בן תיירה קח את כל החברים שלך ולך השבת או לסניף של בני עקיבא. או לשטיבלים של אנשי כוח שגנבו לנו את הקרקעות של הקרוונים. צא טמא!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2004 21:05 לינק ישיר 

איך הייתה המתקפה???????

בן תיירה מכוון לדעת תיירה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2004 21:07 לינק ישיר 

ממלא פי מים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2004 01:21 לינק ישיר 

היה שיפור השבת בנושא של הדיבורים. ברוך ה' לאט לאט נהפוך את המקום למקום של בני תיירה אמיתים ואז יגיעו להתפלל גם מרנן ורבנן.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2004 14:17 לינק ישיר 

עיוה"כ התשס"ה.

תוכנית ההתנתקות יוצאת לדרך...

מדינת "ישראל" על 'סניפיה' - מתנתקת סופית מחבל "יהודה"...

היו שלום חברים ובהצלחה ב"דרך החיים", החדשה, בה בחרתם...

גמר חתימה טובה,

מנאי

מרנן ורבנן

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/9/2004 22:26 לינק ישיר 

מהומות בסניף של שפסי

היום יותר מתמיד!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2004 22:29 לינק ישיר 

ברוך השב, פתקא טובה!

הנה ימים באים נאום ה''''

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2004 22:41 לינק ישיר 

אגיטע קוויטל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2004 04:09 לינק ישיר 

האמת שכשאני שמעתי הערב את הדברים הבאים הייתי די בשוק אבל אני מעלה אותם כאן ומי שיוכל לאשר או להכחיש אותם אני וכולנו נודה לו.

בשבוע שעבר היתה אסיפה חלק החרימו אותה ושם החליטו לבחור גבאים חדשים. בתגובה לקח אחד הגבאים את המפתחות של הארון קודש כדי שלא יהיה להם ס"ת ביו"כ ולא יוכלו להתפלל שם וממילא יתקיים בו מה שנאמר "וראו כל עמי הארץ וכו' ויראו ממך". לאחר שהצליחו להחזיר את המפתחות נעלם השופר כדי שלא יוכלו לתקוע בסיום הצום.......והכל למה???? כי מישהו החליט שרוצים להחליף גבאי ולהפסיק את שלטון היחיד של מאן דהו בבית הכנסת....עד כאן מה שחברי סיפר לי....מישהו יודע במה מדובר???? והאם אכן כך היה??? ואיך זה נגמר????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2004 07:14 לינק ישיר 

ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > מהומות בסניף של שפסי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 22 23 24 ... 59 60 61 לדף הבא סך הכל 61 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.