|
|
| נשלח ב-26/9/2004 14:08 |
|
| |
"זר לא יבין זאת..."
יאללה, השתעשנו מספיק, צריך לחזור לעבודה.
יום טוב למשועממי בין הזמנים...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2004 14:16 |
|
| |
הרגש"ז
אולי תאמצו את השיטה של הבית כנסת של שפסי
הוא שם כמה נשים צדקניות ליד המחיצה והם דואגות לעשות כל התפילה
ששששששששששששששששש
זה עבד לא רע ביום כיפור וראש השנה
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2004 15:22 |
|
| |
יוסי, אנחנו מאמצים את השיטה של קצבורג לעזוב את הקלטרס ולהקים מניין לבד זה השיטה היחידה. ומרנן אל תיתמם גם אתה מהפושטקים!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2004 15:45 |
|
| |
הגרשז, התעוררת? מה קרה? בדרך כלל אתה מופיע רק ביום שישי...
הסיפור הוא סיפור עצוב...
אך כמו שאמרנו, ירידה לצורך עליה... וד"ל
זה רק יעשה טוב לכולם, הפורשים יבינו את מקומם, והנשארים יגשימו את חלומם משכבר הימים לפני שהופיע בבית הכנסת, החוטא ומחטיא את הרבים ומלבה את אש המחלוקת שכולם יודעים מיהו!!!
היו צריכים להקיא אותו מהתחלה!
אדם שבאיצטלא האברכית שלו מנסה להשתלט על בית כנסת לא לו!
ולהשליט את דיעותיו על אחרים!
ועל זה נאמר: נבל ברשות התורה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2004 15:51 |
|
| |
בן תיירה וכל חבורתא קדישתא,
למי הכוונה?
אל תגידו לי ששוב לקריספל... 
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2004 16:15 |
|
| |
בן תיירה אולי אתה סתם קלטר שעובד אבל אני אברך ועכשיו זה בין-זמנים. אתה חצוף ועז פנים והמקום שלך הוא אולי בסניף של בני עקיבא אתה עוד יותר גרוע מכולם כאן מי אתה בכלל? מה אתה חושב שבית כנסת בונים עם מצלמה ביד? בית כנסת בונים עם השמצות? כולם פה זוכרים איך הסתובבת והשמצת את שבת אחים ועשית מאיתנו צחוק ופירסמת תמונות כאילו שאנחנו תומכים באלון לוק.
בגלל אנשים כמוך וכמו מרנן וכמו שאר הפושטקים חרבה ירושלים. זה ממש שינאת עמי ארצות לתלמידי חכמים. הלוואי שתגיע לקרסוליים של אברי כוללים.
זה מדהים איך אתם שונאים כל דבר שבקדושה.
אם רוצים דרשה בליל שבת אתם מיד נגד.
אם רוצים להאריך קצת בתפילה אתם מיד נגד.
אם רוצים נוסח אשכנז שזה הנוסח של הבני תורה ושל רוב חברי בית הכנסת אתם נגד.
אם מדברים על הקפדה בזמנים אתם נגד.
אם מנסים לעשות בית כנסת בלי פיטפוטים אתם נגד.
אם רוצים גבאי אחד אברך מתוך שלושה אפילו שאותו גבאי מוסר את נשמתו אתם נגד כי הוא אברך.
אם רוצים לשלם כסף כדי לקנות קרוואן אתם נגד כי אתם לא רוצים אברכים בבית כנסת.
אם מחליטים שיקראו לבית כנסת בשם מכובד "שבת אחים" אתם נגד וממשיכים לקרוא לו "סניף" כאילו זה שבט של בני עקיבא.
אתם מתוסכלים ומתוסבכים אין לכם מה למכור חוץ מכלומיקיות לשמה. אשרינו ואשרי חלקנו שלא שמנו כיושבי בית הקרנות ומפתחי הגרעינים וקוראי ידיעות אחרונות.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2004 16:44 |
|
| |
גרש"ז,
אם כל כך רע לכם עם אותם חוצפנים \ יושבי קרנות, למה אתם לא פותחים בית כנסת נפרד רק לאברכים ?
אה ... נכון ... כמעט ושכחתי.
אתם הרי צריכים כמה חרדים עובדים בבית כנסת, ... שיהיה את מי לחלוב.
כמובן שלא תתנו לילדים שלהם ללמוד עם הילדים שלכם, שהרי אותם חרדים שעובדים הם מבחינתכם מוקצה מחמת מיאוס.
אבל כידוע, לכסף אין ריח.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2004 16:54 |
|
| |
הנה בדיוק כמו שאמרתי. עוד פושטק מצטרף לחגיגה. שתדע! מי שהכי התנגדו לקרוואן הם אלו שאתה קורא להם העובדים. חוץ מזה שזה לא קשור לעובדים אלא לקלטרס! תשאל את מוטי ואת חנוך שהם היו הגבאים של כולם והם בעצמם עובדים. ותשאל עוד הרבה שעובדים ותראה שהם מבינים גם כן שבית כנסת זה לא מועדון ולא "סניף" של בני עקיבא.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2004 17:03 |
|
| |
ודרך הגב צ'יקו צ'יק צ'ק אנחנו פןתחים בית כנסת לא רק לאברכים אלא רק לא לקלטרס ופושטקים ומפצחי גרעינים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2004 17:43 |
|
| |
אולי אפשר להרגע הגרשז? נראה לי שלא כולם מבינים על מה אתה רותח כ"כ.לא כל הנוכחים מעודכנים כמוך וכמו בן תיירה ומרנן וכו'.בן תיירה למה אתה משתיק, זכות הציבור לדעת.
הנה ימים באים נאום ה''''
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2004 17:48 |
|
| |
עוד פושטק שמצטרף לחגיגה במסווה של לא כולם מבינים. כולם מבינים שיש כאן פושטקים קמצנים שאפילו לא הסכימו לתת כסף לקנות קרוואן כל מה שהם רוצים זה לבוא למועדון ולפצח גרעינים ולכן החליטו הבני תורה לפרוש. מה בדיוק לא ברור ולא מובן כאן צפלין צידרייטר??????????????????
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2004 18:02 |
|
| |
הגרשז מה קורה איתך, תבדוק בבקשה שלא התבלבלת בין הכדורים שלך ו...! רק שתדע שאין לי מושג איפה ביהכ"נ שלכם, ועכשיו אני גם לא רוצה!!!!!
הנה ימים באים נאום ה''''
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2004 18:23 |
|
| |
אני מכיר את השטויות האלה. אתה יודע טוב מאוד על מה מדובר ואני בכלל לא יתפלא אם יתברר שגם אתה קשור לזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2004 18:27 |
|
| |
אתה רוצה את הטביעות אצבע שלי בשביל שתדע מי אני? אין בעיה נקבע במקום מוסכם ואני ישאיר את טביעות אצבעותי על פרצופך הרך והמגעיל. השמן והדביק.איכס.
הנה ימים באים נאום ה''''
תוקן על ידי - צפלין10 - 26/09/2004 18:34:30
|
|
|
|
|