|
|
| נשלח ב-28/9/2004 14:30 |
|
| |
מה אתה דוחף אותי לתוך כל השטויות האלו. הרי אני הפסקתי להתפלל עם הפושטקים בגלל שהם הכניסו כאלו דברים לבית כנסת. אני לא מתעניין בתרבות יוון הזאת. אני לא מכניס לביתי את הזבל הזה ולא יוצא מביתי בגלל הזבל הזה... עם כל הכבוד אתה חייב לי התנצלות על מה שעשית כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2004 14:52 |
|
| |
אני ממש לא מתכוון להתנצל לפני טיפוס וולגארי וגס רוח כמוך. יכול להיות שהחברים האהובים שלך אולי מתעניינים בספורט (מה רע בזה?) ואתה הצדיק רק גולש באינטרנט למטרות חינוכיות. אבל הם עדיין עדיפים בעיני עליך! תקרא את התגובות הנורמליות שלהם ואת התגובות המטורפות שלך ותחליט בעצמך.
לעולם יהא "אדם"!
ורק אחר כך "ירא שמים"...
ובשביל להרגיע אותך. אני ישים כאן בעזרת ה' עוד קצת תמונות מהמחאה שלך נגד הפושטקים "בשפע"...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2004 15:06 |
|
| |
אתה מטורף? נדפק לך המוח אצל יוסי בן דוד? או שאתה מסוחרר מרוב סיבובים ברכבים שלו?
תאמין לי שאתה צריך דחוף אישפוז בhttp://www.1201.org.il/main.asp אחר כך נעביר אותך לשיקום אצל הפושטקים החברים שלך מ"הסניף"...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2004 15:09 |
|
| |
תזהר תחשוב פעמיים לפני שאתה תוקף את מורי ורבי ראש הכוילל שאפשר לומר בלי ספק שהוא התלמיד חכם הלמדן ביותר בעיר. מילא את החברים שלך. אבל לתקוף רבנים? אין לך גבולות?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2004 16:06 |
|
| |
עבד קשה, מסכן הגרשז.........
לא נורא זה יעבור לך, לאט לאט תתרגל לספסל האחורי בדרך החיים....
תגיד, איך תסתדר כשכבר לא תהיה במרכז העניינים?
אך בעצם אל לנו לדאוג... כל מקום בו תהיה תכה גלים!
אז יאללה בייי צ'או במבינו...
ולא, אתה לא צריך להביא את כל הלינקים של מה שאני כתבתי, אני יודע בדיוק מה אני כתבתי. לא מוצא חן? תתחפף!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2004 17:07 |
|
| |
ונסיים בברכת "מי שלא קופץ אדום"
אני מודה לאלוהים, שהוא שונא ת'אדומים
אני לובש צהוב כחול, למכבי אתן הכל
אחרייך אני הולך, מוכן למות למענך
חושב עלייך כל היום,
ומי שלא קופץ אדום...
יאללה קפצתי לקולה מבגדד (הפיצוחים בסניף לא משהו).
מי שלא קופץ אדום, מי שלא קופץ אדום.....
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2004 17:20 |
|
| |
כן קופץ - לא קופץ , זה לא משנה.
את החמישיה הם יוציאו מהרשת היום בלילה ...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2004 17:23 |
|
| |
ברוך אני. לפחות אתה מודה שאתה פושטק.
פושטקים לאצטדיון!!!!!!!!!!!!!!!!
הנה הם באים הפושטקים הצבועים.....
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2004 17:32 |
|
| |
גרשזי מותק.
אתה חתיכת "מייבין".
בשביל לשדך בין שירי היציע של "השדים האדומים" לבין היריבה הצהובה, באמת צריך "כשרון" של ליגת האלופות...
אתה יודע מה? הברדק המכוער שאתה יוזם כאן, באמת מזכיר את מה שמתרחש העונה, במחוזות האדומים שנואי נפשנו...
אולי נבקש מחימק'ה שיבוא ויעביר לך "סידרת חינוך"???
|
|
|
|
|