בית פורומים אחרדים-אלעד

מהומות בסניף של שפסי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/10/2004 15:52 לינק ישיר 

מה אתה מתלהב?

כשהחברים שלך לשעבר שאתה מכנה פושטקים ירקדו הערב עם ספרי התורה. אתם תשבו ותבכו.

(היה פעם ספר שתיאר את המצב בחצר האדמו"ר מלובביטש' זי"ע: "רוקדים יורים ובוכים". זה בדיוק המצב שלכם היום!)

אין לכם בית כנסת להתפלל בו.

אין לכם בית מדרש ללמוד בו.

אין לכם רחבה לרקוד בה.

אין לכם כלום.

חוץ מ...

מחלוקת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2004 16:24 לינק ישיר 

מה אתה מקשקש ומחנטרש? חתיכת אינפנטיל. הרי חוץ מיוסי בן דוד הראש כולל שלך אתה לא מבין כלום. תתפלא אבל יש לנו כבר מגרש שאפילו רוב הפושטקים ממועדון הסניף מודים שלפחות חצי ממנו שייך לנו ובעזרת ה' בזמן הקרוב אנחנו נביא קרוון ויהיה לנו בית כנסת של חניכי הישיבות לתפארת. כף רגלו של שום פושטק לא תדרוך אצלינו.

ואם אתה כל כך מודאג אז אתה מוזמן גם כן לתפילה ולהקפות ברוב עם הדרת מלך יחד עם עשרות מתפללים בבית הכנסת של חסידי ערלוי (מקום זמני. רק לשמחת תורה.) שם יחגגו לומדי ועמלי התורה את שמחת התורה בלי ערבוב של ערב רב וד"ל...

שישו ושימחו בשמחת התורה עם בני התורה!!!!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2004 20:54 לינק ישיר 

גרשזוש,

אח-איזה מחזה...

לראות אותך נדחף (ודוחף...), בין "חבריך - הפושטקים",

לא כדי לשמוח עמם בשמחת התורה, אלא בשביל "לחטוף" עוד שני מנות צ'ונט, ועוד כאלו שבושלו במטבחו של "הפושטק הראשי", ר"ל...

"אשרי עין ראתה כל אלה"...

אוח אוח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/10/2004 21:18 לינק ישיר 

בשביל זה אמרתי בתחילת החג לפני ההקפות
"אנו מתירים להתפלל עם העבריינים"

פושטקים לסניף!
פושטקים למועדון!
פושטקים לאיצטדיון!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2004 21:55 לינק ישיר 

גרשזי,

"מתירים להתפלל"???

סבר נא את אוזני, מתי עשית זאת בפעם האחרונה???
(בחג, עכ"פ, ממש לא!!!)

"מתירים לאכול" היה מתאים יותר...

לא ל"שישו בשמחת התורה" כיוונת.

אך "שישו בני מעי", בהחלט קיימת...

אוח אוח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/10/2004 02:08 לינק ישיר 

משמיצן. שקרן. נוכל. והכי גרוע פושטק !!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2004 10:11 לינק ישיר 

איפה בן תיירה הפושטק. משקשק להכנס כאן לפורום? מפחד מחשיפה? אם זה נכון אז דבר אחד כבר הרווחנו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2004 10:19 לינק ישיר 

רבותי אני מבין שחלק ממכם חושבים שזה נמאס או מצחיק. אבל לדעתי זה הנושא הכי חשוב היום בעיר על סדר היום. השאלה היא ביזה עיר נחיה בעוד חמש שנים. האם בעיר של קלטרס ששונאים תורה ולומדיה? האם בעיר שכל חיזוק של יידשקייט נתפס כאיום קיומי? האם בעיר שבה אברך מרגיש מושפל? אם אתם רוצים לחיות בעיר כזאת תמשיכו לשבת בחיבוק ידיים.

אבל אם אתם מבינים שאסור לתת שזה יקרה. תצטרפו אלי למאבק. אם אתם רואים קלטר שפותח את הפה על בני תורה. תשיבו לו. תנו לו בשיניים. תנו לו הרגשה שהוא לא רצוי. ואז יקרה ההפך. הפושטקים יעזבו את העיר ילכו לגבעת שמואל. לכל מיני מקומות שמתאימים להם. יפתחו שם סניפים ומועדונים. ואנחנו נבנה כאן עיר של תורה לתפארת!

נפרדים מהפושטקים!
אנחנו כאן! הם שם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2004 13:09 לינק ישיר 

סתם סופר. אתה מוזמן להצטרף למאבק! http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1138414&whichpage=1 למען עתיד ילדינו.

פושטקים לסניף!
פושטקים למועדון!
פושטקים לאיצטדיון!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2004 14:02 לינק ישיר 

אני מצטרף למאבק.... להעיף אותך מכאן על טיל!!!!

כמות השנאה שאתה זורע כאן ועוד בכזה יום כשעם ישראל בצרה מבחילה אותי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2004 15:07 לינק ישיר 

תסלח לי אבל האסונות קורים בגלל אנשים שלא הולכים בדרך התורה. והכי גרועים הם אלו שחונכו על דרך התורה וכשהם גדלים הם עצמם בועטים בה ואלו הם הפושטקים שבזים לכל דבר שבקדושה והופכים בית כנסת ממקום תפילה ויראת אלוקים ל"מועדון הסניף". אני מכנה אותם בכינוי "לפידניקים חרדים".
לכן אל תטיף לי כאן מוסר. כי אתה הדוגמא הכי גרועה לאברך כולל שבמקום להיות שקוע בלימוד עסוק כל היום ברכבים ובשטויות ובאינטרנט. אתה הדוגמה הגדולה ביותר לכך שגם אברך יכול להיות פושטק.

נפרדים מהפושטקים!
אנחנו כאן! הם שם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2004 10:35 לינק ישיר 

גרשז יקירי.
מה ל"צדיק" שכמוך ולאינטרנט? אתה כמו 80% מהאברכים מ-ש-ו-ע-מ-ם כרוני חסר סיפוק והגשמה עצמית שמנסה בכל דרך למצוא טעם בחייו העלובים בטח אתה מאלה הקמים משנת הבטלה בשעה 8:35 מוצאים איזה מנין מהיר ורצים בדקה האחרונה לכולל כדי שח"ו לא יורידו שקל במלגה אבל...בדרך רואים יתד נאמן אצל השכן אז "שואלים" את העיתון לכמה רגעי חסד וממשיכים ליעד...המשך בקרוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2004 18:09 לינק ישיר 

ואתה בטח פושטק עלוב נפש שלא פותח דף גמרא בחיים ומקלל כל היום את מי שממית את עצמו באוהלה של תורה. אני לא אומר שאני גדול הדור אבל בלי להתגאות יותר מידי אני יכול לומר בפה מלא שאני בהחלט אחד שמרביץ שטייגן ויושב ולומד כמו שצריך. וזה שאני גם מבין במחשבים ומרוויח מיזה כמה גרושים מהצד לא הופך אותי לקלטר כמוך. חוץ מזה שאני לא צריך לקחת יתד נאמן מהשכן כי אני בעצמי מנוי.
אז אולי אתה הוא זה שגונב לי אותו מהתיבה כל בוקר????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2004 01:07 לינק ישיר 

תראו לאיפה הדרדרתם בויכוח.....מי יותר פושטק???

באמת.... תתוכחו עניינית ותעלו את הרמה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2004 09:48 לינק ישיר 

מה הקשר לתת רמה? הרי יש כאן ויכוח עקרוני! לאן פני העיר. לכיוון של יידשקייט כמו שאני וחברי דוחפים. או לכיוון של קלטרס ושונאי חרדים ובני תורה כמו שאתה וחבריך רוצים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > מהומות בסניף של שפסי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 35 36 37 ... 59 60 61 לדף הבא סך הכל 61 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.