|
|
| נשלח ב-6/10/2004 15:52 |
|
| |
מה אתה מתלהב?
כשהחברים שלך לשעבר שאתה מכנה פושטקים ירקדו הערב עם ספרי התורה. אתם תשבו ותבכו.
(היה פעם ספר שתיאר את המצב בחצר האדמו"ר מלובביטש' זי"ע: "רוקדים יורים ובוכים". זה בדיוק המצב שלכם היום!)
אין לכם בית כנסת להתפלל בו.
אין לכם בית מדרש ללמוד בו.
אין לכם רחבה לרקוד בה.
אין לכם כלום.
חוץ מ...
מחלוקת.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2004 10:19 |
|
| |
רבותי אני מבין שחלק ממכם חושבים שזה נמאס או מצחיק. אבל לדעתי זה הנושא הכי חשוב היום בעיר על סדר היום. השאלה היא ביזה עיר נחיה בעוד חמש שנים. האם בעיר של קלטרס ששונאים תורה ולומדיה? האם בעיר שכל חיזוק של יידשקייט נתפס כאיום קיומי? האם בעיר שבה אברך מרגיש מושפל? אם אתם רוצים לחיות בעיר כזאת תמשיכו לשבת בחיבוק ידיים.
אבל אם אתם מבינים שאסור לתת שזה יקרה. תצטרפו אלי למאבק. אם אתם רואים קלטר שפותח את הפה על בני תורה. תשיבו לו. תנו לו בשיניים. תנו לו הרגשה שהוא לא רצוי. ואז יקרה ההפך. הפושטקים יעזבו את העיר ילכו לגבעת שמואל. לכל מיני מקומות שמתאימים להם. יפתחו שם סניפים ומועדונים. ואנחנו נבנה כאן עיר של תורה לתפארת!
נפרדים מהפושטקים!
אנחנו כאן! הם שם!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2004 14:02 |
|
| |
אני מצטרף למאבק.... להעיף אותך מכאן על טיל!!!!
כמות השנאה שאתה זורע כאן ועוד בכזה יום כשעם ישראל בצרה מבחילה אותי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2004 15:07 |
|
| |
תסלח לי אבל האסונות קורים בגלל אנשים שלא הולכים בדרך התורה. והכי גרועים הם אלו שחונכו על דרך התורה וכשהם גדלים הם עצמם בועטים בה ואלו הם הפושטקים שבזים לכל דבר שבקדושה והופכים בית כנסת ממקום תפילה ויראת אלוקים ל"מועדון הסניף". אני מכנה אותם בכינוי "לפידניקים חרדים".
לכן אל תטיף לי כאן מוסר. כי אתה הדוגמא הכי גרועה לאברך כולל שבמקום להיות שקוע בלימוד עסוק כל היום ברכבים ובשטויות ובאינטרנט. אתה הדוגמה הגדולה ביותר לכך שגם אברך יכול להיות פושטק.
נפרדים מהפושטקים!
אנחנו כאן! הם שם!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2004 10:35 |
|
| |
גרשז יקירי.
מה ל"צדיק" שכמוך ולאינטרנט? אתה כמו 80% מהאברכים מ-ש-ו-ע-מ-ם כרוני חסר סיפוק והגשמה עצמית שמנסה בכל דרך למצוא טעם בחייו העלובים בטח אתה מאלה הקמים משנת הבטלה בשעה 8:35 מוצאים איזה מנין מהיר ורצים בדקה האחרונה לכולל כדי שח"ו לא יורידו שקל במלגה אבל...בדרך רואים יתד נאמן אצל השכן אז "שואלים" את העיתון לכמה רגעי חסד וממשיכים ליעד...המשך בקרוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2004 01:07 |
|
| |
תראו לאיפה הדרדרתם בויכוח.....מי יותר פושטק???
באמת.... תתוכחו עניינית ותעלו את הרמה
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2004 09:48 |
|
| |
מה הקשר לתת רמה? הרי יש כאן ויכוח עקרוני! לאן פני העיר. לכיוון של יידשקייט כמו שאני וחברי דוחפים. או לכיוון של קלטרס ושונאי חרדים ובני תורה כמו שאתה וחבריך רוצים.
|
|
|
|
|